Şimdi Ara

Render için sistem tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba autocad ps vb. programları kullanan bir arkadaşım için max 6000 tl lik monitör dahil bir sistem toplayacağız rendering pc lerle ilgili pek bilgim yok bu yüzden sistem tavsiyesi yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• İşlemci olarak 2700x 'ten daha iyi bir seçim yok mevcut bütçe içerisinde.
    Bütçe daha yüksek olsaydı ThreadRipper önerebilirdim.

Ram olarak 2x16 GB olsun en az 2666 mhz olmalı, 3000 veya 3200 olsa daha iyi olur.

Bence ekran kartı olarak 1050 Ti fazla. Hiç oyun oynanmayacaksa GT730 veya R7 240 kullabılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

İşlemci olarak 2700x 'ten daha iyi bir seçim yok mevcut bütçe içerisinde.
    Bütçe daha yüksek olsaydı ThreadRipper önerebilirdim.

Ram olarak 2x16 GB olsun en az 2666 mhz olmalı, 3000 veya 3200 olsa daha iyi olur.

Bence ekran kartı olarak 1050 Ti fazla. Hiç oyun oynanmayacaksa GT730 veya R7 240 kullabılabilir.
    Hocam rendering pc de ekran kartı gerçekten bu kadar önemsiz mi? Kendi sistemim olsa çok düşünmem fakat arkadaşa mahcup olmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sengoku Iori -- 10 Mayıs 2018; 16:52:18 >
  • Sengoku Iori kullanıcısına yanıt
    quadro yada firepro ekran kartları var render vb için ancak oyun oynatacağını hiç sanmam.fiyatları da diğerleri gibi yüksek.açıkcası yazılım işini iyi biliyorsa ekran kartını ona göre seçebilir
  • AutoCAD mı 3dmaxmi onu öğren önce autocadde render alınmaz 2 boyutlu mimari programdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sengoku Iori kullanıcısına yanıt
    CUDA üzerinden de hızlı render alınıyor ama sonuçlar işlemci ile alındığı gibi olmuyor.
    Hangi programda render alınacak V-RAY mi kullanılacak bilgi verirsen daha iyi bilgi verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.