Şimdi Ara

Renekton mu İrelia mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar renekton ve irelia arasında kaldım ikisinden birini açıcam fakat ikiside birbirne çok benziyor. Siz hangisini önerirsiniz. Birde ben full ad kasıcam. Tank oynamayı pek sevmem.

• bu champlar offtank full ad ile çok iyi bişi yapamazsın
  • Trinity + tank itemleri alınır o champlere.
  • Ne damek iş yapamassin ya hiç irelia oynadinmi acaba? Trinty aldıktan sonra kimse seni durduramaz ondan sonra tanky itemler kas bakim nasil bişe oluyor irelia. Irelia almanı öneririm.
  • irelia+trinity force=GG
  • ikisini de al
  • tm teşekkürler irelia açcm sonra renkton.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende aynı şeyi sorucaktım ikisinden birini almayı planlıyorum.İçlerinden hangisi oyunu daha rahat taşır ? Birde itemlerimi oyuna göre kasıyorum ama Irelia alirsam main itemlerim ne olmalı Renekton alırsam main ler neler olmalı yardım ederseniz sevinirim
  • İkisininde + ları - leri var ama tercih meselesi tabi . Ben irelia derim :)

Wit's end + W skillin + Red buff ile 1 vuruşta aslında 4 kere vurmuş olacaksın rakibe.

Wit's end den gelen bonus + w skillinin true damage i + red buff'dan gelen bonus şeklinde . Zaten wit's %40 as veriyor kolay kolay kacırmazsın kill :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

İkisininde + ları - leri var ama tercih meselesi tabi . Ben irelia derim :)

Wit's end + W skillin + Red buff ile 1 vuruşta aslında 4 kere vurmuş olacaksın rakibe.

Wit's end den gelen bonus + w skillinin true damage i + red buff'dan gelen bonus şeklinde . Zaten wit's %40 as veriyor kolay kolay kacırmazsın kill :)

Madreds blood razor ve maladyde alsın cok king olr

Edit:Kinq olmaz Queen olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 18 Eylül 2011; 16:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

İkisininde + ları - leri var ama tercih meselesi tabi . Ben irelia derim :)

Madreds blood razor ve maladyde alsın cok king olr

Edit:Kinq olmaz Queen olur

Onu genelde teemo da yapiyorum ben

• İkisinide aynı anda aldım 2 gün önce . İrelia daha offensive bir champ .Bende ad oynamayı sevdiğim için tanky/ad irelia renektona göre daha iyi iş yapıyor denebilir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.