Şimdi Ara

Replica BMW/Ferrari/Porsche/Audi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle söyleyeyim yaşım 19...İnternet sitelerini gezerkenhttp://www.supereplicas.com/ diye bir siteye denk geldim..Belki gençliğin verdiği bir şey ile araştırmaya başladım gayet güzel geldi gerek ses olsun gerek gösteriş olsun :)

Acaba bunları almak ne kadar mantıklı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Not: Lütfen dalga geçilecek yorum-hakaret etmeyin..

Teşekkürler

• Replika iphon samsung dan sonra arabalarda basladi hayirli olsun herkeze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyiyle birebir taklit mi oluyor şimdi bunlar ? Nasıl imal ediyorlar acaba
  • Valla alınır
  • Benim anlamadığım bu araçların üretimine nasıl izin veriyorlar? Sonuçta markanın etiketini kullanıyorlar. Ferrari, Lamborghini logosu var. Telif hakkından adamın donuna kadar alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Benim anlamadığım bu araçların üretimine nasıl izin veriyorlar? Sonuçta markanın etiketini kullanıyorlar. Ferrari, Lamborghini logosu var. Telif hakkından adamın donuna kadar alırlar.

hocam illaki farklı birşeyi vardır mesela ferari gibi yada ambleminde kısa çizgi vs kullanmıyor bazı uaynıklar
  • bizim burdaki doğancı şahinciye vericen kullanıcak bunları. Kafamız bari adam akıllı ses duyar dicemde okuldada bu ferariler yüzüden sınavlar kötü oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yılların olayı, bizde yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Herşeyiyle birebir taklit mi oluyor şimdi bunlar ? Nasıl imal ediyorlar acaba

Dış görünüş falan öyle oluyor hocam :) Mesela enzo'da Bmw 6.40i motoru kullanıyorlar :) Sadece motor farklı oluyor ama videodan izlediğim kadarıyla sesi falan çok benzer :) Vergi problemi olmasa gerçekten alınacak araçlar :) Ha kaza yapınca nasıl olur bilemem :)

Aslında motor falan bulunabilse türkiyede yapıcak adamlar vardır belki :)
  • ES Garaj ve yanılmıyorsam Retro Works yapıyor bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

ES Garaj ve yanılmıyorsam Retro Works yapıyor bu işi

Retro sadece 70- modellerin replikalarını yapıyor hocam..Es garajda bir tane lamborghini var fakat bunlarla karşılaştırırsak baya baya kötü durumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Öncelikle söyleyeyim yaşım 19...İnternet sitelerini gezerkenhttp://www.supereplicas.com/ diye bir siteye denk geldim..Belki gençliğin verdiği bir şey ile araştırmaya başladım gayet güzel geldi gerek ses olsun gerek gösteriş olsun :)

Acaba bunları almak ne kadar mantıklı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Not: Lütfen dalga geçilecek yorum-hakaret etmeyin..

Teşekkürler

SAKIN!!!
    Parçası,kalitesi,güvenliği sorun.İmitasyon audi alacağıma kia hatta dacia hatta geely alsam daha iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Herşeyiyle birebir taklit mi oluyor şimdi bunlar ? Nasıl imal ediyorlar acaba

Dış görünüş falan öyle oluyor hocam :) Mesela enzo'da Bmw 6.40i motoru kullanıyorlar :) Sadece motor farklı oluyor ama videodan izlediğim kadarıyla sesi falan çok benzer :) Vergi problemi olmasa gerçekten alınacak araçlar :) Ha kaza yapınca nasıl olur bilemem :)

Aslında motor falan bulunabilse türkiyede yapıcak adamlar vardır belki :)

Merak ettiğim şey mesela kaporta kalıbı nasıl temin ediyorlar.. Fiber glass mı bu araçlar

Aksi takdirde kaporta kalıbı felan temin etmek.. kısacası fabrikanın'da replikasını yapmak çok maliyetli olur.

• @jour hocam bunla amacım zaten hız yapmak falan olmaz yani ha yaparsan yaparsında bunu alan zaten artislik olsun mesela bir mekanın önüne bununla gittiğini düşünsenize? :)

@Erkyou Fiber glass'tır hocam büyük ihtimal kendileri yapıyorlardır çünkü bu zamana kadar fiber glass kaporta temin edene rastlamadım :D
  • quote:

@jour hocam bunla amacım zaten hız yapmak falan olmaz yani ha yaparsan yaparsında bunu alan zaten artislik olsun mesela bir mekanın önüne bununla gittiğini düşünsenize? :)

@Erkyou Fiber glass'tır hocam büyük ihtimal kendileri yapıyorlardır çünkü bu zamana kadar fiber glass kaporta temin edene rastlamadım :D

Anlıyorum gençsin ama hiç güvenli değil yoksa insan istemezmi w222 s500 4matic replikası olsun ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

@jour hocam bunla amacım zaten hız yapmak falan olmaz yani ha yaparsan yaparsında bunu alan zaten artislik olsun mesela bir mekanın önüne bununla gittiğini düşünsenize? :)

Anlıyorum gençsin ama hiç güvenli değil yoksa insan istemezmi w222 s500 4matic replikası olsun ? :)

valla hocam insan alamayacağı şeylerin hayalini kurarmış bizimkide bir umut işte

• quote:

quote:

quote:

valla hocam insan alamayacağı şeylerin hayalini kurarmış bizimkide bir umut işte

Benim yaş 30 bir ds5 imiz var bizden ümit yok ama sen daha -19 sun ve ümidin var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim yaş 30 bir ds5 imiz var bizden ümit yok ama sen daha -19 sun ve ümidin var

ds5'im olsa bile yeter

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ds5'im olsa bile yeter

E sen daha 19 sun araban ne

• bana şunu replika yapsınlar sorunsuz çalışsın valla alınır:
     Replica BMW/Ferrari/Porsche/Audi ?
    ama tabi şunu da unutmamak lazım bu işin ruhsatı var,vergisi var,TUV den geçmesi var,var oğlu var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.