Şimdi Ara

Renault megane sedan 1.3 tce 140bg motoru yorumları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
14
Favori
328.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabada yarım depo benzin vardı 170 km yol anca yaptı.bendemi bi terslik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaya.cihat.92 K kullanıcısına yanıt

Katkılı benzinle net fazla yakıyor. Bilindik firmaların ucuz olan benzini ile deneyin.

Ort hız 25km ile 7,3

30 km ile 6,4

50km ile 6

70km ile 5,3

Şeklinde yakıyor. Depo ölçümüdür.

Ort hız nedir?

• Ort hiz 17 18 civarı

• Bide bu 1.vitesten 2 ye gecerken sağ taraftan bi trim sesi gelio zırıltı seklinde nerden gelio tam olarak araci tek bn kullaniorum seyir halinde yolcu koltuguna oturmadim hic

• Bu forumda yardimlasma cok zayif malesef

Ben yaşamadım ama yaşayanlar var arka stoplardan kaçırdığını duymuştum istersen Facebook megane4 sayfasına bak orada çok daha fazla araç ile ilgili sorun ve çözümleri paylaşıyorlar daha faydalı olur diye düşünüyorum senin için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Renault Magane 4 1.3 Tce 140HP Motor şahane tam anlamıyla saka makinesi çok verimli ve yakıtı çok ekonomik bir Motor olur Renault Mersedes Nissan in ortak geliştirdiği ve kullandığı bir Motor dur . Kullanınca ne demek istediğimi anlarsınız.. Tavsiye ederim

Stoplardan kaçırmış olabilir veya aracın tahliye delikleri tıkanmış olabilir. Sorun çözüldü mü bilmiyorum.

• Konu ile alakası yok ama megane 4 lerde balata bitince araç ikaz veriyor mu?

tuketım nasıl bıde sızınkı kac modeldı?

• Az yakıyor diye öve öve bitiremedikleri arac arkadaşta vardı istanbulda 9 litre yakiyordu sattı 1.6 corolla da 9.5 yakıyor ne anladım bu işten corollacilar lpg takip 1 liraya gezerken bu arac sahipleri istanbul trafiğinde 2 metre sonrası için gazlayip turbonun tadına bakmaya devam etsinler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 31 Aralık 2022; 13:11:20 >
  • Beygir ve tork değerleri arasında dünyalar kadar fark var ama Renault megane sedan 1.3 tce 140bg motoru yorumları 

• 1.6 otomatik corolladan 1.3 tce edc ye gecen birisi olarak corollada lpg vardi sehirici 12lt yakiyordum, 1.3 tce ile 8.5 yakiyorum. Lpgli corolla tabi ki tl bazinda az yakiyordu az kahrimi cekmedi bassan da istedigim gibi gitmezdi, yokuslarda bas bas bagirirdi. Tce oyle mi 2000 devirde tepeleri asiyorum bagirma cagirma yok. Ikisi de guzel aracti ekonomi acisindan lpgli herhenagi bir arac daha iyi, tercih size kalmis. Buna bakip tce kotudur demek yanlis.

• electrun kullanıcısına yanıt

Şahsı düşüncem şudur ben atmosferik corollayi civici lpg takip uyguna gezmek için alırım bağırma olayı cvt vitesin karakterinden dolayı ve gitme konusu 6 bin devir cevirirsen gidiyor 132 beygir bu arac atmosferik motorda devir cevireceksin turbo yok sonuçta ve ben istanbul şehir içi sürekli yakın mesafe bakkal market 10 rakamını hiç görmedim Allah var

Megane konusuna gelirsek sadece turbosu var diye 8 beygir fazla diye içi baba göre dacia modellerini anımsatan dış yüzü eskimiş lpg takamatacagim bir araç bana hiç gmhitap etmiyor peki ne hitap ediyor derseniz

1.6 tgdi 177 beygir hyundai tuscon evet bu arac tam bana göre turbo var lpg uyumu var 5 yıl garanti var yerden yüksek açılır cam tavan var fiyati pahali derseniz de 2015 modele kadar içebilirsiniz fiyat düşer

Zaten bakıyorum tuscon kullananların çoğunun geçmişinde corolla var civic var lpg var

Allah hepimize istediğimiz araçlara binmeyi nasip etsin bizi kıskanan Almanya vatandaşları gibi...

• Forumdaslar merabalar. Yine bi sorum olacak size. Aracla seyir halindeyken şanzimandan geldigini tahmin ettigim bi ses gelmekte ugultu gibi ağlama gibi. Vites bosta arac akarken ses yok ama viteste ozellikle dusuk devirde o ses gelmekte varmi bilgisi olan

• 2020 model bndeki yazin 7.5 - 7.9 arasi geziyodu suan 8.6 ortalamasi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.