Şimdi Ara

RENAULT TALİSMAN VS YENİ AUDİ A4 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
11.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu mantikli bir adam okusa g.tuyle guler, tabiki audi, talisman kim tarafindan sevilmis? Arti a4 denen mahluk yillardir gelistirilen ve tecrube ile ozellik katilan bir platform. Talisman yeni platform, yeni motor, vs vs, ben olsam risk almazdim gerci riski gectim brn bir onceki kasadan da ayrilmayip talisman almazdim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Yalnız o yazdığın araçlar karşılatırılmıyor

https://www.renaultsport.com/local/cache-gd2/1a/b525fe1b3781028ca05671d6957ac0.jpg?1489170582

Bunun gibi Vag da araç mı var

Kategori farkı.

A4 mü Talisman mı önce boş ile full ü dizel ile benzinliyi elma ile armutu karşılaştırılmaz.

Hepsi aynı ise 2. el düşünülüyorsa A4 alınır. Talisman 2. elde çok daha fazla değer kaybeder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 130 beygirlik icon paketli olan talismanı çokça kullandım. donanım kalite konfor olarak güzel araç. tasarım olarak efsane benim açımdan. her gören bu neymiş diye merak ediyor. tabi asıl önemli olan bi kaç yıl geçince ne durumda olacağı aracın bu kalite konfor hissiyatı devam edecek mi yoksa çürümeye mi başlayacak bunu da kesin olarak bilmenin bi yolu yok malesef yeni bir araç olduğundan. iç tasarımda hoşuma gitmeyen tek noktası ise multimedya ekranın tuştakımının da tamamen dokunmatik olması. en azından ses açma kapatma tuşları falan manuel bir kontrolcü ile olsa çok daha iyi olurmuş çünkü sürüş sırasında dokunmatik olayı çok dikkat dağıtıyor
  • Bineceksen talisman satacaksan bassat al.
    A4 ü unut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta ki vs yi görmemiş olayım. Audi alana kadar 3 kere skoda alırım mantığında olan biri olsam da reno 2 yıl sonra %50 değer kaybedecek audiyi 30 bin zararla satarsın. Öyle bir paran varsa git bmw al hocam. Çünkü araba bmw.
  • Sedan araç alacağım için a3 sportback imi satmayı düşünüyorum. Bu sebepten şu megane sedanı bi deneyeyim dedim. Ama gördüm ki benim a3 ün yanına yaklaşamaz. Hadi onu geçtim sonrasında insignia test sürüşüne çıktım. Segment olarak a3 ten üstte olmasına rağmen o bile benim araca yanaşamaz. A3 ü bazı konularda eleştiririm ama kalite ve konfor olarak bir çoğu araç mukayese edilemez. Heleki renault ve audinin aynı cümlede geçmesi bike bana anlamsız geliyor. Siz a4 diyorsunuz gerisi hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 14 Mart 2017; 17:4:47 >
  • Ben de Talisman diyorum.37.000 tl cebinde kalacak + Dizel.Emin ol Talısman'ın yerinde a4'ün prestijine ihtiyacı olmaz.1.4 benzinli bir araca 167.000Tl verilmez şahsi fikrim..
  • audi a serisinden a5 ve daha üstü modeller gönül rahatlığıyla alınabilir. ancak daha alt modeller gerçekten de parasını hak eden modeller değil
  • Yıllık 20.000 km hesabıyla benzinli araç alınmaz

Araç da 5 yıl satılamayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yıldızcı olduğun için objektif olamayacağını kestirmek zor olmadı biyançonera.

cay cay senin de Vag cı olduğunu sağır sultan duydu.Objektiflikten bahsedecek enson kişilerdensin
  • kangal alır
  • Talisman tasarım, dizel ve donanım olarak öne çıkıyor. Heralde Audi alırdım lakin benzine para yetiştiremeyip hemen satardım.

• Vw cc 2016 1.4 act 150hp kullanan arkadaşı talisman a bindirdiğimde satıp almayı bir an düşündürdüysem yeterli bir cevap olur bence. A4 vs CC diye düşündüğünüzde ya kafa kafaya yada cc önde olur sıralamayı yapmak size kalmış.

• A4

• Ayrıca 150 binlere yaklaşan araca %50 deger kaybettirdi ya bu forum dahada guvenip soru sormam

• Audi ve reno karşılaştırmak neyin kafası ? :D hiç düşünmeden audi al geç reno nedir :D
  • A4 varken düşünmeye hiç gerek yok hocam, arabayı alırken satmak istediğin zamanı da düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AztecHB

Ayrıca 150 binlere yaklaşan araca %50 deger kaybettirdi ya bu forum dahada guvenip soru sormam

Arkadaşın demek istediğini yanlış anladınız sanırım. Talisman gerçekten güzel bir araç, imkanım olsa alırım. Ancak renonun son 5-6 yılda yaptıklarına bakarsanız saçmalık, latitude olsun fluence olsun güzel arabaların üretimine son verdi, milletimiz üretimi devam etmeyen arabayı almaktan imtina ettiğinden iki yıl sonra talismanda aynı latitude gibi inanılmaz değer kaybedecek. İki yıl sonra a4 şuanki fiyatına ikinci elde giderken Talismani 100 e satabilirse büyük basari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisman harika olmuş markasına adına hörmeten fazla para verip daha kötüsüne binmeye gerek yok
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut gidisatla arac deger kaybetmez o kadar kaybetsede c segment chevroletleri dusunun 30 40 a satiliyordu halada oyle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.