Şimdi Ara

reno trafic ve opel vivaro'yu önerirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
55.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok atik araçlar bu trafic ve vivarolar.
  • ARKADASLAR CEVAP ALAMADIM YARDIM EDERMISINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrbjk

ARKADASLAR CEVAP ALAMADIM YARDIM EDERMISINIZ

senin araca özgü olabilir.gaz yeme de sorun olabilir.yarı debriyaj kaldırmaya çalışıyorsan gazı algılamıyor ve kalkmıyor.bu çok normal zaten.önce gazı hissettirip sonra çekersen debriyajdan ayğını belki daha rahat olur.sadece bir tawsiye ben yokuşta hep böyle kalkarım.bizim viveroda yarı debriyajda gazı görmüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAYHAN42

zeyk meselesi ikisidi aynı arac bence görünüm olarak ve özelik le far lar olarak cok ayrı bi arac tırasporter den kat kat daha iyi arac 2.5 ton götürüyo 1.9 olmasına ragmen yüklü enfazla 20 kr yaktı oda devirli kullanıyom da ondan ben 180 km yi gördüm daha da istiyodu ne olur ne olmaz :D

Ayaklarınız yere bassın, trafik vivaro iyi dersen saygı duyarım.Fakat transporter dan iyi dersen hele hele "kat ve kat daha iyi" dersen o zman dediklerin inandırıcılığını yitiriyor.Yüklü 20 kuruş yaktı diyorsunuz birde...El insaf bu kadar atılmaz, yada bilginiz olmadan konuşuyorsunuz.7 litreden az demek oluyor sizin hesabınızla bu rakam, şehir içinde boş / dolu fark etmez 7 litreden aşşa yakması mümkün değil.Hele devirli kullanıyorum diyorsanız.Şehir dışı sakin kullanım deseniz bi ihtimal...Araya bide pataklama tarzı kelimeler sıkıştırılmş, gerçeği yansıtmadığı gibi bir o kadar da gereksiz tabirler...

Bnde Transporter var.Şehir dışı sakin 90 sabit kullanımda 6 litrenin altında yakıt tüketiyor.(5.6-5.7 civarı)Şehir içi sakin kullanımda ise 8 litre civarı bir tüketim oluyor.Öyle arkadaşın dediği gibi 20 kuruşlar filan yüklüyken hemde agresif kullanıldığında gerçeği yansıtmayan rakamlar.Aracı almak üzere olan kişileri yanlş yönlendirmeyelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 22 Nisan 2010; 0:08:44 >

• Konu 1 sene öncesine ait.
  • BI DENIYIM .GERCI BUGUN YUK ATTIM COK HOS GELIYORDU DEVIRLI KULLANINCA AMA YINEDE YUKUSTA DENIYCEM .TSK AYKUT
  • Seri oldukları doğru ama rahatlık kısmı sadece şöför için gecerli,görüş açısı rahat derken şaka yapıyorsunuz heralde aracın önünü hissi kontrol etmeniz lazım görünmüyor çünkü (alırken mümkünse ayna ve camı otomatik olanı alın).yakıt konusuna gelince diğer araçlardan 10 lt daha fazla depo kapasitesi var 90 lt olduğu için az yaktığı kanısına varabilirsiniz ama öle 20 krş yaktım felan 1,5 -2 ton yükle hikaye.Sonuç olarak Traficin ikinci eli iyidir ama opel vivaroda traficten malzeme kalitesi olarak biraz daha iyidir ikinci eli zayıfıtr..
  • İyi gunler arkadaslar 2005 cdti.vivaromiz var arac son zamanlarda sabahlari gec calisiyor bazen.kontak cevirince almiyor motorcu bakti birsey gozukmuyor diyor sinir oldum arac isininca proglem yok fakat. İsinmayinca.olmuyor acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın vivaro cdti si var çok memnun alacak arkadaşlara tavsiyem DTI sını almasınlar turbosu farklı AMA CDTI sı TRAFICTEN de üstün vivaro dtı versiyonundanda . Alman ikinci el araç sitelerinde CDTI (100 bg) versiyonun 500-600bin devirmiş araçlar var CDTI lar ayrı...

bymarx bi serviste bilgisayara soktursan sonuç alırsın.
  • göstergede dizel araclar çalışırken rezistansa benzer sarı bi lamba var (eski tabirle kızdırma bujileri) bu lambanın yanıp yanmadığını kontrol edin araç çalışıncada sönmesi lazım hiç bir tepki yoksa arızayı bu yönde arayın. Bu tarz arızaları makineye bağlamadan çözebilmek imkansız gibi o yüzden tavsiyem aracın enjeksiyon sistemini yakıt pompasını kontrol ettirmeniz.
  • Opel vivaro al abicim istedigin kadar yol yap cogu panelvandan az yakar hele ki ticaret yapanlar icin cok avantajli renault trafic le herseyi ayni ama vivaro cok bilinmedigi icin fiyati uygun 3 yildir kullaniyorum verdigim paraya degdi yakit yok parca sıkıntisi yok parca fiyatlari renaultla ayni gir parca sitelerine once parca fiyatlarina bak fikir edinirsin.(benim toros bundan fazla yakiyordu.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.