Şimdi Ara

Rengar İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rengara en son bi nerf daha gelmiş sanırsam.En iyi oynadığım champlardan biriydi hele armor pen. runlarıyla deli bişey oluyodu ama artık etkisiz gibi sizce iade edip ap runlarını dizmem mantıklı mıdır ? (2-3k Ip da bende var) 3-4 oyundur ap karakterleri oynamaya başladım 2 tane 30 level hesabım olmasına ragmen full ad karakterlerle oynadığımdan ap denememiştim ve bu oyunlarda da brand , tf ve nidalee ile cok iyi oynadıgımı farkettim :D ne yapsam acep ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuarejzmaaa -- 9 Aralık 2012; 19:26:28 >

• Ileri iade et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 geri 2 ileri iade et.

Türkçemizde "geri iade" diye bir tabir yoktur. İade etmek geri vermektir zaten.
  • o değilde benim refund hakkım var ama listemde gözükmüyor desemki gardaş al hakkı mı al bide rengarı ver bana ip mi? olur mu he ne diyonuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Ileri iade et

çuhuru kazıp böyle çuhuru kazıp toprağı kazıp oraya mı tuvaletimizi yapalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Ileri iade et

quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

1 geri 2 ileri iade et.

Türkçemizde "geri iade" diye bir tabir yoktur. İade etmek geri vermektir zaten.

pardon ya dalgınlığıma gelmiş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVANTAJİX PARA İADESİ
    14 yıl önce açıldı
    Vatan Mouse iadesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün açıldıktan sonra iade ya da değişim olmuyor malesef :(

• nerflerden sonra iade kabul ediyorlar diye biliyorum. support'a mesaj at. ayrıca ap denememen büyük hata. oynamadığın bi champion free olduğunda en azından botlara karşı denemelisin. karşıdaki karakteri bilmezsen büyük hatalar yapabilirsin.
  • battle roarın böyle aşırı gücü vardı biraz şaçmaydı adı üzerinde savaş kükremesi verdiği armor ve magic resist bir yerde mantıklı ama damage? adam kükreyerek wraith kampını nasıl temizler arkadaş korkudanmı ölüyor bu hayvanlar şaka bir yana hakkaten gelen nerfler yerinde yani siz hiç karşılaşmadınız belki ama çok kötü oynayan bir rengar bana q su ile 1604 dmg vurmuştu! hele o çalının içinden kükreyerek çıkması yokmu elim ayağım birbirine girdi summonerı etkileyen bir pasifi var o derece op yani. Soruna gelince ap runelerin yoksa iade etmen biraz mantıklı çünkü o runeler azcık tuzlu hatta rengarın refundundan gelen ip yetmicektir bile ama sırf nerf geldiği için iade etmene gerek yok daha az tank daha fazla ad kasarak gayet güzel oynanabilir bence

• Sevdiğim en iyi adc ve op karakter ben satma derim oyun ortasında 6 leveldan sonra jungle/farm dönerek item stackleyebilir veya gang atabilirsin daha sonra zaten arada bir team fight veya lanede 2-3 ad carry indir senin işin tamam bütün takımın görevini sen yapamazsın zaten ben rengara rework bekliyorum ama bu haliyle bile iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: PussyEater

Sevdiğim en iyi adc ve op karakter ben satma derim oyun ortasında 6 leveldan sonra jungle/farm dönerek item stackleyebilir veya gang atabilirsin daha sonra zaten arada bir team fight veya lanede 2-3 ad carry indir senin işin tamam bütün takımın görevini sen yapamazsın zaten ben rengara rework bekliyorum ama bu haliyle bile iyi

adc?
    hmm ok

• Karşısında sustain sahibi champ olmadığı sürece bana göre en iyi melee karakterlerden biri ?

• walking gold :/
  • quote:

Sevdiğim en iyi adc ve op karakter ben satma derim oyun ortasında 6 leveldan sonra jungle/farm dönerek item stackleyebilir veya gang atabilirsin daha sonra zaten arada bir team fight veya lanede 2-3 ad carry indir senin işin tamam bütün takımın görevini sen yapamazsın zaten ben rengara rework bekliyorum ama bu haliyle bile iyi

rengar adc miş beyler fiorayada adc diyosundur sen

• quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

quote:

Sorun ne anlamadım ki, evet ona da öyle diyorum yanlış mı tabir ediyorum?

• Carryleyebilr oyunu ille adc demek uzaktan vumak demek degil moba tarzi oyunlarda biraz dota 2 oyna haci orda mesela yakindanda vursa adc diyorlar

• quote:

quote:

quote:

1 focusta ölürsün adamların dibine gireceğin için diğer adc ler adam akıllı pozisyon alarak tf de focus yemezler

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 focusta ölürsün adamların dibine gireceğin için diğer adc ler adam akıllı pozisyon alarak tf de focus yemezler

Bence ashe varus caitlyn gibi karakterler daha kolay ölür zaten takımın tankı team fight'ta kendine focuslayamazsa rakibi, hangi adc olursa olsun dayanamaz benim için rengar ultisi ile carry indirip ardından geri kalanı halletmelidir en önden dalan hangi carry dayanabilir ki zaten?

• Bu oyunda zayıf şampiyon diye bir tabir mi var ? Siz şuna ben bu karakteri aldım Q ile çok vuruyormuş diye aa bir baktım normal saldırıyor hemen vereyim :) Çok görüyorum Rengar ile harikalar yaratan oyuncular önemli olan senin ve takımının nasıl oynadığıdır çıkın şu MMORPG oyun mantığından artık çıkın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.