Şimdi Ara

Renault yeni 1.6 dCi 130 beygirlik motorla atağa kalkıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
47.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: time_keeper

Hyundai 128 hp lik motorunu Türkiye'de hiç tereddüt etmeden, hem de b sınıfı bir araç üzerinde satışa sundu ama Renault'un 130 hp'lik 1.6 dizeli hala ortada yok.

Arupalı üreticilerin Türk tüketicisine ne kadar önem verdiği apaçık ortada. Çantada keklik olarak görüyorlar bizi.

Sırf bu sebep bile Hyundai almak için yeter de artar bile benim için.

Avrupalılar Türkiye'yi pazar olarak gördüklerini bile düşünmüyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 11 Haziran 2011; 13:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse
    Avrupalı'lar Türkiye'yi pazar olarak gördüklerini bile düşünmüyorum....

Can güvenliğimize verdikleri önem de ortada. İnsan olarak bile görmüyorlar bizi. Uzakdoğulu firmaların çoğu, pek çok güvenlik ekipmanını standart sunarken, Avrupa'lı üreticiler ve popülerleşmiş bir kaç japon üretici opsiyon listelerini zenginleştiriyor bu donanımlarla. Accent Blue'da bile esp standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 11 Haziran 2011; 13:11:00 >
  • Atı atan üsküdarı geçti diyorum ve kaçıyorum
  • Arkadşlar geçen bayi ile konuştum Latitude modelinde olan 1.5 DCI 110bg motor için çok iyi fiyat veriyorlar 52 bine bile vermişler D sınıfında yeni çıkmış bir araç hemde dizel C sınıfı fiyatına.. baya talep varmış büyük ihtimalle ellerindeki araçları bitiriyorlar yavaş yavaş , 130 luk yeni motor geldiğinde bu fiyatlardan almak hayal olur heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Hyundai 128 hp lik motorunu Türkiye'de hiç tereddüt etmeden, hem de b sınıfı bir araç üzerinde satışa sundu ama Renault'un 130 hp'lik 1.6 dizeli hala ortada yok.

Arupalı üreticilerin Türk tüketicisine ne kadar önem verdiği apaçık ortada. Çantada keklik olarak görüyorlar bizi.

Sırf bu sebep bile Hyundai almak için yeter de artar bile benim için.

önce 1.5 dci motorları bi bitirsinler..
    sonra yaparlar..
  • ben şahşen şu zamandan sonra renault ta dahil hangi marka olursa olsun sıfır 1.5 dcı almak enayilik olur düşüncesindeyim, biraz bekleyip 1.6 128-130 hp lik motorlardan almak daha mantıklı olur,105 likler demode oldu artık sıfırı alınmaz
  • 1.2 tce motorları ne zaman tr ye getirecek acaba renault?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgıç murat

ben şahşen şu zamandan sonra renault ta dahil hangi marka olursa olsun sıfır 1.5 dcı almak enayilik olur düşüncesindeyim, biraz bekleyip 1.6 128-130 hp lik motorlardan almak daha mantıklı olur,105 likler demode oldu artık sıfırı alınmaz

Renault Mais'e bakarsan, 130hp lik motorları abartmıyorum, yok yakıt testi yok şu yok bu diyerek 3 sene sonra bile ithal etmeye başlayabilirler..
  • İyi ki 1.5 dci ürettiler arkadaş..Tamam performans ve yakıt ekonomisi ama Fluence, Megane Hb, Sports Tourer, Latitude, Megane Coupe, Laguna Allah ne verdiyse

dayamışlar..Bazılarında zaten başka motorlusunu alamıyorsunuz....(Gerçi ben 1 yıldır sokakta benzinli Renault görmedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse
    İyi ki 1.5 dci ürettiler arkadaş..Tamam performans ve yakıt ekonomisi ama Fluence, Megane Hb, Sports Tourer, Latitude, Megane Coupe, Laguna Allah ne verdiyse

dayamışlar..Bazılarında zaten başka motorlusunu alamıyorsunuz....(Gerçi ben 1 yıldır sokakta benzinli Renault görmedim)

Diğer firmaların ayrı ayrı 1.4 ve 1.6 motorlarla hallettiği işi Renault sadece 1.5'lik ünite ile hallediyor. Akıllıca diyebilirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

ben şahşen şu zamandan sonra renault ta dahil hangi marka olursa olsun sıfır 1.5 dcı almak enayilik olur düşüncesindeyim, biraz bekleyip 1.6 128-130 hp lik motorlardan almak daha mantıklı olur,105 likler demode oldu artık sıfırı alınmaz

Renault Mais'e bakarsan, 130hp lik motorları abartmıyorum, yok yakıt testi yok şu yok bu diyerek 3 sene sonra bile ithal etmeye başlayabilirler..

3 yılmı...çüşşş
    3 yıla kadar hyundai başta olmak üzere diğer markalar 1.6 160 hp dizeli piyasaya sürer
  • hyundai i40 diye bir model yapmış ilgimi çekti güzel araç gibi gözüküyor...tr'ye ne zaman gelecek azaba?
  • İlk etapta sadece scenicte denenmis 4.4 lt 100 km yakit degeri
    2012 yilinda butun megan modellerinde olcakmis bu motor ve renonun tarihi bir atagi olarak yorumlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İlk etapta sadece scenicte denenmis 4.4 lt 100 km yakit degeri
    2012 yilinda butun megan modellerinde olcakmis bu motor ve renonun tarihi bir atagi olarak yorumlar var

latitude koyarsa d segmentinde tercih edilir..
  • Bu motoru Clio Symbol'de görmek isteriz.
  • Bu motorla arac azcikta kaliteli olsa super olur
  • 5-6 yıla ya gelir ya da gelmez,kolay deyil bu işler.
  • quote:

2012 mi ? doğruysa bu güzel bi haber,,megane almaya niyetlenmiştim ama motorun 105 hp olmasından ötürü vaz geçip idareten hyundai era 110 hp dizel almıştım,2012 de çıkarsa direk ona geçerim ALLAH nasip ederse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 27 Temmuz 2011; 19:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

mesajımı tekrar yineliyorum, inşallah kapak olan taraf ben olurum ;)
  • quote:

quote:

2012 mi ? doğruysa bu güzel bi haber,,megane almaya niyetlenmiştim ama motorun 105 hp olmasından ötürü vaz geçip idareten hyundai era 110 hp dizel almıştım,2012 de çıkarsa direk ona geçerim ALLAH nasip ederse

5 beygir için Era mı aldın Forum her girdiğim de biraz daha komikleşiyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.