Şimdi Ara

Renkli lens hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan belirteyim forumunu aradım ancak nereye açacağımı bilemedim konuyu. Yeşil lens almak istiyorum, çok pahalı ve aşırı doğal gözükmesine gerek yok. Bilgilendirirseniz sevinirim. Sadece lens olduğu belli olmasın yeter. Gerçek gözlerim çok parlak olduğundan yeni tanıştığım insanlar falan sürekli iltifat ediyor her ay arpacık çıkıyor nazar değdiriyorlar gözüme. İnanmayabilirsiniz ama gözlerim hafif açığa dönük kahverengi ve aşırıya kaçacak şekilde parlak.

Yeşil lensi hem yakışacağına inandığımdan hemde şu 'eşek gözlü' damgasından kurtulmak için istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• no ss no guven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son açman gereken yere açmışın konuyu geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

no ss no guven

Hocam açık konuda ss paylaşıp kendimi ifşa edemem, aramızda yakın arkadaşlarım da var

• Kardesim belli olmayan renkli lense ben denk gelmedim bir ara bayağı kaliteli bisey aldim 100 yada 180 tl falandi galiba tam hatırlamıyorum ikisinden birisi belli oluyor nasil oluyor gözünün bir capi var lensin bir capi var simdi goz doktoruna gidiyosun lens recetesi istiyosun goz capini receteye yaziyor recetende yazan capa uygun lensi bul onu al yoksa lens gozunde buyuk kaliyor ve asil goz rengin goz bebeginin ordan belli oluyor yani uzayli gibi duruyosun varsa sorun alinti yap yardimci olayim bu arada sadece lenle bitmez ona solusyonda alman lazim dandik bisey alirsan kuruma bide batma yapar solusyon tavsiyem opti free'dir lens tavsiyemde gozunun capina en yakin hangisiyse o

• Yeşil takınca nazar değmeyecek yani? Koyu kahverengi lens al, kimsenin dikkatini çekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIF

Kardesim belli olmayan renkli lense ben denk gelmedim bir ara bayağı kaliteli bisey aldim 100 yada 180 tl falandi galiba tam hatırlamıyorum ikisinden birisi belli oluyor nasil oluyor gözünün bir capi var lensin bir capi var simdi goz doktoruna gidiyosun lens recetesi istiyosun goz capini receteye yaziyor recetende yazan capa uygun lensi bul onu al yoksa lens gozunde buyuk kaliyor ve asil goz rengin goz bebeginin ordan belli oluyor yani uzayli gibi duruyosun varsa sorun alinti yap yardimci olayim bu arada sadece lenle bitmez ona solusyonda alman lazim dandik bisey alirsan kuruma bide batma yapar solusyon tavsiyem opti free'dir lens tavsiyemde gozunun capina en yakin hangisiyse o

Biliyorum o olayı da benim psikopat bi arkadaşım çözmüştü onu teklikeli de olsa. Adam metalci, aldığı siyah lens göz bebeğine büyük diye sadece ortası yuvarlak kalanı şeffaf bir lens aldı. Bir de kaplamıyor diyerek gidip sadece kenarı yuvarlak ortası şeffaf bir lens daha aldı üçünü birden üst üste taktı. 1 senedir kullanıyor aynı şekilde değiştirerek.

Son olarak internette bir site gördüm oldukça gerçekçi, neredeyse belli olmayacak kadar güzel gözüken lensler buldum. Site yabancı olduğu için güvenemedim ve sipariş vermedim. Tam olarak istediğim renk lensi 20 usdden satıyorlar da güvenemiyorum sorun orda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Yeşil takınca nazar değmeyecek yani? Koyu kahverengi lens al, kimsenin dikkatini çekmez.

Lens olduğunu söylerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.