Şimdi Ara

'Renkli Kartuşu çıkartıp kontrol edin' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı? Ne yaptıysam olmuyor. Lütfen yardım

• Büyük ihtimalle yazıcın hp dir. Benim yazıcımda da aynı sorun olmuştu. Kartuşu çıkarıp takmayı dene. Çiplerini silmeyi dene.Kısa devre yaptırmamaya dikkat et.Biraz dene olursa çıkarmadan kullanmaya çalış. Eğer olmazsa yeni kartuş almalısın. Benim bir yazıcım sırf bu yüzden yatıyo evde. Eğer çözümünü bulursan bana da yaz ben de deneyeyim.
  • kardeş hepsini denedim ama nafile... bi kere daha yapmıştı o zaman bakır temas kafalarını sildimi temizledim çalıştı. ancak bi süre sonra yeniden böyle oldu.. yeni kartuş siparişi verdim... umarım bi daha olmaz...

bu arada evet yazıcı hp
  • Büyük ihtimalle çözülür. Bende cevabını bekliyorum. Eğer sorun çözülürse bana da haber verde bende alıp deneyeyim.
  • Tamam hocam... eğer uzun bi süre haber gelmezse bana özelden hatırlat
  • evet yeni kartuştan sonra sorun kalmadı
  • kartuşunun son kullanma süresi dolmuş yazıcının mühendislik menüsünden sistem saatini 2006 yaparsan herhangi bir sorun kalmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRraN

kartuşunun son kullanma süresi dolmuş yazıcının mühendislik menüsünden sistem saatini 2006 yaparsan herhangi bir sorun kalmaz..

Nasıl yaparız? HP C4100
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRraN

kartuşunun son kullanma süresi dolmuş yazıcının mühendislik menüsünden sistem saatini 2006 yaparsan herhangi bir sorun kalmaz..

şunu bir açsanız ?

Araştırdım. 1-2 denedim ama olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.