Bildirim
REPLİKA GALAXY 5 İNÇ S4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://www.youtube.com/watch?v=hmN-ENsO5Gw şunu al 6589 dan iyi bi oyun gücü var
pazarlık yap bide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirkurt66 -- 6 Şubat 2014; 17:53:04 > -
yerinizde olsam replika bütün ürünlerden uzak dururdum -
neden böyle düşünüyosunuz -
sar degerleri yuksek,kanser olabilirsiniz,merdiven alti tabir edilen yerlerde uretiliyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
allahım neden diyor birde :D -
mtk işlemci bu
ayrıca kanser hakkında her yerde bulunamayacak bir bilgi sizlere: kanser vitamin b17 eksiklğinden olur ve buğday çiminde, bademde bulunur -
Birebirurunler gibi yerden almayin replika felan almayin kazik fiyata satiyolar o cihazi 350 ye felan bulursunuz yada hdc galaxy s4 legend e bak mtk6589 iyi bir cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten bu ürünlerde hiçbir zaman üstünde yazan özellikler olmaz . sadece göz boyayarak ne kadar ürün satarsak kardır mantığıyla geçiniyorlar . telefona 1 ay teknik servis garantisi veriyorlar :D bu insanlarla dalga geçmek değildirde nedir -
Arkadaslar bu cihazlar kalitesine gore değisiyor mesela 2. Kalite alirsaniz 2 gunde bozulur veya memnun kalmassiniz ama 1. Kalite cihazlar dediğiniz gibi olmuyorlar bence fiyatina gore iyiler bir replika cihaz alacaksaniz en az mtk6572 olmali
millet 6589t yi bile yetersiz buluyor siz 6572 diyorsunuz :D -
quote:
Orijinalden alıntı: IWaTCHMaNI
millet 6589t yi bile yetersiz buluyor siz 6572 diyorsunuz :D
Full oyun için ise 6589t bile az gelir ama normal kullanim ve ara sira oyun için 6572 ideal
Replika cihazlara laf edenler gidip gmd alip telpadan surunun emi. En azindan replikalarin sarj soketi saglam ;)
quote:
Orijinalden alıntı: tyildiz07
Replika cihazlara laf edenler gidip gmd alip telpadan surunun emi. En azindan replikalarin sarj soketi saglam ;)
Piranha Zen diyip kaçıyorum ne replika ne teknik servis problemi var
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
quote:
Piranha tablet yaz google bak neler cikiyor ;) teknik servise dair hicbirsey yok rezalet. He bu demek degildir hakkini alamassin alirsin ama 3 ay mahkemeyle ugrasirsin
Replikayı geç, ucuz alacaksan bile çin al, veya türkiyeye getirilenlerden al ama replika ayrı bi dünya. -
quote:
quote:
quote:
Piranha tablet yaz google bak neler cikiyor ;) teknik servise dair hicbirsey yok rezalet. He bu demek degildir hakkini alamassin alirsin ama 3 ay mahkemeyle ugrasirsin
150TL verip iPad beklentisine giren insanlara hayranım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Olay bunla alakasiz. Biz burda teknik servis kalitesinden bahsediyoruz.Eminonunu yildizhanda yaptirilan tablet ekra ni 3 ayda serviste yapilamiyor acaba neden? Servis hizmeti konusunda cok kotuyuz. Iyi olan sirketler parmakla sayilir. Yakinca piranha zen sikayetleri de gelicek .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Olay bunla alakasiz. Biz burda teknik servis kalitesinden bahsediyoruz.Eminonunu yildizhanda yaptirilan tablet ekra ni 3 ayda serviste yapilamiyor acaba neden? Servis hizmeti konusunda cok kotuyuz. Iyi olan sirketler parmakla sayilir. Yakinca piranha zen sikayetleri de gelicek .
Gir benim açmış olduğum ana konusuna bak ve artık Piranha'nın ekibi çok iyi kendilerini bayağı revize ettiler ana konuda garanti ile ilgili 1 şikayet yok
-
Arkadaşlar ben replika s4 diyorum siz başka telefonlardan bassediyosunuz lütfen dedğim s4den alanlar konuşssun veya fikri olanlar almayanlar kullanmayanlar direk dandik alma diyenler yorum yapmasın .
Benzer içerikler
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- fm 24 touch android çıkacak mı
- infinix note 40 pro yorumlar
- bugreport nedir
- red magic 10 pro
- telefon neden ısınır
- google deprem uyarı sistemi
- infinix gt 20 pro özellikleri
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X