Bildirim
Renekton'u Nerf Beklıyor (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalemquote:
Orijinalden alıntı: SoloQHeroLaw
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Bana kalırsa bufflarım ama neysepasifi tam bir useless
useless mi yapma allah askına 50 fury ıle w skılı okadar fazla vuruyorkı rakıbın squishy ıse red pot + w +q + ignite ile tek atıorsun adama
Ben bir keresinde yine renekton ile top'tayım. Levellar olmuş 13-14, karşıdaki adam fena tank çıkmış. Baktım ulti cooldown'dan çıkmak üzere, E-W-R-Q-E-IGNITE-E-AA-AA-Q-AA-AA-AA-AA-AA-E-Q-AA-E-AA-w-AA ile tek attım adama. 3-5 tane AA'yı eksik yazmış olabilirim kusura bakma. Sonrasında da adam ölünce minionlarla kuleye daldım, 17 AA ile kuleye de tek attım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4FCB68AE -- 15 Nisan 2013; 16:40:24 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: illfeel
quote:
Orijinalden alıntı: iDNZCLK
Buff gelmesi gerekiyor siz gelmiş nerf diyorsunuz
buff gelsin iyice ezsin early,midi zaten cok kuvvetli full tank gitse bile early,mid damagei cok guclu.Ultisine buff gelir belki nasusun range i falan artmisti ona benzer bir sey gelse fena olmaz.
EDIT : Bana gore balanced
Early nerf, late buff gerekiyor. Çok ayarsız.
Early;
Late;
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
quote:
Orijinalden alıntı: illfeel
quote:
Orijinalden alıntı: iDNZCLK
Buff gelmesi gerekiyor siz gelmiş nerf diyorsunuz
buff gelsin iyice ezsin early,midi zaten cok kuvvetli full tank gitse bile early,mid damagei cok guclu.Ultisine buff gelir belki nasusun range i falan artmisti ona benzer bir sey gelse fena olmaz.
EDIT : Bana gore balanced
Early nerf, late buff gerekiyor. Çok ayarsız.
Early;
Late;
Late:
_____________________________ AMD FX-6300 // ASUS M5A97 R2.0 // Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz // ASUS DCII TOP R9 280x // WD Blue 1TB 64MB 7200RPM // Zalman Z3 Plus // Samsung S24C350H Full HD LED //
-
quote:
Orijinalden alıntı: 24google
Asıl nerf gelecek şey ya Lich Bane ya da TF.Çok iş görüyor ikiside Riot acımaz.
Lich Bane bence._____________________________ -
Şuana kadar kendisini sadece ww ile caunterladım.Önce bana minyonlarımın arasında adam saldırdı ben 100 oda 150 canlı falandı ben kule latına çekildim potlarıma bastım hunharca pasifle falan ben canımı doldurdum öyle üstünlük kurduk adamın canı az olduğu için benden geriye düştü ultim ondan önce açıldığı içinde kestim.Birde bazı arkadaşlar late de etkisiz demiş karşıda sağlam bir renakton varsa ve siz adc iseniz o yunu size zindan eder resmen adam 5 kişinin arasına kafa atıp adc yi kesiyor.Şimdi gelde sen cc leri bu adama boşaltma hadi bunu kestin arkadan gelen 4 kişinin eli armut toplamıyorsa tf yi kaybediyorsunuz. _____________________________ Tanrı dağlarına kadar Türk, Hira mağarasına kadar Müslümanım. -
Zed ile kan ağlatırım. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X