Megane 1 tavan plastik(kauçuk) çıtaları var mı elinizde?
megane2 kol dayama ünitesine 500 lira isterseniz biraz pahallı oluyor mesela...
quote:
Orijinalden alıntı: renaultçıkma
Kusura bakmayın tuncay bey sıkıntı duyduğunuz konu veya size pahalı gelen parçayı öğrenmemiz mümkünmü konu çıkma parça sorumlusuna iletilip gerekli tedbirler alınacaktır tarafınıza pm den veya dilerseniz buradan bilgi verilecektir.saygılarımla
Ben laguna ön kapı hoparlör kapağıiçin fiyat almıştım. Sadece kapak yani mekanik bir parça değil 50 lira denildi en sonda 40 olur denildi.
Ama yine de pahalı bence. Sonuçta biraz daha uygun fiyata satmak lazım. Bazı parçalar çok talep görmezler benim istediğim kapak gibi. Bu tür parçaların fiyatları uygun tutup satmak lazım. depoda durmasından iyidir.
tek çıta maalesef yok hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ntquartex
Megane 1 tavan plastik(kauçuk) çıtaları var mı elinizde?
Megane II çıkmasına pek girmiyoruz bir tane megane ıı im var oda komple ön olarak satılık diğer parçalar 1-1,5 sene önce tükendi önümüzdeki haftalarda bulunduracağız ama yinede ilginize teşekkür ederiz (Buarada ister biz olalım ister diğer esnaf arkadaşlar herzaman için öncelikle acentedan "orjinal ürün" fiyat alın)
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
megane2 kol dayama ünitesine 500 lira isterseniz biraz pahallı oluyor mesela...
megane 2 kol dayama iççin neden cevap vermediniz onuda arabayla birliktemi satacaksınız....
MEGANE II KOL DAYAMASI YOK DAHA ÖNCE BURDAN SORDUYSANIZ SİZİ 0 312 396 47 48 bu numaraya yönlendirmiş olmamız gerekir bir araştıralım
quote:
megane 2 kol dayama iççin neden cevap vermediniz onuda arabayla birliktemi satacaksınız....
bir kaç defa bu şekilde sormuşsunuz
quote:
megane 2 kol dayama sormuştum...
1 martta tekrar olan sorunuza bu şekilde daha doğrusu tüm megane ıı parça taleplerine bu şekilde cevap vermişisiz
quote:
Orijinalden alıntı: renaultçıkma
DOĞRU MEGANE II PARÇASI İÇİN DESTEKLEDİĞİMİZ OTO ÇIKMACISI efacem@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: renaultçıkma
MEGANE II YE AİT TÜM ÇIKMA PARÇALAR MEVCUT
kusura bakmayın cevabı hem yukarıda hemde aşağıda verdim megane ıı çıkması şu an yok ama 1-2 hafta içerisinde olacak tekrar kusura bakmayın
quote:
arkadaşım kimse bilmiyorum bi numara aradık zamanında işte 500 lira civarında bi para istendi bende tabiki vaz geçtim biz burda artık kolçaktan değil çektiğiniz yüksek fiyatlardan bahsediyoruz bilmem anlatabildimmiii....
Sonuçta Herhangibir yerden temin edebildinizmi?
quote:
arkadaşım kimse bilmiyorum bi numara aradık zamanında işte 500 lira civarında bi para istendi bende tabiki vaz geçtim biz burda artık kolçaktan değil çektiğiniz yüksek fiyatlardan bahsediyoruz bilmem anlatabildimmiii....
Fotosunu koyduğunuz Lagunanın jantları ile ilgili PM attım cevaplarsanız sevinirim.
3 nü sağlam olarak hatırlıyorum 1ni tam hatırlamıyorum kusurlu olması gerekli müsaade ederseniz yarın tam bir bakayım ona göre herkonuda bilgi vereyim
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Fotosunu koyduğunuz Lagunanın jantları ile ilgili PM attım cevaplarsanız sevinirim.
Tamamdır teşekkürler. 3ü sağlam ve ksuuru yoksa 4cüyü bulma şansınız varmı acaba?
bir bakalım ona göre bilgi veririm
quote:
Tamamdır teşekkürler. 3ü sağlam ve ksuuru yoksa 4cüyü bulma şansınız varmı acaba?
Selamlar ,
2002 scenıc rxi benzin depo kapağı var mı? ne kadar? (dış kapak )
hayırlı işler
depo kapağı kalmadı maalesef çok aranılan ve çabuk satılan bir parçadır
quote:
Orijinalden alıntı: eraslan66
Selamlar ,
2002 scenıc rxi benzin depo kapağı var mı? ne kadar? (dış kapak )
hayırlı işler
05447836668-03123964264
quote:
scenıc 2002 model rxi ön kaput kapağı içi döşeme parçasından var mı? deforme olmuş .