Bildirim
Renault Trafic 1.9 Rölantide Stop Ediyor ACİLLL YARDIMMM!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
beyler yanlış veya doğru bi cevap atın lütfennnn _____________________________ -
şuanda devam ediyormu , yoksa sorun çözüldümü ? bizimde bir megane 1 i miz var oda bir keresinde bana öyle yapmıştı , yakıtta sıkıntı vardı galiba bizim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: suupra23
arkadaşlar başlık tada belirttiğim gibi 2004 model renault trafic 1.9 arabam var araba son bi kaç gündür rölantide stop etmeye başladı nedeni ne olabilir acil yardım kafayı sıyırcamgaz kelebekleriyle ilgili birşey mi acaba ?
Yolda giderkende silkeleme yapıp stop eder gibi oluyor arıza lambası yanıp sönüyorsa krank sensörü arızalıdır,sadece rolantide stop ediyorsa intecool hortumlarında patlak olabilir._____________________________ -
hocam aynen yolda giderken bi anda duruyor arıza lambasıda yanıyor krank sensörü mü diyorsun ?quote:
Orijinalden alıntı: Kaya Otoquote:
arkadaşlar başlık tada belirttiğim gibi 2004 model renault trafic 1.9 arabam var araba son bi kaç gündür rölantide stop etmeye başladı nedeni ne olabilir acil yardım kafayı sıyırcamgaz kelebekleriyle ilgili birşey mi acaba ?
Yolda giderkende silkeleme yapıp stop eder gibi oluyor arıza lambası yanıp sönüyorsa krank sensörü arızalıdır,sadece rolantide stop ediyorsa intecool hortumlarında patlak olabilir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2JZ-GTE -- 16 Nisan 2012; 18:10:55 >_____________________________
-
quote:
hocam aynen yolda giderken bi anda duruyor arıza lambasıda yanıyor krank sensörü mü diyorsun ?
Krank açı sensörünüz arızalı,söküp tırnağına bakmak lazım bazen düzeltme imkanı varsa değiştirmeye gerek kalmayabilir,şirket araçlarından bir tanesini yüzeyini düzeltip takmıştım bir daha stop etmedi,değişmesi gerekirse parçacılarda 130-150 tl arasında bir fiyatı var aklınızda bulunsun.Başka bir yerine elletmeyin götürün sadece o sensörü değiştirin sorununuz çözülsün._____________________________ -
hocam çok saolasın tırnağa bi baıyım düzeltebilirsem çok iyi olur eğer düzelmesse artık gidip yenisin alcaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X