Şimdi Ara

REPLİKA MARKA AYAKKABI TİCARETİNDE BÜYÜK PARA VAR (ss-fiyatlar-örnekler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorumda. Aklında bu iş olanlarada bilgi vermiş olurum . Şuan Sahibinden.com'da satılan model listesi atıcam. Ordaki ilk sayfadaki tüm modeller 20 tl'ye toptancıdan alabiliosnz. Adamlar 59 tl +10 tl kargo yazmışlar ve adam TAM 1750 TANE ayakkabı satmış. Ve bu rakkam sadece GET üzerinden sattıgı ve yine sadece sahibindendeki rakamlar. REPLİKA YASAK diyenler çıkıcaktır. Bizzat nike'ı aradm, böyle böyle replika ürünlerin oldugunu sahibinden v.b sitelerde yüzlerce kişinin sattıgını ve buna nasıl engel olmuyorsunuz dedigimde ; Yetkili - Replika ürünü o kadar çok satan var ki artık firmamız sadece üretenlere müdahale ediyor ancak oda çok nadir. O yüzden siz resmi bayilermizden alın dedi. Anlıyacagınız Satılmasında bir problem yok yani. Çok yakında Bende bu işe girmeyi hedefliyorum araştırmalarım bu yönde . Bu işi yapan yada düşünen varsa fikir-düşüncelerinizi bekliyorum .

21 TL YE ALINIP 50-80 TL YE SATILAN MODELLER BUYRUN. SATICILARIN KAÇ TANE SATTIGINA BAKIN ŞAŞIRICAKSINIZ KÂRI SİZ DÜŞÜNÜN = LİNK = İNCELEME SAHİBİNDEN LİNKİ

REPLİKA MARKA AYAKKABI TİCARETİNDE BÜYÜK PARA VAR (ss-fiyatlar-örnekler)

• Alanlarda akıl yokki, 3 aylık ömrü ya var ya yok
    5 yıldır nike, adidas ve newbalance mağazalarından ürün alırım; yırtıldıkça, dikişi açıldıkça götürürüm yeni ürün talebinde bulurunum 2 haftada cevap gelir, %80
    yeni ürün verirler, %20 onarım görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Alanlarda akıl yokki, 3 aylık ömrü ya var ya yok
    5 yıldır nike, adidas ve newbalance mağazalarından ürün alırım; yırtıldıkça, dikişi açıldıkça götürürüm yeni ürün talebinde bulurunum 2 haftada cevap gelir, %80

Bende son aldıgım nike gortex su geçirmez ( öyle dediler magazada ) 280 tl karşılıgında aldm. Neyse ayakkabı çok rahattı ( daha önce hep adidas alıyordm yıllardır, 345 liraydı begendigim adidas para yoktu o yüzden nike aldm) tam bir fiyasko çıktı ayakkabı yagmur çiselese vakum gibi içine emiyor, bagcık kısmında açılmalar v.s oldu. Geri götürdüm, kullanıcı hatası dediler. Yagmuru ben yagdırıyorum sanki. Ondan sonra bende bu replikaları araştırmaya başladm. Gidip 10 tane replika alıp tek tek değiştirip giymek 1 tane 300 tl nike'a vermekten çok daha iyi oldugunu anladm.

ANCAK BURDA ÖNEMLİ OLAN BU İŞİN TİCARETİ VE BIRAKTIGI KÂR YOKSA KALİTESİNİN KÖTÜ OLDUGUNU HERKES BİLEREK ALIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 27 Nisan 2015; 15:17:30 >

• Ticaret olarak iyi fikir aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Bende son aldıgım nike gortex su geçirmez ( öyle dediler magazada ) 280 tl karşılıgında aldm. Neyse ayakkabı çok rahattı ( daha önce hep adidas alıyordm yıllardır, 345 liraydı begendigim adidas para yoktu o yüzden nike aldm) tam bir fiyasko çıktı ayakkabı yagmur çiselese vakum gibi içine emiyor, bagcık kısmında açılmalar v.s oldu. Geri götürdüm, kullanıcı hatası dediler. Yagmuru ben yagdırıyorum sanki. Ondan sonra bende bu replikaları araştırmaya başladm. Gidip 10 tane replika alıp tek tek değiştirip giymek 1 tane 300 tl nike'a vermekten çok daha iyi oldugunu anladm.

ANCAK BURDA ÖNEMLİ OLAN BU İŞİN TİCARETİ VE BIRAKTIGI KÂR YOKSA KALİTESİNİN KÖTÜ OLDUGUNU HERKES BİLEREK ALIYOR.

e hocam hiç mi anlaşılmıyor replika olduğu? çakma olduğu anlaşırsa rezil olma ihtimali var.

• Ürünler asyadan sipariş üzerine geliyor onu bilmeyen yok, devlet alacağını gümrükde zaten alıyor o konudada sıkıntı yok.
    e-ticarette vergi ödememek çok zor, devlet yine alacağını alıyor, bırakta satıcı kazansın demek düşer bize.
    Yok ben bu işe girişeceğim dersen alibaba'ya bir göz at.
  • İşte bunu çinden alıcağımıza kendimiz yapmalıyız ki işsizlik azalsın ekonomi büyüsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ürünler asyadan sipariş üzerine geliyor onu bilmeyen yok, devlet alacağını gümrükde zaten alıyor o konudada sıkıntı yok.
    e-ticarette vergi ödememek çok zor, devlet yine alacağını alıyor, bırakta satıcı kazansın demek düşer bize.
    Yok ben bu işe girişeceğim dersen alibaba'ya bir göz at.

Kardeşim ne asyası :) aykosan istanbul ikitellide üretiliyor. Daha geçen hafta gittim. Adamlar öyle bir zeki ki , dükkanı kiralamışlar ama kiralık yazısını sökmeyip arka tarafta üretimi yapıolar önden kiralık gibi, ne maliye ne zabıta anlamıo. kapıyada kilit vurmuşlar dışardan. Akşam evlerine giderken bi arkadaşlarına açtırıp çıkıolar. Almak dünyanın en kolay şeyi yani.

@A2ad kardeşim ayagındayken anlaşılmaz. İlla eline verip birinin inceletirsen anlayabilir tabiki. Ama etiketinden tutta dil kısmının içindeki o numara v.s gösteren yapışkana kadar birebir ürün.

• quote:

Ayakkabıdaki hasarın kasıtlı olmadığını nasıl biliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Nisan 2015; 15:31:13 >
  • ayak sağlığı önemli beyler almayın aldırtmayın.Zaten artık internetten baya ucuza ayakkabı alınıyor kampanyalarla.Geçen 140 liralık pumayı hepsiburadadan kampanyayla 69 tl ye aldık.
  • Geçen sene almıştım bir tane 40 tl'ye Nike replikası 1 sene boyunca sadece önlerden biraz açıldı o da artık dedim olsun yani ayakkabıyı temiz kullanırım ama ben çok sağlam oluyor bazıları şansa kalmış bir şey bazen ama çok rahat ayakkabıydı aldığım geçen hafta Lotto aldım 100 tl'ye bunun kadar rahat gelmedi ama tabii orjinal ayakkabının yeri başka oluyor sağlamlık ve ayak sağlığı açısından. Ama Replika Nike'ın rahatlığını arıyorum gibi
  • Kinetix'lerden kaliteli olacağına eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Geçen sene almıştım bir tane 40 tl'ye Nike replikası 1 sene boyunca sadece önlerden biraz açıldı o da artık dedim olsun yani ayakkabıyı temiz kullanırım ama ben çok sağlam oluyor bazıları şansa kalmış bir şey bazen ama çok rahat ayakkabıydı aldığım geçen hafta Lotto aldım 100 tl'ye bunun kadar rahat gelmedi ama tabii orjinal ayakkabının yeri başka oluyor sağlamlık ve ayak sağlığı açısından. Ama Replika Nike'ın rahatlığını arıyorum gibi

Kardeşim inanmıcaksn, geçen işte aykosana gittim bu üreticilerin yanına bakmaya, adam converse yapmş, orjinali 180 tl magazada, adam 15 tl ye satıyor toptanını, aldım baya elledim ikisinide inceledim, orjinali sadece %25 daha agır, onun dışında bi fark yok gibi. Tabiki kalitede fark vardır ama İSİM parası diye 180 tl ye satıyor adamlar yoksa o parayı haketmiyor ztn.

• quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

İşte bunu çinden alıcağımıza kendimiz yapmalıyız ki işsizlik azalsın ekonomi büyüsün

İstanbulda yapılıo şuan sektör çok yaygınlaştı, üretimde yasak olmasa artıcak
  • alana da satana da birşey demiyorum ama ayak sağlığına önem veren varsa bu replikalardan almak yerine gitsin 30 liraya mekap alsın çünkü mekaplar hem gerçek deri hem de pek bilinmez ama tabanı tam ortopedik poliüretan taban

yine de izmirde bu işe girecek olan varsa ortak olabilirim belki

• quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

alana da satana da birşey demiyorum ama ayak sağlığına önem veren varsa bu replikalardan almak yerine gitsin 30 liraya mekap alsın çünkü mekaplar hem gerçek deri hem de pek bilinmez ama tabanı tam ortopedik poliüretan taban

yine de izmirde bu işe girecek olan varsa ortak olabilirim belki

Daha önce giymedigim için rahatlıgına birşey diyemiyorum. Ama emin ol öyle dandik tabanları yok. Zaten hafif taban az maliyet demek. Düzyolda yürürken rahatlık açısından hiçbir sorunu yok. Ayakkabıya taş v.s gibi bir cisim üstüne basarsn anca rahatsız eder ince taban diye. Ama 20 tl ye aldıgın ayakkabıdanda karda su geçirmemesini beklemek saçma olr kardeşim. F/p açısından bence çok güzel.

Ticarete gelince bnde sakaryadaym motorumu satılıga çıkarm, 2.000 tl'lik 100 çift alıcam. 45 tl'den sahibindene koyucam. Günde 5 Ayakkabı satılsa aylık kârı 3200 tl civarında. asgari ücretin 3.5 katı yani. hemde internet başndan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.