Şimdi Ara

REPLİKA GALAXY 5 İNÇ S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm dostlar birebirürünler.com dan bi 1. kalite 5 inç s4 almayı düşünüyorum sayfadan alıp memnun kalan çok fiyat 500 tl bbi bakarsanız sevinirim

• https://www.youtube.com/watch?v=hmN-ENsO5Gw şunu al 6589 dan iyi bi oyun gücü var
    pazarlık yap bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirkurt66 -- 6 Şubat 2014; 17:53:04 >
  • yerinizde olsam replika bütün ürünlerden uzak dururdum
  • IWaTCHMaNI kullanıcısına yanıt
    neden böyle düşünüyosunuz
  • sar degerleri yuksek,kanser olabilirsiniz,merdiven alti tabir edilen yerlerde uretiliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım neden diyor birde :D
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    mtk işlemci bu
    ayrıca kanser hakkında her yerde bulunamayacak bir bilgi sizlere: kanser vitamin b17 eksiklğinden olur ve buğday çiminde, bademde bulunur
  • Birebirurunler gibi yerden almayin replika felan almayin kazik fiyata satiyolar o cihazi 350 ye felan bulursunuz yada hdc galaxy s4 legend e bak mtk6589 iyi bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bu ürünlerde hiçbir zaman üstünde yazan özellikler olmaz . sadece göz boyayarak ne kadar ürün satarsak kardır mantığıyla geçiniyorlar . telefona 1 ay teknik servis garantisi veriyorlar :D bu insanlarla dalga geçmek değildirde nedir
  • Arkadaslar bu cihazlar kalitesine gore değisiyor mesela 2. Kalite alirsaniz 2 gunde bozulur veya memnun kalmassiniz ama 1. Kalite cihazlar dediğiniz gibi olmuyorlar bence fiyatina gore iyiler bir replika cihaz alacaksaniz en az mtk6572 olmali

• millet 6589t yi bile yetersiz buluyor siz 6572 diyorsunuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWaTCHMaNI

millet 6589t yi bile yetersiz buluyor siz 6572 diyorsunuz :D

Full oyun için ise 6589t bile az gelir ama normal kullanim ve ara sira oyun için 6572 ideal

• Replika cihazlara laf edenler gidip gmd alip telpadan surunun emi. En azindan replikalarin sarj soketi saglam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

Replika cihazlara laf edenler gidip gmd alip telpadan surunun emi. En azindan replikalarin sarj soketi saglam ;)

Piranha Zen diyip kaçıyorum ne replika ne teknik servis problemi var

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Replika cihazlara laf edenler gidip gmd alip telpadan surunun emi. En azindan replikalarin sarj soketi saglam ;)

Piranha tablet yaz google bak neler cikiyor ;) teknik servise dair hicbirsey yok rezalet. He bu demek degildir hakkini alamassin alirsin ama 3 ay mahkemeyle ugrasirsin

• Replikayı geç, ucuz alacaksan bile çin al, veya türkiyeye getirilenlerden al ama replika ayrı bi dünya.
  • quote:

quote:

quote:

Piranha tablet yaz google bak neler cikiyor ;) teknik servise dair hicbirsey yok rezalet. He bu demek degildir hakkini alamassin alirsin ama 3 ay mahkemeyle ugrasirsin

150TL verip iPad beklentisine giren insanlara hayranım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olay bunla alakasiz. Biz burda teknik servis kalitesinden bahsediyoruz.Eminonunu yildizhanda yaptirilan tablet ekra ni 3 ayda serviste yapilamiyor acaba neden? Servis hizmeti konusunda cok kotuyuz. Iyi olan sirketler parmakla sayilir. Yakinca piranha zen sikayetleri de gelicek .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olay bunla alakasiz. Biz burda teknik servis kalitesinden bahsediyoruz.Eminonunu yildizhanda yaptirilan tablet ekra ni 3 ayda serviste yapilamiyor acaba neden? Servis hizmeti konusunda cok kotuyuz. Iyi olan sirketler parmakla sayilir. Yakinca piranha zen sikayetleri de gelicek .

Gir benim açmış olduğum ana konusuna bak ve artık Piranha'nın ekibi çok iyi kendilerini bayağı revize ettiler ana konuda garanti ile ilgili 1 şikayet yok

• Arkadaşlar ben replika s4 diyorum siz başka telefonlardan bassediyosunuz lütfen dedğim s4den alanlar konuşssun veya fikri olanlar almayanlar kullanmayanlar direk dandik alma diyenler yorum yapmasın .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.