Şimdi Ara

Renk düzeni windows 7 basic olarak değiştirildi hata?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde ben point blank açarken Renk düzeni windows 7 basic olarak değiştirildi,Çalışan bir program windows'un belirli bir görsel ögeleriyle uyumlu değil felan diye bir yazı çıkıyordu.Ve aero kapanıp tema değişiyordu.Fakat ne olduysa artık bu uyarıyı almadan oyun açılıyor ve dolayısıyla aero kapanmadan oyun açılıyor.Buda oyunun kasmasına sebep oluyor.Ben hangi yolla normal aero temasını kapatmadan bu sorunu çözerim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Point Blank'yn simgesine sa? tykla

özellikler > uyumluluk >

Görsel temalary devre dy?y brrak
    Masaüstü olu?turmayy devre dy?y byrak
    Bu programy yönetici olarak çaly?tyr

seçeneklerini aktif hala getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 23 Ağustos 2013; 15:31:41 >
  • quote:

Point Blank'yn simgesine sa? tykla

özellikler > uyumluluk >

Görsel temalary devre dy?y brrak
    Masaüstü olu?turmayy devre dy?y byrak
    Bu programy yönetici olarak çaly?tyr

seçeneklerini aktif hala getir

Kardeş bu yolla zaten yapıyordum önceden oluyordu ama artık işe yaramıyor bu yöntem,aero kapanmıyor bunlar tikli olmasına rağmen.Neden olabilir ya çıldırcammmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 23 Ağustos 2013; 16:43:34 >
  • Point Blank güncelleme yapmıştır.
  • quote:

Point Blank güncelleme yapmıştır.

Kardeş sadece point blankta değil hiçbir programda aero kapanmıyor.Üstelik masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak seçeneğini tiklediğim halde?Anlamadımki niye önceden böykle bir sorun yoktu son birkaç gündür var böyle bir sorun?
  • Ekran kartın sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
  • Dediğim üç seçeneğide işaretlediyseniz çalışması gerekiyor yani saydam olan başlat çubuğu opak hale gelecek hepsi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dediğim üç seçeneğide işaretlediyseniz çalışması gerekiyor yani saydam olan başlat çubuğu opak hale gelecek hepsi bu

Kardeş zaten normalde de oynarken onlar seçiliydi ve opak hale geliyordu.Fakat son birkaç gündür aero kapanmıyor.Üstelik seçenekleri hiç değiştirmedim.

quote:

Ekran kartın sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Kardeş dediğin şeyi yaparsam garanti düzelirmi çünkü ben yapmayı bilmiyorum ona göre başkasına yaptırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 23 Ağustos 2013; 19:09:41 >
  • Yenileme hızlarını eşitleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yenileme hızlarını eşitleyin.

O nasıl oluyor kardeş anlatabilirmisin?
  • güncel

• güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.