Şimdi Ara

Renk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartım Ati radeon x1950 pro. Daha adün kapattığımda herhangibir sorun yoktu ama bugün açtım bilgisayar 16 renk omuş galiba yada 256 olmuş tam emin değilim. Ama sistem hala 32 bit gösteriyor. Çözünürlüğü değiştirdim 16 bit yaptım hiçbirşey değişmedi.

Bu sorun sadece masüstünde çalışan programlarda var sanırım. 3dsmax filan. Ama oyunlarda bir soru yok anladığım kadarıyla. NFs i açtım az önce renkler süper. Herşey eskisi gibi.

Driver ları tekrardan yükledim ama sorun aynen duruyor. Ne yapmalıyım sizce.........

• Kart ı sök bi daha oturttur yerinde kaymış olabilir elektronik alet her şeyin bi çözümü vareğer olmazsa yaz başka çözümler arıyalım
  • en iyi cözüm format
  • @flywer

Dediğin gibi kartı söküp tekrar taktım ama birşey değişmedi.

Dün akşam inventusa mailde atmıştım. Az önce baktım cevap gelmiş. Ati tray tools diye bir programı önermişlerdi. İndirdim istediğim 32 bit 1024-768 yaptım eskisi gibi oldu.

Flywer arkadaşa yardım etmeye çalıştığı için teşekkür ederim ama diğer arkadaş ve onun gibileri bu forumda filtrelemenin bir yolu olsa keşke. Bilip bilmeden cevap yazıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Printer renk sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.