Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.627
Cevap
149
Favori
3.286.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamofice

quote:

Orijinalden alıntı: oyalcin

hocam boşa konuşuyorsun bence. sonuçta buradaki insanların büyük bir çoğunluğuda senin gibi astra focus golf ve megane arasında kalıp megane'ı tercih etmiş kişiler. benzinli alacaksan bence hiç durma git astra al fakat dizel alacaksan megane son nokta. f/p oranı oldukça yüksek keza bu bütün otomobil dergilerinde de belirtilmiştir. sen gel bence benim coupe'yi bir gör sonra astra'ya 180 bg olsa bile dönüp bakıyormusun bir daha düşün. tabi 14 lt ortalama yakıt tüketimini benim 6 lt dizel tüketimi ile orablayınca kafan karışabilir. benim 2007 astra cosmo full+full'üm vardı. sport modunda kullanıldığında (motor 1.6 105 bg) 10 lt ortalama ile geziyordu benim megan'ı zorlasan zorlasan 7'e çıkıyor. bu arada megane'ı sade tasarımı kimilerine göre çok hoş olabilir. bu arada bmw'ninde iç tasarımı sadedir.aam bence güzeldir. neyse bu arada gbesen'e katılıyorum çünkü o yazdıklarınız teknolojik göz boyama. zaten bizim arabalarımızda acil fren destek sistemi vs var ve bunlar renault'un satış stratejisi olarak kullanmaya gerek duymadığı şeyler. bu arada renault bayilerini iyice dolşaırsanız 5000 tl indirim almak çok da zor değil. 3000 tl indirim standart gibi birşey. bir de renault ileri teslim kampanyalı diyor ama ople demiyor zaten bayidekini almak yerine kendiniz bir ürünü sipariş verin bakalım nasıl hemen teslim ediyorlar en az 3 ay sonra gelir bunuda not düşün....
    quote:

ayrıca verdıgınız fıyatlar ılerı teslım bunu da unutmayalım opeldekıler ılerı teslım degıl

burada mevzu kimin neyı tercıh etmesı degıl ısteyen ıstedıgını tercıh edebılır kımseyı ılgılendırmez bu zaten artı ve eksılerını konusuyoruz aracların,senın coupenle karsılastrcaksan kendı segmentıyle astra gtcnın yenı yenı kasasına bır göz at ıstersen concept yüzünü tanıttı ve spy fotolarıda var bakalım senın coupeye bir daha bınebılıyıormusun aracın guvenlık artılarına da teknolojık göz boyama demek ılgınc bır yaklasım,bunlar renaultun olarak kullanmaya gerek duymadığı şeyler çünkü öncelıkle beceremedıgı sonrasın da ıse mıllet zaten sorgulamadan alıyor(burda bızden bahsettım cunku okuduysan yazdıklarımı adamların fransada kı aracları gordugum ve bındıgım kadaryla işçilik ve donanım aıcsından farklı)sen zaten göz boyama bılmem ne dıye yaklasırsan zaten adamların da donanımsız araclararı bu ulkede yuksek fıyata satması müstahak dıye dusunuorm ,''istedıgın kadarı sana verilir''

İmpressör ithaldir bilginize. Çok fark yok yerli üretimle ayrıca bilgine. Yukarıda 38bine alan arkadaşın mesajı vardı. Sanırım Megane2 kullanıyorsunuz Megane2 ve 3 arasında ciddi kalite farkı var. Megane 2 izlenimlerinz ile Megane3 ü değerlendiriyorsunuz bence.

• Ben ceed diye çok kafa karıştırdım.alıyordumda.Ama babamın arzusu megana almama sebep oldu.onun isteği çünkü malum adam gelmiş kaç yaşına haftada bir kerede olsa benimle bir yere giderken istediği arabaya binsin dedim.

Yoksa ceed tek geçiyordum :))))))))

Gerçek şu arkadaşlar bütün hepsinin eksileri var ve alıcılar biziz.Yani tüketiciyiz.Onlar için.Herkez istediğini alabilir biz sadece arabanın özelliklerini ve artılarını konuşalım.Bu arada bize para ödemiyorlar sen meganı sen golu sen astrayı övdüğün ve müsteri kazandırdığın için
    (Opel biraz enayi yerine kokuyor ama olsun.Şöyle örnekleyeyim sen git astrayı güncel kasa iken al 40 000 tl'ye sonra aradan 1 ay geçsin yenisi gelsin düşsün 37 000 tl ye.birde 2 el oldu diye düşşün.serviste toyotodan ucuz.orası muhakkak ama hondadan pahalı.Abimde Accord var 2009 4 balatasını 500 tl değiştiriyoruz.civikte boyle unutmadan soyleyeyim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

ulen daha 2 msj yazdın başlığa

40 yıllık tanışık gibi yazıyosun, "senin kafandan çıkar" ne demek?

senin gibi 1-2 tip var böyle düşük mesaj sayılı. Bunlar arada başlıklara girip ortalığı karıştırırlar. Onlardan biri misin? hangisisin yada?

niye acaba 4000-5000 mesajlı kişiler sizin gibi sivrilik yapmıyolar başlıklarda?

kim bilir kimsin, merak ettim. geçen yine geldi birisi senin gibi, isim yazmaya gerek yok heralde. Bi bulaştırdı ortalığı sonra kayboldu. Bu hep oluyo. Şimdi sende 1-2 satır daha yazarsın, sonra çeker gidersin, 5-6 hafta sonra yada ay sonra gelirsin yine

Yaw bide anlamadığım şu, zoruna gidiyosa alma kardeşim, aldıysan da sat. Git fazladan parayı bas astraya, ondan sonra daha rahat yazarsın. bi kere bayıldınya parayı.

"orada" ....

anlayana

SENLE 40 yıllık tanısık olabılecegım fıkrı bile güldürüyor beni okadar'utanmasan' dıye haddını aşan yorumlar yapan sensın 'ulen'le de tartısmayı iice sevıyene cekmeye calısıosun ama sen nerden türedin sımdı onu da anlamadım adam gibi konuyla ılgılı yazıcaksan yaz ya da parazıt yaratma,ınsanların fıkırlerıne de once saygılı olmayı öğren ve baslığın sankı sahıbıymıssın gibi ezık tavırlara da gırme,ısteyen herkese acık bu forum yeter kı senın gıbı zırvalamasın

• bir yere çekip gidecegim de yok sureklı burdayım sevıyelı ınsanların yorumlarını okuyarak , onlarla fikir alışverısı yapmayıda Allah ızın verdıgı surece sürdüreceğiz insallah
  • pro'ceed benım de gözüme takılmadı değil güzel araca benzıyor ve fıyatı da o donanım ıcın gayet ıdeal ama opel nekadar enayı yerıne koyuyorsa 2yle çarp renault'u bul bence:))
  • Renault memleket herkezin kanında azda olsa var çünkü sağlam araba imajını yıllar önce toroslarla 9 ve 12 ler gibi çok arabayla.Bu yurdun insanın kafasına kazımış.Şimdide ne olursa satıyor bu yönden şikayetim var

quote:

pro'ceed benım de gözüme takılmadı değil güzel araca benzıyor ve fıyatı da o donanım ıcın gayet ıdeal ama opel nekadar enayı yerıne koyuyorsa 2yle çarp renault'u bul bence:))
  • Benim Corsanın bakım masrafı 350 TL tutuyordu. 1.2 motor benzinli. Yağ su filtre hepsi o.
    Ne kadar ekonomik siz karar verin.

quote:

pro'ceed benım de gözüme takılmadı değil güzel araca benzıyor ve fıyatı da o donanım ıcın gayet ıdeal ama opel nekadar enayı yerıne koyuyorsa 2yle çarp renault'u bul bence:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyalcin

hocam boşa konuşuyorsun bence. sonuçta buradaki insanların büyük bir çoğunluğuda senin gibi astra focus golf ve megane arasında kalıp megane'ı tercih etmiş kişiler. benzinli alacaksan bence hiç durma git astra al fakat dizel alacaksan megane son nokta. f/p oranı oldukça yüksek keza bu bütün otomobil dergilerinde de belirtilmiştir. sen gel bence benim coupe'yi bir gör sonra astra'ya 180 bg olsa bile dönüp bakıyormusun bir daha düşün. tabi 14 lt ortalama yakıt tüketimini benim 6 lt dizel tüketimi ile orablayınca kafan karışabilir. benim 2007 astra cosmo full+full'üm vardı. sport modunda kullanıldığında (motor 1.6 105 bg) 10 lt ortalama ile geziyordu benim megan'ı zorlasan zorlasan 7'e çıkıyor. bu arada megane'ı sade tasarımı kimilerine göre çok hoş olabilir. bu arada bmw'ninde iç tasarımı sadedir.aam bence güzeldir. neyse bu arada gbesen'e katılıyorum çünkü o yazdıklarınız teknolojik göz boyama. zaten bizim arabalarımızda acil fren destek sistemi vs var ve bunlar renault'un satış stratejisi olarak kullanmaya gerek duymadığı şeyler. bu arada renault bayilerini iyice dolşaırsanız 5000 tl indirim almak çok da zor değil. 3000 tl indirim standart gibi birşey. bir de renault ileri teslim kampanyalı diyor ama ople demiyor zaten bayidekini almak yerine kendiniz bir ürünü sipariş verin bakalım nasıl hemen teslim ediyorlar en az 3 ay sonra gelir bunuda not düşün....
    quote:

ayrıca verdıgınız fıyatlar ılerı teslım bunu da unutmayalım opeldekıler ılerı teslım degıl

burada mevzu kimin neyı tercıh etmesı degıl ısteyen ıstedıgını tercıh edebılır kımseyı ılgılendırmez bu zaten artı ve eksılerını konusuyoruz aracların,senın coupenle karsılastrcaksan kendı segmentıyle astra gtcnın yenı yenı kasasına bır göz at ıstersen concept yüzünü tanıttı ve spy fotolarıda var bakalım senın coupeye bir daha bınebılıyıormusun aracın guvenlık artılarına da teknolojık göz boyama demek ılgınc bır yaklasım,bunlar renaultun olarak kullanmaya gerek duymadığı şeyler çünkü öncelıkle beceremedıgı sonrasın da ıse mıllet zaten sorgulamadan alıyor(burda bızden bahsettım cunku okuduysan yazdıklarımı adamların fransada kı aracları gordugum ve bındıgım kadaryla işçilik ve donanım aıcsından farklı)sen zaten göz boyama bılmem ne dıye yaklasırsan zaten adamların da donanımsız araclararı bu ulkede yuksek fıyata satması müstahak dıye dusunuorm ,''istedıgın kadarı sana verilir''

İmpressör ithaldir bilginize. Çok fark yok yerli üretimle ayrıca bilgine. Yukarıda 38bine alan arkadaşın mesajı vardı. Sanırım Megane2 kullanıyorsunuz Megane2 ve 3 arasında ciddi kalite farkı var. Megane 2 izlenimlerinz ile Megane3 ü değerlendiriyorsunuz bence.

varsa mesaj paylasımı da yapılabılır kı bızde alalım neyse ben kendı aracımında ıthal oldugunu soledım zaten fakat buradakı ayrımın fransada ve avrupa da kullanılan renaultların işçiliğinin daha iyi olmasıydı bizzat kendım kullandım ve gordum Türkiyeden bıraz daha farklı bunu da ben buaradakı tuketıcelerın aza kanaat etmesıne bagladım bılmem katılırmısın,megane 2 kullanıorm ama megane 3te kullandım izlenımlerım mı ; renault işte al birini vur ötekine,bır arkadas yorum yapmıstı cok hosuma gitmıstı arabaları sınıflandırıyordu renault peugeot falan bunları araba takliti yapan araclar dıye kategorize etmıstı:))) bence renaultun Turkıye satıs polıtıkasını gözden gecırmesı lazım bunun ıcınde karısında bızlerın daha bılınclı tuketıcı olarak durması ve 3. dunya ulkesıne layık işçiliklerdekı aracları artık bıze yuksek fiyatlara kakalamalarına ızın vermemız gerekır

• quote:

varsa mesaj paylasımı da yapılabılır kı bızde alalım neyse ben kendı aracımında ıthal oldugunu soledım zaten fakat buradakı ayrımın fransada ve avrupa da kullanılan renaultların işçiliğinin daha iyi olmasıydı bizzat kendım kullandım ve gordum Türkiyeden bıraz daha farklı bunu da ben buaradakı tuketıcelerın aza kanaat etmesıne bagladım bılmem katılırmısın,megane 2 kullanıorm ama megane 3te kullandım izlenımlerım mı ; renault işte al birini vur ötekine,bır arkadas yorum yapmıstı cok hosuma gitmıstı arabaları sınıflandırıyordu renault peugeot falan bunları araba takliti yapan araclar dıye kategorize etmıstı:))) bence renaultun Turkıye satıs polıtıkasını gözden gecırmesı lazım bunun ıcınde karısında bızlerın daha bılınclı tuketıcı olarak durması ve 3. dunya ulkesıne layık işçiliklerdekı aracları artık bıze yuksek fiyatlara kakalamalarına ızın vermemız gerekır

Çok detaylı izlenim yapmışsınız; " renault işte al birini vur ötekine" Fanatizm + Anti-renault dolu mesajlarınız...

• BakımMasrafını söyleyince bir anımı anlatayım.
    Opele gittim neskara adamla pazarlığa oturduk.37 000 anlaştık arabayla.Tabi benim etraftan duyumlarım varya opel servisi pahalı diye.Ben bunlara aldırış etmedim.Satış sormlusuna sordum ya dedim Hakan bey herkez opelin servisi pahalı diyor nedir servis fiyatları.
    Onun bana dediği " olurmu pahalı ya bizim servis fiyatlarımız pahalı değil 250 350 tl arası dedi"
    Eminmisiniz dedim tabikide diye bir yanıt aldım.Aracıma bakmak için elemanları yarın gelicekmiş takas yapıcazya.Ertesi gün gittim araca baktılar fiyat verdiler sonra dedilerki tamam alırız.Oturduk masaya tamam herşey okeyi vericez abimle.
    Ya dedim şu servis fiyatlarını birdaha soralım.
    Ben dün size verdim fiyat dedi.
    Ben ısrar ettim servisi aradı sordu

15 000 km de bir dedi
    yağ+yağ filtresi+hava filtresi = 420 tl dedi

Şok oldum.Gülmeye başladım.Ne yapayım okey vermeden kalktım ben 6 ayda 15 000 yapıyorum.Dizelin espirisi kalkıyor bu servis fiyatlarına.

quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Benim Corsanın bakım masrafı 350 TL tutuyordu. 1.2 motor benzinli. Yağ su filtre hepsi o.
    Ne kadar ekonomik siz karar verin.

quote:

• Arkadaslar herkesin bildigi bir yanlisligi duzeltiyim istedim. 1.3 motorlu opelde cdti, fiatta multijet olarak gecen motor, polonya merkezli GM-Fiat Powertrain sirketi tarafindan gelistirilmistir. sirkette %50ser paylari vardir ve sen benimkini kullandin ben seninkini kullandin gibi bir yaklasim dogru degildir. (Ayrica kullansa ne zarari var onuda anlayamadim acikcasi) Hisseleri borsada islem gordugu icin sirketle ilgili haberlere internet uzerinden kolaylikla ulasabilirsiniz bakiniz alttaki haber;

( FIAT-GM Powertrain Polska Sp. Z O.O. operates an engine plant which manufactures and supplies 1.3-liter Multijet diesel four cylinder used in an array of vehicles including the Opel Corsa and Astra and Fiat 500 and Punto. The company was founded in 2000 and is based in Bielsko-Biala, Poland. FIAT-GM Powertrain Polska Sp. Z O.O. operates as a joint venture between Fiat Powertrain Technologies S.p.A. and General Motors Company. Kaynak:http://investing.businessweek.com/research/stocks/private/snapshot.asp?privcapId=22970499 )

Ne yaziyor efendim hemen ozetleyelim, FIAT - GM Powertrain Polonya sirketinin gelistirdigi 1.3 litre Multijet dizel 4 silindirli Opel Corsa, astra, fiat 500 ve punto gibi bir arac araliginda kullanilacaktir. sirket 2000 yilinda kurulmus olup merkezi bielsko polonyadadir. Şirket Fiat Powertrain Tech ve GM arasinda is ortakligi olarak kurulmustur.

Boylece kim kimden motor arakladi konulu tartismalara son verebiliriz. Son olarak ben aracimi alirken 1.3 cdti yada multijet artik adina ne derseniz, motorlu bir arac almayi cok istedim cunku yillardir sorunsuzlugunu kantilamis. 1.3 olmasi sebebiyle vergi avantaji olan, tabiri caizse az yakan cok kacan bir arac. ulkemizde doblo punto palio albea corsa astra, combo gibi araclarda belkide toplamda milyon tane satmis bir arac ve buna bagli olarak yedek parca temininde, yan sanayi uretiminde sorun yasatmayacak bir aracti. ancak alacagim aracin ibresini B sinifindan C sinifina cevirmemle, cok istedigim bu motora veda ettim. Cunku klasik taksici tabiriyle bu motor bu kasaya kucuk geliyor. ( sonucta muhendislik hesabiyla gelmez ama birde biz Turklerin kullanim aliskanliklari var en nihayetinde bize hitap etmiyor diyelim. Biz 105 bglik megana bile yok tazi gibi kapmiyor, ucmuyor falan diyoruz. elin avrupalisi senelerdir 55-60 bglik arabalarla efendi efendi gidiyor yollarda)

herneyse cok uzatmadan benzer avantajlara sahip olan 1.5 dci motor kodlu bir motor almak 2. gayemdi, bunada meganela ulastim, suan icinde cok memnumum efem.

iyi aksamlar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbesen

Sayın Dreamoffice,

Siz de astra forumunda yaşınızı beyan etmişsiniz, yazdıklarınızdan pek anlaşılmıyor ama 40'lı yaşlar sanırım. Demek ki oluyor böyle şeyler :)) Bence yaş meselesinden çok seçimlerimizin amaçlarımız doğrultusunda geliştiğini kabul edelim. Ben bu forumda 3-4 aydır yazıyorum ve gördüğüm kadarıyla burada hemen hemen herkes dizelcidir. Siz şimdi bu motora eski demişsiniz. Bu doğru olabilir ama en azından Opel gibi motorunu Fiat'tan almıyor değil mi? Ayrıca 4 tane Opel eskitmiş biri olarak Opel'in fiyatlarından da servisinden de yedek parçasından da gayet haberdarım. Ucuz pahalı meselesinde Opel'in cebinize çalışmayacağına emin olabilirsiniz. Yakıt tüketimleri keza facia 11.5'lar filan inanılmaz rakamlar.

Bence siz kararınızı vermişsiniz, hayırlı olsun diyorum.

quote:

off naptın öyle ben 31 yasındayım, yazdıklarımdan anlayabılseydınız zaten 50 derdınız herhalde:)yasını beyan eden ben degılım alıntıyı okumussun galıba 2. yanlıs okudugun seyde benım eskı dedıgım motor mazdanındı renault dızelden bahsetmıyorum,opelın motorunu fıattan aldıgı hakkında da şu bilgiyi paylasıyım ;
    1.3 CDTI motoru GM catisi altinda bir firma uretiyor, yani GM de diyebilirsin, Fiat da bunlarla anlasmaya giriyor ve ve palio, punto, doblo, gibi araclarinda bu motoru kullaniyor. ama piyasaya surulurken, opel 1.3 CDTI adini kullaniyor, fiat 1.3 multijet adini kullaniyor. yani kisacasi Fiat opel motoru kullaniyor.
    ayrıca yazılanları okumuyorsunuz galıba opelın dızel motorunu savunan begenen bırı degılım zaten, 11.5 konsunda da yanlıs bılgın var ortalama deger 8 lt cıvarıdır benzınlı motorlarda(opelın sayfasında vermıs oldugu degerlerden bahsetmıyorum,guncel kullanım degerlerı bunlar) yanı kulaktan dolma bılgıler yerıne aslında arastırarak öğrenırsek ve bızzat kendımız test edersek daha guvenılır olur bence bilgilerımız.

• @koftemofte
    Haklısın bu konu forumda defalarca yazıldı, çizildi ve paylaşıldı. Ancak halen yanlış bilenler çıkabiliyor.

Ancak şunu da kabul etmek lazımki Fiat bu konuda çok yol aldı. Common Rail konusunda özellikle.
    Elinde 1.3, 1.6 ve 1.9 common rail dizel motorlar var. Hepside çok başarılı. Opel'de o kasaya koyabileceği
    1.6 dizel bir motorun olmaması dezavantaj. 1.7 motoru var o da eskidi ve maliyeti yüksek.

Bu arada astra ile ilgili paylaştığım sorunlara kimse değinmemiş. İdda ediyorumki şu aşağıdaki sorunlar Renault'da çıksa
    yerden yere vurulurdu.

quote:

Orijinalden alıntı: tufan34

Arkadaslar,

Istanbulda olanlar Opel Gercek'e gidebilirler bütün bu yukarıdaki problemleri ve daha fazlasını bende yaşadıkları için tecrübeliler aynı zamanda bugüne kadar hiç bir Opel hatta diger marka servisinde görmedigim kadarda ilgililer, problemlerin bende (en azından şimdilik) nasıl giderildigine dair tecrübelerim asagidadir.

Stop Lambası titremesi
    Ilk yazılım atıldıgında bir kaç gün düzeldi fakat sonra tekrar başgösterdi
    Fren müşürü siparişi verildi bu arada başka bir sebepten arabaya tekrar yazılım atıldı yazılım esnasında tam anlamadıgım bir işlem yapıldıgını ve stop lambası sorununda (fren müşürü degişmeden) giderildigi söylendi.
    Şu anda fren müşürü serviste bekliyor ama stoplarda artık bir sorun olmadıgı için gidip taktırmadım.

CC devreden çıkması
    Yazılım sonrası giderildi yaklaşık 2000 KM oldu sorun yok

Ön çamurluktan gelen tıkırtı sesi
    Yapılan bir izolsayon sonrası sol taraftan gelen ses giderildi bu seferde aynı ses sag taraftan gelmeye başladı

Hararet Problemi
    Termostat degişimi sonucunda düzeldi

Ön aydınlatmadan gelen ses
    Serviste izolasyon sonucu giderildi

Debriyajdan gelen yay sesi
    Yay degişmesine ragmen hala arada "tın"lıyor ama artık bende onu "tın"lamıyorum

El freninin devreden çıkması
    Hiç denemedim ama bugün denerim, acaba bunun sorun degilde başka bir açıklaması olabilirmi sizce? ne bilim hani seri bir kalkış yapıcagınızı zannedip freni erken bırakmak gibi?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar 52

Aracımdakı termostat değişimi debriyaj sesınden dolayı yapılan mudahale cruıse control ıcın debrajdakı müşür fren lambası ıcın değişilen fren deki müşür değişimleri,fren semerınınden gelen ses ıcın yapılan mudahale gosterge ve aydınlatmadan gelen sesler ıcın yapılan mudahale,ruzgar sesı gıbı yapılan işlemlerın servıste yapılan fıslerını toplayıp bunlarla beraber opel i mahkemeye versem aracın değişimi gıbı bır netıce alabılırmıyım???aynı arızadan 3 kere farklı arızalardan 7 tane arıza olduğu zaman değiştırme hakkımın oldugunu kulaktan dolma duydum,bılgısı olan varsa paylaşabılırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 21 Eylül 2010; 19:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Ayrıca Astra'nın yakıt tüketimi daha fazla değil mi? Güzel araba ama bence de pahalı.

@goktenri
    Benim paspaslar da seninkinden. İthallere Megane II paspası mı vermişler? Benimkinde de tek geçme yeri olduğu için uyumsuz. Ancak görünüş olarak kötü değil. Seninkiler biraz kirlenmiş :) Ayrıca Dynamique yazıyor imzanda, döşemelerin neden açık renk?
    dynamique yazdığına bakma servis beni aydınlatamadığı için ben aracın özelliklerine en uygun en yakın olanı yazdım.? açık renk döşemeler hangi versiyonda oluyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gok_tenri

quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Ayrıca Astra'nın yakıt tüketimi daha fazla değil mi? Güzel araba ama bence de pahalı.

@goktenri
    Benim paspaslar da seninkinden. İthallere Megane II paspası mı vermişler? Benimkinde de tek geçme yeri olduğu için uyumsuz. Ancak görünüş olarak kötü değil. Seninkiler biraz kirlenmiş :) Ayrıca Dynamique yazıyor imzanda, döşemelerin neden açık renk?
    dynamique yazdığına bakma servis beni aydınlatamadığı için ben aracın özelliklerine en uygun en yakın olanı yazdım.? açık renk döşemeler hangi versiyonda oluyor ki?

Ben aydinlatiyim :) privilige oluyor acik renk doseme

• 3 sene albea 1 sene astra, 3 sene combo kullandım , .1.3 cdti motor vardı hepsinde . araçlar devrini aldıktan sonra gayet sorunsuz lardı ..
    en ufak bir sıkıntı da yaşamadım .. megane tabii ki daha seri , ama astra yı da o kadar kötülemek doğru olmaz ..
    önceki kasa classic denen modeli , iç mekan daha geniş ,adam gibi kullanırsan da otomatik vites seçeneği var ve 39.000 e en dolusu alınabiliyor .
    Megan ile astra arasında kalıp kasa yüzünden megane ı seçmiştim ,

Yığılma olayı1.3 cdti lerde de var tabii ,

Bir arkadaş KIA ceed den bahsetmiş ,, otomatik vites olmazsa olmaz diyenlere ceed i öneririm .. dizellerinde tam otomatik şanzuman olan nadir araçlardan şu an .. iç mekanı oldukça geniş, 1500 kg olması sebebiyle biraz fazla yakıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 21 Eylül 2010; 20:32:20 >
  • merhaba arkadaşlar.yukarıda açık renk döşemenin hangi versiyonda olduğunu soruyor bir arkadaşım.benim arabam expression versiyon.ve bej renk döşeme renkli.alalı yaklaşık 3 ay oldu.gayet memnunum.yüce ALLAH hepimize kazasız,belasız sürüşler nasip etsin inşallah!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1
    Ben aydinlatiyim :) privilige oluyor acik renk doseme

quote:

Orijinalden alıntı: NaCReS

merhaba arkadaşlar.yukarıda açık renk döşemenin hangi versiyonda olduğunu soruyor bir arkadaşım.benim arabam expression versiyon.ve bej renk döşeme renkli.alalı yaklaşık 3 ay oldu.gayet memnunum.yüce ALLAH hepimize kazasız,belasız sürüşler nasip etsin inşallah!!!

yok kesinlikle priviliage değil benimki onu biliyorum. olsa olsa expressionun prille yıkanmış halidir

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

megane tabii ki daha seri

benimki benzinli ama buna rağmen seri halini hiç göremedim. aracı eleştirdiğimi düşünüp hemen saldırıya geçmeyin lütfen aracın motoruyla alakalı bir durum değil benimki bassan illaki gider. yol bilgisayarında yazan yakıt tüketimini gördükçe ayağımı gazdan çekiyorum. araba sürmeyi unutacam yakında ortalamayı 4-6 civarında tutabilmek için 6.viteste bile 70 civarında sürmem gerekiyor. hız yapmayı özledim. öyle aşırı hız da değil 90 yapsam yeter şimdilik uzun yolda sıkıntı olmuyor ama bir depoyu şehir içinde bitirdiğim zamanlarda kendimi kasa kasa 6,5lt civarı oluyor.

• dostum 1.5 dizeller zaten benzinli modellerden daha seri
    bu arada hiç bej renkli expression görmedim ilginç
  • yok,yok.benimki de privilige'in !!CİF!!lenmiş hali?
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.