Arkadaşlar merhaba, yazin tatil bolgesinde 1 aylik motor kiralamistim, motorun her tarafi kirik cizik vs. Oyle bir motordu. Motoru teslim etmeye gittigimde ufacik cizik icin o bolgenin degismesini bunun icin 1300 lira para istediler. Kabul etmedim tabiki eger kabul etmiyorsaniz mahkemeye vericez motoru komple yenileticez dediler. Motorun on camurluk kirikti, adam bana sunu diyor ' on camurluk catlakti catlak daha cok buyumus o yuzden değişecek' surasi hafif kirlenmis orayi da degistirecez. İc takimlar komple degisecek falan. Ben bu telefon gorusmesini ses kaydi aldim. Acik acik adam bana normalde lokal boyayla kolayca duzelecek bir cizik ama ben degisim yaziyorum uyuz oldugum icin diyor. Ne yapabilirim ben bu durumda, elimde ses kaydi olmasina isime yarar mi? Eger turkiyede hukuk adalet falan yok isteyen istedigini koparir falan diyorsaniz hic ugrasmadan borcu odeyeyim. sadce bu kan emicilere pra yedirmek istemiyorum ama ne yapabilecegimle alakali hic bir bilgi yok. Mahkeme kagidi geldi bugun 6300 lira yazmislar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim