Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.884
Cevap
315
Favori
1.708.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse kimseye zorla araç satmıyor. Burada yazılanları okudukça böyle kampanyaları haketmedigimizi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum bence de hak etmiyoruz. Kampanya yapıldı biraz ucuz oldu diye umursamaz davranışlar bir telefonu edip bilgilendirmeyi çok görmeler opsiyonları eksik sunmalar eksik bilgilendirmeler.

    Çok daha iyisini hak ediyor herkes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici herzaman dahasını ister. Üretici de herzaman daha azını verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciekmete C kullanıcısına yanıt
    Maalesef şart. Daha doğrusu teoride değil pratikte şart. Normalde ASBİS için tasarlanan e-devlet üzerinden işlemlerinizi hallettirisiniz(hatta plaka bile seçebilirsiniz). bayi size plaka fişi verir. vergilerini yatırıp plakanızı bastırır ve bayiden arabanızı geçici ruhsatla teslim alabilirsiniz. Tabi bu işlemler bayiyi baya yavaşlattığı ve Emniyette fazladan kalabalığa sebep olduğu için yapılmıyor. Ben geçen sene bu konu hakkında Bimere dahi yazdım fakat dönüş olmadı. Velhasıl vekaleti süreli de olsa verdik. Vekalet ücreti de 80 lirayı geçmemesi lazım. Farklı Noterlere fiyat sorabilirsiniz.
  • Bazı arkadaşların biz böyle kampanyaları hak etmiyoruz sözleri gerçekten çok ilginç geldi..oyak bizim sayemizde var olan bir şirket.ve bu şirketi besleyen alt kademe değil üst kademe bu şirketin kaymağını yiyor.aslında biz çok daha fazlasını hak ediyoruz ama bize sunulanı kabul etme ve itiraz etme özelliğimiz olmadığı için yıllardır böyle geldi,sanırım yıllarca böyle devam edecek..
  • Türkiye'ye gelen çoğu araçta bir yerlerinden maliyeti kısmak amacıyla parçalar, özellikler vs. çıkarılır.Sadece Renault'a özel bir durum değil bu. Basit bir örnek vereyim, opel astra eski kasa araçlar Türkiye'ye gelirken karter muhafazası sökülüyordu. Renault'da bagaj amörtisörleri sökülüyor vb. bunu çoğu marka yapıyor zaten. Fransa'da satılan intense donanımı ile buraya verilen icon donanımının eşit olmadığından adım gibi eminim. Bu yüzden özelliklerinin tam olarak ne olduğu belli olan ve bana göre çok avantajlı olan Fluence 1.5 dci icon EDC'ye yazıldım. En azından alırken neyin ne olduğunu bileceğim hayal kırıklığına uğramayacağım. Yeni gelecek (megane, talisman) araç alacaklara tavsiyem bir sene bekleyip öyle alsınlar.Tüm özellikleri netleşsin araçtan soğumayın derim. Araçlara opsiyon eklemenin oyak'a değil Renault'ya bağlı olduğunu düşünüyorum. Nitekim opsiyon ek ücret verilerek alınan bir şey.Üretim bandına çıkacak araçlarda da değişiklik yapmalarını açıkçası beklemiyorum.




  • memo20yorga M kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler. Emniyetin sitesinde vs. reklami yapilirken bu isin teoride kalmasi cok kotu. Vekalet vermek cok problem degil ama baska bir imkan varken bayinin varsayilan olarak kampanyaya katilanlari bu sekilde yonlendirmesi hos degil. Ben imzaya gittigimde yine de soracagim bu vekalet isini. Tekrar tesekkurler
  • Arkadaşlar kampanya şartlarında renk, tip vs. değişikliği yapılamayacağı yazıyor ama buna rağmen renk değişikliği yaptırmak isteyen oldu mu? Kabul ediliyor mu? Renk değişikliği düşünüyorum da..
  • hdemirr61 H kullanıcısına yanıt
    Renk değişimi yapılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla değişiklik kabul edilmiyor.
  • Arkadaşlar askeri personele kampanya yapan Honda, Ford, Citroen gibi markalarda var. Honda Civic de 9000 TL indirim var bilginize.
  • annotator kullanıcısına yanıt
    Fordun kampanyası hakkinda bilginiz var mi yada paylasabileceginiz brosur vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve çalışanları, otomobil modellerine ve 50.yıla özel serilere %4, Transit Connect Kombi modellerine %8 indirimle sahip oluyor. Pek cazip değil gibi ama değerlendirmek isterseniz bu şekilde ilan vermiş Otokoç.
    Oyak ideal olanı ama bu şekilde alternatiflerde var.
  • Honda nın kampanyası hakkında nette bir şey bulamadım. Nerede yazıyor fiyatlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail geldi mais'ten . Herşeye rağmen alıyorum Megane dizel icon u . Zaten diğer markaların orta donanımları o fiyata , en fulunu almış oluyoruz bizde.
  • Hayırlı uğurlu olsun, güzel araç alıyorsunuz, umarım kimse pişman olmaz. 4 Şubatta başvuru yapmıştınız galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annotator -- 5 Nisan 2016; 9:54:55 >
  • aynen 4 şubatta , 2 ay sonra dönüş oldu :D dizel araç fiyatları fırlıyor , donanımı geçtim ödeme koşulları yormayacak beni. Gerci donanımda yeterli seviyede.
  • Bugün noter vekaletnamemizi de Ankara Mais'e verdik, kısmetse gelecek ay Clio'muza kavuşacağız. 1 ay sonra iyice heyecan artar buralarda :)
  • Bugün Ankara MAİS ten mesaj geldi.. 3 gün içinde peşinatı yatırın diye.. Yarın inşallah yatırcaz bakalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 bayi fiyatları da düşüyor bu arada. Captur alıyorum. iki ayda fiyatı 67250 den 64300 e düşmüş. oyak yamuk yapıyo galiba bize
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.