Şimdi Ara

Rengar a hangi build daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba başlıkta yazdıgım gibi rengar a hangi tür itemleri alıyım (Attack speed Attack damage vs vs ).

• ap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

ap

Ap yanı nerf yedi ama hala kullanışlı mı ki?
  • Daha dün aldım ben de. Ad baya etkili ap daha denemedim ama ad kesinlikle öneririm.
  • Bende lee sin için late game de etkisiz kalmaması için taktik arıyorum.
  • Ad.
  • ayakkabı karsı takıma göre - 1305 lik bruitz. - diş - trinity - devamı karsıya göre. kasan ad carryse thormail ap carryse force of nature takıl öyle zaten infinity + stacklenmis kolye bitiriyor işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim ap nin bonusu 1.0 dan 0.8 e düştü o kadar fark yaratmaz emin ol. İki türlü de kasılır bence.
  • Karşıya göre ayakkabı.
    Diş
    Occult
    Leviathan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

Bende lee sin için late game de etkisiz kalmaması için taktik arıyorum.

Lee her türlü etkisiz.
  • ad
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASMD

Bildiğim ap nin bonusu 1.0 dan 0.8 e düştü o kadar fark yaratmaz emin ol. İki türlü de kasılır bence.

öyle bir fark yaratıyor ki. dariusun pasifinde ad ratio 0.1 oranında düşürüldü. dariusun ilk halini bilen bilir passiveden 5 stack+ ignite attınmı first blood garantiydi şimdi öyle olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: momstifler

quote:

Orijinalden alıntı: ASMD

Bildiğim ap nin bonusu 1.0 dan 0.8 e düştü o kadar fark yaratmaz emin ol. İki türlü de kasılır bence.

öyle bir fark yaratıyor ki. dariusun pasifinde ad ratio 0.1 oranında düşürüldü. dariusun ilk halini bilen bilir passiveden 5 stack+ ignite attınmı first blood garantiydi şimdi öyle olmuyor

Yav sen 0.8 öp başına koy. Ap carrylerin genelinde bile o kadar düşük ki katsayı. Örnek olarak ziggs 0.65 asıl damage vuran skili veya brand in q su 0.65 w su 0.6 e si 0.55 düşün artık. Cassiopeia gibi damage vurabiliyor bu haliyle bile. Önceki haline göre tabi düşüktür ama genel olarak ap carry kadar güçlü o skili.

• quote:

Bende lee sin için late game de etkisiz kalmaması için taktik arıyorum.

Daha tanky gitmen gerek. Jungle isen wringle ın madredinden sonra hog kasıp wringle bitirdikten sonraad aegis alman gerek earlyde tanky olmak için. Sonra turnuvalardan gördüğüm kadarıyla phage alıp frozen mallet yapıyolar sonra karşıda seni zorlayan ap varsa bandshe, fon, mom al eğer ad zorluyorsa hog dan randuins al. Zaten fazla damage yapıyosun ulti ile bu şekilde daha usefull olursun carryne shield ile yardıma gelip millete ulti basıp sonra onların tutturabilirsen carrysine q atıp e basabilirsin. Ama dediğim gibi late gamede etkili olmak için biraz daha tanky gitmek gerekiyo
  • AD build'ini kesinlikle tek geçerim, üst üstde defalarca oynadıktan sonra her türlü combinasyonu denedim.
  • Geçen gün stream izlerlerken oddone solotop rengar oynuyodu. Dyrusa build sordu. Dyrusa Trinity GA gg dedi. Ama direk trinity rush. Hiç dorans la falan uğraşma.
  • Böylede yapıyorum ama ozamanda hasarım düşüyor.Etkisiz kalıyorum.Tank gitmezsem yine.
  • karşıya göre bot
    jungler isen wirggle
    phage
    brutalizer--->çoğu kişi kasmıyor ama bence dişiyle birlikte işe çok işe yarıyor bkz:armor pen, cdr -.-
    diş
    trinity tamamla.
    ga
    last whisper
    son itemi de tanky kasabilirsin sana kalmış ya da brutalizeri tamamlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Beer

Karşıya göre ayakkabı.
    Diş
    Occult
    Leviathan

Kumarın böylesi diyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Böylede yapıyorum ama ozamanda hasarım düşüyor.Etkisiz kalıyorum.Tank gitmezsem yine.

bloodthirster ve lw al etkisini görürsün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.