2009 model Astra H Enjoy 1,3 cdti sahibiyim. Mevcut olan yol bilgisayarını söktürüp Navigasyon + renkli yol bilgisayarı taktırmayı düşünüyorum, aracın yol bilgisayarı değiştirilebilir mi ? Değiştirilebilir ise nereden temin edip taktırabilirim ve maliyeti ne olur, fikir sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
taktırabılırsın.ben taktırdım. navi yanı harıta için teyp modelı deısmesı lazım.cd-70 navı modelı gerekıyor galıba. opel car club sıtesıne bak.yapanlar mevcut. asagı yukarı 1.000 tl cıvarı tutar. ben ınternetten almıstım ekranı. taktırma ısını ıyı bılen bırıne yaptır.benım aldıgım cocuk allah razı olsun o halletmıstı. cd-30 teyp ın mevcut ıse sadece göruntu oluyor ama aracın ıcı deısıyor.ama ses ayarlarını yapamıyorsun.sağa sol bas ayarları olmuyor.oluyorda göremıyorsun.kulak hesabı yapıcaksın.yaptırmadan evvel ayarla öyle değiş...
Peki sonradan takılan bu yol bilgisayarında aracın orjinal fonksiyonlarını kontrol edebilecek miyim ?
herseyı aynı eskısı gıbı kontrol edebıleceksın. sadece muzık sıstemınde sağ-sol kolon ayarı ve bas ayarını gözukmeyecek.ayar olur deneme yanılma yöntemı ıle olucak...