Şimdi Ara

Rengar YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 3-4 gün önce rengar aldım fakat forumlara baktığımda rengar nerf yedikten sonra ölü gibi oldu ya da nerfler hiç etkilemedi diyenler var.Şimdi sizce hala oynanabilir bir heromu.Eğer öyleyse taktik ve build konusunda yardım edermisiniz ?

• Hala oynanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hala oynanabilir, build hk. birşey diyemem ama ilk e fulle

• Yaratıcı olmalısın rengar oynarken.

• ben ilk q fullerim her zaman ve off tank kasarım kara balta ben rengarın core itemi birde nedense hep sunfire kasıyorum iyi oluyor çok güzel farm yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadMaster35

ben ilk q fullerim her zaman ve off tank kasarım kara balta ben rengarın core itemi birde nedense hep sunfire kasıyorum iyi oluyor çok güzel farm yaparsın

Rengarda ılk e fullenır adama uzaktan farm dısı bırakmak ıcın, buılde gelırsek off tank kasabılırsın.

• yeni patchde degısıklıkler gelıcek rengara ıyımı olur kotumu olur bılemıcem ama ben olsam rengar oynamazdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    ADC için kite ayarı(YARDIM)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rengar ilk q fulle 730 luk critick al kesinlikle. bide rengarı core itemini al gerisini klasik offtank kasabilirsin.
  • Rengar da ilk Q fullenmez dekar173 izle derim
  • http://tr.twitch.tv/dekar173 aga bu adresten rengarı izle. bundan iyisini bulamazsın aldığı itemlere ve skill sıralamasına bak. ayrıca runeleri için sarı armor. kırmızı attack damage, büyükler attack damage, maviler ise cooldown alıyor ( cooldownlar pahalıdır en son onları al, ip sıkıntın varsa hatta alma, magic resist al mavileri onun yerine )
  • quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Beyler ben 3-4 gün önce rengar aldım fakat forumlara baktığımda rengar nerf yedikten sonra ölü gibi oldu ya da nerfler hiç etkilemedi diyenler var.Şimdi sizce hala oynanabilir bir heromu.Eğer öyleyse taktik ve build konusunda yardım edermisiniz ?

Assasin yani full offence çık kha zix e benziyo hydra bt bc botrk cdr bot/ninja tabi bide lw veya ga süper olur hydra botrk aktifi ile double q

• rengar hâla PREDATOR. parçalıyor, affetmiyor oyun taşıyor . rengar main herom ve gerçekten hâla oynanabilir hatta nerf yiyecek diye haberler var. off tankda kasılabilir ama ben assassin gibi yani bayaa ad kasıyorum. ilk blood thirster giriyorum sonra blade of the ruined king sonra oyunun gidişine göre black cleaver, spirit visage, frozen filan kasıyorum. bu cd itemleri ve blue nun cd si sayesinde late gamede 42 sn bir ulti atabiliyosun. gerçekten çok güzel bi hero, hâla oynanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.