Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
487.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

leon_312 hocam sen Meguiar 's NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 (Boya Koruyucu Sıvı Wax) mı tavsiye edersin?Bu ürünü İstanbul da Bauhaus ta bulabilir miyim?Ek olarak sitesinde Ultimate Quik Wax hızlı Sprey Wax 450 ml 22 lira fiyatı var.Bu nasıldır?

http://www.meguiars.com.tr/shophome.php?cPath=46_4_15

hocam aslında nxt 2.0 ile ultimate sıvı wax bir bütün. söyle anlatayım ntx 2.0katı wax diger ürünlere nazaran cok cabuk akıp gitmeyen bir ürün yıkamaya baglı olarak 2,3 ay rahatlıkla boyanın üstünde durur. ultimate sıvı wax ise ntx 2.0 waxın ömrünü uzatıyor. ntx 3 ay giderken her yıkamada ultimate sıvı waxı sıktıgınızda toplam 5 aya yakın ntxnin 3 aylık ömrünü uzatırsınız.

sadece ultimate wax kullanırsanız sadece yıkamadan yıkamaya korur ve parlatır. bu ürün tek basına her yıkamada akıp giden bir ürün.

meguiars ürünlerini Bauhaus gibi büyük yapı marketlerinde bulamazsınız. o gibi yerlerde satılan amatör ürünler mevcut. sonax,turtle, arexon gibi ürünler var. bu markalar amatörlerin en iyi markası ama bu ürünler sadece parlaklık verir gecici süreligne. cok cabuk akıp gider.

meguiars,3m,zibart gibi profesyonel marka ve 1.sınıf boyaların Bauhaus gibi gerlerde yok. cok pahalı olduklarından dolayı.
    3 markanın aralarında en iyisi meguiars meguiarsın amatör ürünlerinin anlamı sadce az milimde olmalarıdır. büyük olanlar profesyonel diye geciyor,kücük olanlar amatör ikisindede fark yok ürün kalitesi olarak.

cok pahalı dediğin marka 20 tl diyeceksin ama o ürünün asıl fiyatı 55tl.

hepsi burada.comda satılıyor meguiars ürünleri ama asıl fiyatlarıyla.

bence arabaya 3 sey gerekli
    1 boya koruma
    2 genel parlatıcı ve koruyucu
    3 şampuan ben bu 3 malzemeyi kullanıyorum merguiars markanın. zaten arabaya bunlar gerekli extra birseye girmeye gerek yok.

ürünlerim bitmez ama biterse ogün geldiğinde arkadslar böyle böyle toplanıp bir ürün alalım derim. cok pahalı ürünler toptan aldıgında cok kaarlı birsey ama tek kişi kaldıramaz fiyatı. bütcemde ufak bir fazlalık vardı aldım. halen kullanıyorum bir bucuk senedir.

hocam sen markayı ürünü araştır bulamazsan tüm herse dediğim gibi ürünlerinbir kısımlarını (500ml olarak) vere bilirim.

Hocam bilginize ve teklifinize teşekkür ederim.Hiç zahmet etmeyin.Ben Hepsiburda.com a baktım.Tavsiye ettiğiniz ürün bu mudur.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-nxt-generation-car-wash-cilali-yikama-sampuani-ve-koruyucu/ProductDetails.aspx?productId=othrzg-12664&categoryId=26001

Eğer bu değilse link verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Hocam bilginize ve teklifinize teşekkür ederim.Hiç zahmet etmeyin.Ben Hepsiburda.com a baktım.Tavsiye ettiğiniz ürün bu mudur.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-nxt-generation-car-wash-cilali-yikama-sampuani-ve-koruyucu/ProductDetails.aspx?productId=othrzg-12664&categoryId=26001

Eğer bu değilse link verebilir misiniz?

hocam verdiğiniz linteki ürün nxt in şampuanı. ben bu sampuandan kullanıyorum ciddi anlamda diger şampuanlar arasında fark var.

asıl ürün bu
    http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-nxt-generation-tech-wax-20-boya-koruyucu-wax/ProductDetails.aspx?productId=othrzg-12718&categoryId=26001
    kutu göstermelik olsa gerek ilk cıkan ürünün kutusu bu.

ürün ve ürünün kutusu böyle
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

sanırım indirimden sonra stoklarda kalmamış. simdi baktım hepsi burada .coma girip ürünlerin fiyatı markanın %50,60 lık indirimini ürünlere yansıtmış. ama cok şatış yapan ürünler stokta yok.
    ürünler türkiye ye geldiği an saniyelik alıcısı vardır. firmaların boş duracgını sanmıyorum.

tahmin ediyorum ki stoklarda bulundugu zaman bu fiyata olmaz (45 tl) asıl fiyatı 80tlden satısını yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 7 Şubat 2011; 14:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan
    kocaog!u KARDEŞ SENİN BU PARK SENSÖRÜ NÜN MARKASI NEDİR NE KADARA NERDE TAKTIRDIN BANADA SÖYLERMİSİN ÇOK GÜZEL BİR ŞEYE BENZİYOR BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA?

merhaba kardeş, serviste takılan orjinal park sensörü, alarm ile birlikte 350 tlye taktırdım, ayrı ayrı fiyat almadım. ama geçen renaultun sayfasında yanılmıyorsam 110 tl fiyat gördüm park sensörü için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

Kol dayama

>>>RENAULT SYMBOL<<<

Bir şey dikkatimi çekti sizin araçla benimki model ve donanım aynı benimki dizel ve viteslerimiz farkılı sizinkinde geri vites 1 in yanında ve mandallı galiba resimden gördüğüm kadarıyla.Dizel modelde ise 4 ün yanında ve mandalsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33
    Bir şey dikkatimi çekti sizin araçla benimki model ve donanım aynı benimki dizel ve viteslerimiz farkılı sizinkinde geri vites 1 in yanında ve mandallı galiba resimden gördüğüm kadarıyla.Dizel modelde ise 4 ün yanında ve mandalsız.

hocam benim bildiğim kadarıyla söyle bir mantıgı var. 1. vitesin yanında mandalsız olsaydı ilk kalkıslarda ,dur kalklarda devamlı vites geriye takılma ihtimali oldugu icin 1. vitesin yanında olmaz hic bir zaman.

mandalsız 4.vitesin yanında olması gayet mantıklı. hiç bir şekilde elin yanlışlıkla geri vitese kaymayacak. bu yüzden mandalsız oldugu için 4. vitesin yanına koymuşlar.
    bazı markalarda 4.vitesin yanında mandallıda olabiliyor.
  • Arkadaşlar aklıma takılan bişeyi sizlere sormak istiyorum, symbollerde yol bilgisayarı özellik olarak görünüyor fakat birde diğer modellerde türkçe uyarı ekranı özellik olarak görünüyor, bunların farkı nedir ? Birde symboldeki yol bilgisayarı neleri göstermekte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry_06

Arkadaşlar aklıma takılan bişeyi sizlere sormak istiyorum, symbollerde yol bilgisayarı özellik olarak görünüyor fakat birde diğer modellerde türkçe uyarı ekranı özellik olarak görünüyor, bunların farkı nedir ? Birde symboldeki yol bilgisayarı neleri göstermekte ?

hocam yol bilgisayarı, depoda kalan benzinin kaç km görürecegini, 100kmde kaç litre yaktıgını,anlık 100km nekadar yakacagını,misal ev den iş yerine kac kmde gittiğini, 100 kmde ortalama nekadar yaktıgını hesaplayan parça.

türkçe uyarı ekran özelliği ise arabandaki arızayı söylüyor. misal motorun yagı eksiktir. motor yagı tamalayınız yazar, arka veya ön lamba patlamıstır lamba uyarısını verir. gibi bir cok uyarıyı söylüyor.
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

• quote:

Orijinalden alıntı: broadcast33

evet hocam geri vites mandallı ve 1. vitesin yanında bende.

eski aracım palio idi, onda mandallı ve 4. vitesin yanındaydı, 1 haftada falan ancak alışabildim buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Arkadaşlar aklıma takılan bişeyi sizlere sormak istiyorum, symbollerde yol bilgisayarı özellik olarak görünüyor fakat birde diğer modellerde türkçe uyarı ekranı özellik olarak görünüyor, bunların farkı nedir ? Birde symboldeki yol bilgisayarı neleri göstermekte ?

hocam yol bilgisayarı, depoda kalan benzinin kaç km görürecegini, 100kmde kaç litre yaktıgını,anlık 100km nekadar yakacagını,misal ev den iş yerine kac kmde gittiğini, 100 kmde ortalama nekadar yaktıgını hesaplayan parça.

türkçe uyarı ekran özelliği ise arabandaki arızayı söylüyor. misal motorun yagı eksiktir. motor yagı tamalayınız yazar, arka veya ön lamba patlamıstır lamba uyarısını verir. gibi bir cok uyarıyı söylüyor.
     >>>RENAULT SYMBOL<<<

Valla leon kardeşim sende olmasan :) eyvallah tekrardan teşekkür ediyorum

• quote:

Valla leon kardeşim sende olmasan :) eyvallah tekrardan teşekkür ediyorum

estafullah abi rica ederim. bildiğim, ögrendiğim birsey olursa seve seve paylasırım.
  • leon valla şans yokmuş bende valla adama 2 gün önce sormuştum elimde var demişti o boya koruyucudan bugün akşam uğradım adam kalmadı dedi elinde 50 tane varmış 45 tl ye düşünce fiyatı birisi gelmiş kapatmış hepsini sordum tekrar gelirmi diye firma artık üretmiyormuş amatör olarak sadece sprey olanlarından var dedi bende o kadar hazırlamıştım kendimi sendeki profesyonel i galiba sen bana 500 ml gönderebilirmisin 50 tl ayırmıştım kendime kargo bana ait aslında bu ürünü bulsaydım çok iyi olacaktı çünkü içinden uygulama pedi de çıkıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur395

ilk olarak selamlar bende yeni symbol kullanıcısıyım 1 ay önce symbol expression dizel 85 bg aldım araba 1700 km oldu fakat ben daha 3000 devir üzerine çıkmadım sizce kaç km.den sonra motoru açmalıyım?

Kitapçıkta benzinli motorlar 3 bin km'den sonra dizel motorlar yanılmıyorsam 6 bin km'den sonra gerçek performansını gösterir diye yazıyordu yani en azından 6 bin km yüksek devirlere çıkmamak iyi olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitu

leon valla şans yokmuş bende valla adama 2 gün önce sormuştum elimde var demişti o boya koruyucudan bugün akşam uğradım adam kalmadı dedi elinde 50 tane varmış 45 tl ye düşünce fiyatı birisi gelmiş kapatmış hepsini sordum tekrar gelirmi diye firma artık üretmiyormuş amatör olarak sadece sprey olanlarından var dedi bende o kadar hazırlamıştım kendimi sendeki profesyonel i galiba sen bana 500 ml gönderebilirmisin 50 tl ayırmıştım kendime kargo bana ait aslında bu ürünü bulsaydım çok iyi olacaktı çünkü içinden uygulama pedi de çıkıyordu

dogrudur hocam nettede stoklarda yok görünüyor. bence ürünün üretiimden kaldırılması demek yeni bir ürünün habercisidir diye tahmin ediyorum. cünkü avrupalılar bu ürüne tapıyor.

canın saolsun hocam 5,10 liranın lafı olmaz ama 50 tlye verirsem cebimden 10 tl çıkacak. 10 tl icin insan degişmem asla ama hem senin gönlün olsun hem benim gönlüm olsun 55tlye vere bilirim.genel parlatıcı istesen 10tl hic verme.konsantre hali 4litreyi ben asla bitiremem . kendimce 500mlden 40 litrelik cok amaclı parlatıcı elde ettiğimden asla cebimden para cıkmaz senden 20 tl almasamda zararda olmam .

su ile bulandırdıgımda litresi 1tlye geliyor bana. dısarda torpido parlatıcı icin 500 milme 10 verecegime + 1litrelik lastik parlatıcısına 20tl verecegime + motor temizlemesine 10 tl verecegime. bu ürünü aldım dünya kadar kaar ediyorum. 20 tl bana dokunmaz bu yüzden.

boya korumada böyle deil. su ile asla karışmıyor boya korumayı.zeytin yag ile suyu düşün hic bir sekilde karıştıramıyorsun.
    boya kotumayı arabaya cok döktüğün an cebinden para gidiyor bu yüzden.. acıklayıcı konusuyorum ki gizli saklı birsey olmasın.
    ptt kargo 1kg kadar 3,4 tl tutuyor sanıırm tam bilmiyorum ,yarın sorar ögrenirim şartlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 8 Şubat 2011; 22:15:59 >

• bugun izmir maisi aradım .araçlar gelmeye başladı sırayla müşterileri arıyoruz dediler. ee ben en son gün başvurduma göre beklemeye devam.
  • Tamam hocam nasıl istersen 1 kg geçmez heralde ben sana mesaj atıyorum cep teli
  • slm iyi geceler arkadaslar son zamanlarda birkaç kez ölçüm yaptım arabam şehir içinde 393 krş yakıyor.Benim araç mı fazla yakıyor sizlerin degeriniz ne gaz taktırmayı düşünmüyordum ama böyle giderse taktıracagım herhalde ayrıca gaz taktıran arkadaslar nasıl memnunlarmı varmı bir sorunu birde taktırdıgınız markayı paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

slm iyi geceler arkadaslar son zamanlarda birkaç kez ölçüm yaptım arabam şehir içinde 393 krş yakıyor.Benim araç mı fazla yakıyor sizlerin degeriniz ne gaz taktırmayı düşünmüyordum ama böyle giderse taktıracagım herhalde ayrıca gaz taktıran arkadaslar nasıl memnunlarmı varmı bir sorunu birde taktırdıgınız markayı paylaşırsanız sevinirim...

hocam arabanın cok yakma nedenleri var. eksik bilgide vermişsiniz bu degeri sehir içindemi, şehir dışındamı yaptınız, arabanız kaç kmde. kullandıgınız benzinin adınedir. 3.60 yada 3,65ten sonra sonra yeni zamlı benzini ölçmedim hic ama tahminen 0,25krş ile 0,28krş arası degişir sehir ici. taş catlasa 0,30krş.

parana göre lpg var. arabanın neden cok yaktıgını bulalım tartısalım. öyle lpg yi anlatalım.
    prensip olarak sana söyleyip gecemem.

• Dün öğleden sonra symbolü adana maisten teslim aldım.Sağolsunlar çok ilgilendiler, kauçuk paspas ilk yardım seti ruhsat kabı anahtarlık verdiler, polen filtresi taktırdım bende 36 TL'e kaput keçesinide siparişle getiririz dediler elimizde yok dediler o kaldı.Arabayı aldıktan sonra, 300 km şehir içi şehir dışı yol yaptım, motorun çekişi ve uzun yolda ki performansını çok beğendim, iç mekan kaliteside diğer symbollere göre daha iyi, genel olarak çok memnun kaldım.Ben el tutmaçları arka koltuklarda yok diye biliyordum fakat var, bagaj lambası bagaj keçesi araçta bulunmakta, fakat emniyet kemeri ikaz ışığı ve dış hava sıcaklık göstergesi araçta yok malesef.Uzun yolda ve şehir içinde ara ara da olsa vites geçişlerinde ve 5. viteste 3000-3200 devire kadar çıktım motoru zorlamadan.Oradaki araç sorumlusu böyle önerdi, ilk 1000 km motora yüklenmeyin, ama ara ara da yüksek devirlere çıkın dedi.Yol bilgisayarının verilerine göre 300 km yolda, 14 lt yakıt harcamışım, bu da 100 km de ortalama 4.67 lt yakıt yapıyor şehir içi şehir dışı, yani ben mazotu 3.42 den aldım, km'de 160-165 kuruş yakıyor, Sizce 0 motor için bu ortalama yakıt iyi mi ? Araçlarını yeni alan arkadaşlar sizlerin ortalama ne kadar yakıyor, benim araça 1.5 dci 65 bg...Araç hakkında ilk izlenimlerim gayet olumlu çok içime sindi, ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

• hayırlı olsun henry, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

Dün öğleden sonra symbolü adana maisten teslim aldım.Sağolsunlar çok ilgilendiler, kauçuk paspas ilk yardım seti ruhsat kabı anahtarlık verdiler, polen filtresi taktırdım bende 36 TL'e kaput keçesinide siparişle getiririz dediler elimizde yok dediler o kaldı.Arabayı aldıktan sonra, 300 km şehir içi şehir dışı yol yaptım, motorun çekişi ve uzun yolda ki performansını çok beğendim, iç mekan kaliteside diğer symbollere göre daha iyi, genel olarak çok memnun kaldım.Ben el tutmaçları arka koltuklarda yok diye biliyordum fakat var, bagaj lambası bagaj keçesi araçta bulunmakta, fakat emniyet kemeri ikaz ışığı ve dış hava sıcaklık göstergesi araçta yok malesef.Uzun yolda ve şehir içinde ara ara da olsa vites geçişlerinde ve 5. viteste 3000-3200 devire kadar çıktım motoru zorlamadan.Oradaki araç sorumlusu böyle önerdi, ilk 1000 km motora yüklenmeyin, ama ara ara da yüksek devirlere çıkın dedi.Yol bilgisayarının verilerine göre 300 km yolda, 14 lt yakıt harcamışım, bu da 100 km de ortalama 4.67 lt yakıt yapıyor şehir içi şehir dışı, yani ben mazotu 3.42 den aldım, km'de 160-165 kuruş yakıyor, Sizce 0 motor için bu ortalama yakıt iyi mi ? Araçlarını yeni alan arkadaşlar sizlerin ortalama ne kadar yakıyor, benim araça 1.5 dci 65 bg...Araç hakkında ilk izlenimlerim gayet olumlu çok içime sindi, ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

hocam 3000,3200 devir dizel icin cok cok büyük devir. en fazla 2000 devri gecmeyin. arabam kocaogl ile aynı dediniz yani konfor paketli. bu paketli tüm arabalarda dış sıcaklık göstergesi olur. siz bunu sorup sorusturun. dıs sıcaklık göstergesi sag aynanın altında ufak nokta kafar birsey olması gerekir.
    olmayanlarda boş delik vardır sag aynanın altında.

benim anlatıgım gibi 1000kmde araba hic bir sekilde zorlanmaz ve dur kalklardan ve ani devir yükseltmelerden kacınılmalıdır. 4000km benzin tasarrufuna gecmeye baslar. 1000kmden sonra arada sıra devir yükseltmelerini ve vites gecişlerini anlanttmıstım.
    her nekadar 170ksr iyi görünsede yinede cok yakıyor 0.40krs,0.50krş fazla yakıyor şayet normal kullanımda olursa.
    iyi günlerde kullanmanız dilegiyle....

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.