Şimdi Ara

Rengar Bufflanmalı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi neysede ulti kötü oldu. Valla gencler aglamayin bence. Bu nerfler benim icin harika oluyor. Cunku artik rengari banlamiyirlar. Free elo :) rengarda cok iyi oldugumu dusunuyorum. Cunku gelen nerflere aglamayip yeno buildler deniyorum, basarilida oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdi

Rengar kesinlikle up değil. Oynamasını bilenin elinde op hala hatta. Rengar öldü diyen arkadaşlar muhtemelen rengara hala adc buildi yapıyorlar. O dönem bitti , artık Rengar'a tank kasmalısınız. Rengar'ın oyundaki görevi de adcyi tf den düşürmek + tanklamak oldu. Bu şekilde oynamayı denerseniz, verim alırsınız.

Yav arkadaş kendin söylüyorsun AD adama tank kasıyoruz o kadar çok nerf yediki tank kasarak hayatta kalabiliyor artık. Assassin hangi karakter rengar gibi tank oldu allasen? O kadar didin adam al ondan sonra Rengarla zamanında ezilen adamlar gelsin iyi oldu hoş oldu desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

quote:

Rengar kesinlikle up değil. Oynamasını bilenin elinde op hala hatta. Rengar öldü diyen arkadaşlar muhtemelen rengara hala adc buildi yapıyorlar. O dönem bitti , artık Rengar'a tank kasmalısınız. Rengar'ın oyundaki görevi de adcyi tf den düşürmek + tanklamak oldu. Bu şekilde oynamayı denerseniz, verim alırsınız.

Yav arkadaş kendin söylüyorsun AD adama tank kasıyoruz o kadar çok nerf yediki tank kasarak hayatta kalabiliyor artık. Assassin hangi karakter rengar gibi tank oldu allasen? O kadar didin adam al ondan sonra Rengarla zamanında ezilen adamlar gelsin iyi oldu hoş oldu desin.

What the ?
    Rengar'ın vahşeti olduktan sonra tank kasarak her şekilde kill de alır bence hatta rengar prolar için nerf daha iyi olcaktır daha az kişi oynar bilen arkadaşlar devam eder niteliği olduktan sonra nerfle rengar ölmez

Özet: Rengar Ölmez LOL bölünmez !!!! (saçma ama neyse anlayan anladı)

• hocam evet başarıyı bir şekilde yakalıyoruz sıkıntı yok ama, amacından ve açıklamasından(gölge avcı) sapmış bir karakter oldu artık. Kha nın 2.4 ratiosuna ağlayan yok varsa yoksa vurun rengara, rengarla en azından kaçma şansları oluyo, örn. büyük konusmamak lazım ama caitlyn oynarken rengara genelde hiç kesilmedim 1v1 olarak.

Pasifine Cd gelsin diyenler o zaman o cd den dolayı dmg de vursun ;) bildiğin kha nın e si olsun çalı gerekmesin. rengardan çalı içerisinde kaçmaya çalışıyorlar sonra cd gelsin.

Kha da e+q+w=kill shift tuşu ile 2sn gibi bir combo bu. bariz rengardan daha op.

Edit: q w e buff peşinde değilim sadece ultimizi geri versinler :)

Edit2: dandikte olsa armor kasmazlar "omg rengar nerf", dandikte olsa mr kasmazlar "omg diana nerf" nedir bu omg cılar.(bu gelen nerf ok haklıydı şuan tekrar ısrarla bunu diyenler var sözüm onlara ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusterBaroN -- 17 Aralık 2012; 16:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

quote:

What the ?
    Rengar'ın vahşeti olduktan sonra tank kasarak her şekilde kill de alır bence hatta rengar prolar için nerf daha iyi olcaktır daha az kişi oynar bilen arkadaşlar devam eder niteliği olduktan sonra nerfle rengar ölmez

Özet: Rengar Ölmez LOL bölünmez !!!! (saçma ama neyse anlayan anladı)

Bitirdiler dostum artık rambo gibi atlıyorum adc yi alırsam alıyorum kaçamıyorum tankta kassam ilk hedef rengar oluyor. O kadar takımda kötüyse zaten late game herosu değil oyunuda taşıyamıyoruz ondan sonra bb

Rengar ölmez tabide artık seçende olmuyo ap ve ad carryler şimdi çok seviniyorlar

• zamanında vladimirede ireliayada böyle yaptılar. Herşey tamam hoş ama ultimizi geri versinler.
  • Rengar'a buff'ın en babası gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

Hayır. Hiç AD itemi almadan ADC'ye tek atıyor. Bufftan bahsediyorsunuz. Oynadığım oyunların %90'ında hala rengar banlanıyor.

Edit: Anlam bozukluğu

ap soraka bile tek atar adc ye neyin kafası bu.

q'sü eski haline getirsin başka skille, nerfe, buffa, ultiye bile ihtiyacı yok.

Kendin diyorsun. " Ap " Kasmış herkes, herkese tek atabilir. Botlarla dene istersen. Rune ve mastery sadece Ad olsun, hiç ad itemi alma. Ultin açılsın git tek atıyorsun. Adc örnek verdim, ahri gibi gap closer sahibi olmayan apcye de tek atarsın. Çok fazla armor almamış bir tank veya junglerada tek atarsın

Ahri'nin ultisi ne oluyor? Gap closer değil midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

hocam evet başarıyı bir şekilde yakalıyoruz sıkıntı yok ama, amacından ve açıklamasından(gölge avcı) sapmış bir karakter oldu artık. Kha nın 2.4 ratiosuna ağlayan yok varsa yoksa vurun rengara, rengarla en azından kaçma şansları oluyo, örn. büyük konusmamak lazım ama caitlyn oynarken rengara genelde hiç kesilmedim 1v1 olarak.

Pasifine Cd gelsin diyenler o zaman o cd den dolayı dmg de vursun ;) bildiğin kha nın e si olsun çalı gerekmesin. rengardan çalı içerisinde kaçmaya çalışıyorlar sonra cd gelsin.

Kha da e+q+w=kill shift tuşu ile 2sn gibi bir combo bu. bariz rengardan daha op.

Edit: q w e buff peşinde değilim sadece ultimizi geri versinler :)

Edit2: dandikte olsa armor kasmazlar "omg rengar nerf", dandikte olsa mr kasmazlar "omg diana nerf" nedir bu omg cılar.(bu gelen nerf ok haklıydı şuan tekrar ısrarla bunu diyenler var sözüm onlara ;)

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

quote:

quote:

Hayır. Hiç AD itemi almadan ADC'ye tek atıyor. Bufftan bahsediyorsunuz. Oynadığım oyunların %90'ında hala rengar banlanıyor.

Kendin diyorsun. " Ap " Kasmış herkes, herkese tek atabilir. Botlarla dene istersen. Rune ve mastery sadece Ad olsun, hiç ad itemi alma. Ultin açılsın git tek atıyorsun. Adc örnek verdim, ahri gibi gap closer sahibi olmayan apcye de tek atarsın. Çok fazla armor almamış bir tank veya junglerada tek atarsın

değil dash o dedigin

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

quote:

quote:

quote:

değil dash o dedigin

Gap closer mesela Xin örnek verebiliriz E skili zaten gap closer arayı kapatan anlamına gelmiyor mu yani bir anda yanında bitiveriyor. Sonuçta Ahri ultisini bu yönde kullanabilir ?

• bende bununla ilgili konu açmıştım mainim olmasına ragmen artık oynanmıyor gerçekten herşeye eyw'da ultisine dokunmasalardı ne güzel olurdu.İade bileti harcamadan iade için ticket attım bakalım ne cevap vericekler. Konu :http://forum.donanimhaber.com/m_68953572/tm.htm
  • Acikcasi suan kha zix cok daha fazla op. Team fight da. adcye zipla kes geri zipla. Full hpl ile fight a devam et. Rengar in ultyi duzeltmel. Lazim. Khaninda ratiolari

• abi insaf ya bunlar nasıl nerflerdi ya bide bundan öncesi var ulaşamadım onlara.

Rengar
    Base Health Regeneration reduced to 4 from 8
    Health Regeneration per level reduced to 0.4 from 0.8
    Bonetooth Necklace no longer grants a base +10 Attack Damage
    Savagery Empowered Attack Damage ratio reduced to 2.0 from 2.5
    Thrill of the Hunt
    Stealth duration reduced to 5 seconds from 7
    Cooldown increased to 140/105/70 seconds from 120/85/50

Rengar
    Battle Roar
    Base damage reduced to 50/80/110/140/170 from 60/100/140/180/220
    Heal reduced to 10% from 15%
    Thrill of the Hunt
    Fade time increased to 1.25 from .75 seconds
    Now has fade pushback time (1 second per hit, up to 3 seconds)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

değil dash o dedigin

Gap closer mesela Xin örnek verebiliriz E skili zaten gap closer arayı kapatan anlamına gelmiyor mu yani bir anda yanında bitiveriyor. Sonuçta Ahri ultisini bu yönde kullanabilir ?

kullanma amacıyla oyle tabi ama sadece yaklasmak icin degil yani jax q yla aynı degil sejuaninin dash skilli gibi istedign yone dogru ilerleme anlamında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

değil dash o dedigin

kullanma amacıyla oyle tabi ama sadece yaklasmak icin degil yani jax q yla aynı degil sejuaninin dash skilli gibi istedign yone dogru ilerleme anlamında.

Oke. Ben sadece o yönde de kullanılabilir demek istedim. Zaten kaçmak için kullanıyosa Ahri ile bayağı bir alıştırma yapması lazım o kişinin ya da sağlam gank yemiştir.

• Rengarla artık gangda atamıyoruz arkadaş ya :/

• Birisi patch notlarının linkini alıntı yaparak verebilir mi bir türlü bulamadım..
  • Tek bir soru sorup konuyu çürütmeye çalışacağım, bakalım başarabilecek miyim... Tekrar bufflayacak olsalar neden en baştan bu kadar nerflesinler ki? Akıl var mantık var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Tek bir soru sorup konuyu çürütmeye çalışacağım, bakalım başarabilecek miyim... Tekrar bufflayacak olsalar neden en baştan bu kadar nerflesinler ki? Akıl var mantık var...

dengeyi saglamak icin fazla düsürdülerse buff gelir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.