Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.627
Cevap
149
Favori
3.285.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cat33

Megane Sport Tourer Dizel Full'un navigasyon resimleri:

NOT: Fotoğrafları az önce çekmiştim. Ama hava yağmurlu ve az da karanlık olmasından dolayı, fotoğraflar pek net çıkmadı. İphone ancak bu kadar çekiyor. Kusuruma bakmayın...

Alıntıları Göster
    Az önce ekran dili yabancı demiştim. Onu da Türkçe'ye çevirdim. Yani ekranlar da Türkçe menü var ve çok kullanışlı. Bence, alabilen navigasyon opsiyonunu hiç kaçırmasın. Bekleyeceğime değecek anlaşılan...

• quote:

Az önce ekran dili yabancı demiştim. Onu da Türkçe'ye çevirdim. Yani ekranlar da Türkçe menü var ve çok kullanışlı. Bence, alabilen navigasyon opsiyonunu hiç kaçırmasın. Bekleyeceğime değecek anlaşılan...

Alıntıları Göster
    www.arabam.com
    Pasif İlan - 2316961 | arabam.com
    http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/2316961

• quote:

Orijinalden alıntı: wollece

Evet yeni astrayı siteden inceledim.Araba çok hoş duruyor,ama onun baz modelini almaktansa full megane almak daha iyi.2007 scenic full+full donanımlı arabam vardı.Ondan gayet memnundum.Şu an yeni megane hb ilgimi çekiyor.Elinde full siyah renkte resmi olan arkadaş varsa buraya yükleyebilir mi?

Alıntıları Göster
    Ayrıca megane hb 3 alan arkadaşlar arasında arabadan şikayeti olan var mı?2007 model scenic arabamda 15000 km de kapılar gıcırdamaya başlamıştı.Gene aynı sorunla karşılaşırmıyız ki?Karar vermek çok zor:(

• quote:

Ayrıca megane hb 3 alan arkadaşlar arasında arabadan şikayeti olan var mı?2007 model scenic arabamda 15000 km de kapılar gıcırdamaya başlamıştı.Gene aynı sorunla karşılaşırmıyız ki?Karar vermek çok zor:(

Alıntıları Göster
    Yeni megan,cevabınız için teşekkür ederim.Opel evet iyi marka ama geçmişte Eskişehir Alpata opel servisinde çok sorunlar yaşadım.O yüzden opel biraz düşündürüyor.Siz megane 3 ün hangi versiyonunu aldınız?Resim var mı hiç?
  • quote:

Yeni megan,cevabınız için teşekkür ederim.Opel evet iyi marka ama geçmişte Eskişehir Alpata opel servisinde çok sorunlar yaşadım.O yüzden opel biraz düşündürüyor.Siz megane 3 ün hangi versiyonunu aldınız?Resim var mı hiç?

Alıntıları Göster
    Fotolar ve açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim cat33 arkadaşım.
  • Birşey değil. Estağfurullah. Elimize ve önümüze geldiği zaman bilgiler, arkadaşlarla paylaşacağız...

quote:

Orijinalden alıntı: MeganeIIICoupe

• quote:

Birşey değil. Estağfurullah. Elimize ve önümüze geldiği zaman bilgiler, arkadaşlarla paylaşacağız...

quote:

Alıntıları Göster
    Ya siyah yada bordo megane 3 HB resmi olan var mı aranızda?Megane 3 almaya karar verdim.Astra beni aşıcak.Eğer resmi olan arkadaş varsa renk olarak karar vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

quote:

Orijinalden alıntı: yenimegan

quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

quote:

Orijinalden alıntı: yenimegan

71 sayfanın sorunlarıyazılan sayfaları yok diyorsanız bi daha açıp okuyun.
    farı titreyen kimse yoksa kim cevap vericek size?

sende bır oku tavsıyemdır yıne bır arkadas sormustu hangı sayfada hatırlamıyorum yarın servıse gıdıcem demıstı ama ondan sonra cevap gelmedı !

yanlı davranmayın sankı bırtek ben yasıyorum !

aslanım neden yanlı davranacağım, sen 1 kişi yazdı diye herkesi "yardımsever olmamakla" itham ediyorsun, ben yanlımı davranıyorum?
    tatavaya gerek yok, ilk günden beri bu konuyu takip ediyorum ben, titreyen far olayı konuşulmadı, bir kişi servise gidicem dediyse ve cevap vermediyse bize ne? burda aracı olmayanlar bile gidip model bakıyor fiyat alıyor, bayilere danışıyor soru soruldu diye....

teyy teyy....

Sen kımsın kardes ! Asanım maslanım hayırdır .Bana sen kımsın dersen adım soyadım yazıyor ..Uslubune dıkkat et ben kımseyı suclamadım..Kemık kardesımız vardı vıdeo cektı adama bır tessekur etmedıler adam konuya yazmaz oldu,ben tek degılım yanı,hangı sayfada hatırlamıyorum tekrar soluyorum bende takıb edıyorum o soledıkten sonra baktım bendede var,ee madem cok ıyı takıb edeıyosun backstreet kardestede varmıs !
    Senın yazdıklarınıda okuyorum hatta arabayı alırken bunları okuyarak tamam alınır dedım ama onemlı olan sorunları paylasmak burdakı bır kısıyı bıle dıkkate almak oturdugun yerden renoyu ovmek yada sovmek degıl ! hangı sorunumuzu oturdukta sole hallettık dedık bı solesene bana ??

yan dıreklerde acıklık var dedık servıse gıdıldı halledıldı dendı nasıl yapıldıgı mechul? far yada dıger seyler benn sole solıyım dıceksınkı ısı gucu yok kımsenın bunlarlamı ugrasacak ,,eee formun ne anlmaı kaldı ozaman ?

ben cat33 hocamın soruları ıcın belkıde 10 kere bayıye gıttım net bır cevap gelmedı ama her gıttıgımde yıne soruyorum bırsey cıkarmı dıe ...

sen ılgılenmezsen ben ılgılenmezsem herkes herseyı bıldıgı gıbı yapar bole bır arbayıda sana 45 e satar...

Alıntıları Göster
    megane 3 hb, birkac ay icinde renault turkiye tarafindan uretilmeye baslanacakmis. turkiyede lazer kaynak teknolojisini kullanamadiklari icin aracin tavaninin 2 kosesinden plastik citalar gececek. dikkat ederse yeni megane 3 sahiplerinin arac tavaninda plastik cita mevcut degil. ancak fluenceler de plastik cita var. plastik citalarin nedeni turk uretimi araclarda geleneksel kaynagin var olusu. hbler turkiye uretimi olunca, digital hiz kadrani da kalkacakmis. ayni zamanda benzin deposu kapali(cevir ac) olacak. simdikilerde otomatik bir sistem var. son olarak da motor kapagi amortisorsuz olacak, yani geleneksel cubugu kaldirarak takilan sekilden. fransa uretimi olan megane 3 hb ler cok daha fazla degerlenecek turkiye uretimi basladiginda. ithal uretim olmasi da bunun onemli nedeni. yani hb almayi dusunen arkadaslar acele edin arkadaslar.

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü]

• quote:

Birşey değil. Estağfurullah. Elimize ve önümüze geldiği zaman bilgiler, arkadaşlarla paylaşacağız...

quote:

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Arkadaşlar konunun yerinin burası olduğunu düşünüp ve biz megane ııı severlerin ve sahiplerinin birbirimize faydalı olmasının gerektiğinin bilincindeyim.
    Megane ııı hb ve coupe severlere özel norev firması tarafından renault ya özel olarak üretilmiş(renault lisanslı) 1:64 boyutundaki model arabalardan (koleksiyonluk)elimde mevcut durumda,bu modeller piyasada çok nadir durumda,şahsen bir renault sever,özellikle bir megane ııı hayranı olduğum için bende bu modellerin koleksiyonluğunu yapıyorum,siz megane ııı severlere de bu konuda yardımcı olmak istiyorum.

İlgilenirseniz seve seve yardımcı olurum.Bana ulaşmak için pm atmanız yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozioz

megane 3 hb, birkac ay icinde renault turkiye tarafindan uretilmeye baslanacakmis. turkiyede lazer kaynak teknolojisini kullanamadiklari icin aracin tavaninin 2 kosesinden plastik citalar gececek. dikkat ederse yeni megane 3 sahiplerinin arac tavaninda plastik cita mevcut degil. ancak fluenceler de plastik cita var. plastik citalarin nedeni turk uretimi araclarda geleneksel kaynagin var olusu. hbler turkiye uretimi olunca, digital hiz kadrani da kalkacakmis. ayni zamanda benzin deposu kapali(cevir ac) olacak. simdikilerde otomatik bir sistem var. son olarak da motor kapagi amortisorsuz olacak, yani geleneksel cubugu kaldirarak takilan sekilden. fransa uretimi olan megane 3 hb ler cok daha fazla degerlenecek turkiye uretimi basladiginda. ithal uretim olmasi da bunun onemli nedeni. yani hb almayi dusunen arkadaslar acele edin arkadaslar.

Alıntıları Göster
    @Cat33

Fotolar için teşekkürler.Sen beğendiysen navigasyonu tamamdır,alınır.Sormak istediğim şeyler var,

Örneğin ekranda sadece müzik bilgilerini,sıcaklığı vs.yi görmek istiyorum var mı böyle birşey?Bir de cddeki albümleri büyük ekranda görebiliyor muyuz klasör klasör,ya da radyo bilgilerini,bu konuda herhangi bir rahatlığı,avantajı da var mı bu ekranın?Yoksa hep alt tek satırda mı gösteriliyor?

Kısacası her gün gittiğim aynı yolda haritayı görmeme gerek yok,farklı şeyler var mı?Slayt güzelmiş mesela.
    Bir de bu tomtom güvenlik kameraları menüsü var o nedir yav?

Ne zaman geliyor hb ve coupe'ye?Ve kumanda mı joystick mi belli mi bir gelişme var mı?

@ozioz
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.İnşallah Türkiyede üretilenlerin daha fazla kötü yönde değişikliği olmaz şimdiki hblere göre,dediklerinle kalır.
    Yerli m3 hbler daha ucuz olur herhalde.

• Merhaba sayın arkadaşım. Ben de ekranı daha bugün test ettim. Çok detaylı bir bilgim yok. Ama elimden geldiğince cevaplayayım:

1- Ekrandaki navigasyonu,yani tomtomu kapatmak istedim. Ancak Tomtom'dan çıkış yok. Benim kullandığım cep bilgisayarında çıkış butonu vardı. Ancak bu ekranda tomtomun çıkış menüsü yok. Bu nedenle müzik ve sıcaklık bilgilerini en altta küçük bir kısımda görebiliyoruz.

2- Mp3 çalarken başka şarkıya atladığımızda, üst üste 3 şarkı ekranın en ortasında görünüyor. Ortadakini çalmaya başlayınca, şarkı alt kısma iniyor. Ekranın menüleri zaten klasör şeklinde. Başka bir SD kart bulup, klasörler içine şarkı resim filan atıp, denemek lazım. SD kart bulursam deneyeceğim.

3- Tomtom güvenlik kameraları butonunu ben de merak edip içine girmek istedim. Ama aktif değil. Sanırım abone filan olmak lazım. İleride anlarız onu da...

4- Tomtomu sürekli kullanmak sıkabilir. Ancak başka SD kartla buna çözüm buluruz sanırım...

5- Megane HB ve Coupe'ye de büyük ihtimalle Joyistick gelecek. Scenic, Sport Tourer ve Laguna ithal geliyor ve hepsindeki navigasyon opsiyonu joyistickle kontrol ediliyor. Clio ve Fluence Bursa'da yapılıyor ve onlarda da bluetoothlu uzaktan kumanda var. Megane Coupe ve HB ithal geldikçe, joyistick olacaktır...

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

@Cat33

Fotolar için teşekkürler.Sen beğendiysen navigasyonu tamamdır,alınır.Sormak istediğim şeyler var,

Örneğin ekranda sadece müzik bilgilerini,sıcaklığı vs.yi görmek istiyorum var mı böyle birşey?Bir de cddeki albümleri büyük ekranda görebiliyor muyuz klasör klasör,ya da radyo bilgilerini,bu konuda herhangi bir rahatlığı,avantajı da var mı bu ekranın?Yoksa hep alt tek satırda mı gösteriliyor?

Kısacası her gün gittiğim aynı yolda haritayı görmeme gerek yok,farklı şeyler var mı?Slayt güzelmiş mesela.
    Bir de bu tomtom güvenlik kameraları menüsü var o nedir yav?

Ne zaman geliyor hb ve coupe'ye?Ve kumanda mı joystick mi belli mi bir gelişme var mı?

@ozioz
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.İnşallah Türkiyede üretilenlerin daha fazla kötü yönde değişikliği olmaz şimdiki hblere göre,dediklerinle kalır.
    Yerli m3 hbler daha ucuz olur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cat33, navigasyona SD kart ile IGO2008 yükleyebiliyor muyuz? Bir de joystick kullanımı kolaylaştırabilir. Fluence de kumanda yapmışlar. Bilmiyorum kumandayla kullanışlı olmaz gibi geliyor...
    Peki bu joystick'li sistem de adres girişi falan nasıl oluyor. Klavye çıkıyorda joystick ile mi gidip tıklıyosun. Seyir esnasında kullanıma uygun mu?

Bana 1000 TL fazla geliyor ama bahsettiğim sıkıntılar yoksa, düşünülebilir de, çünkü ekran 5.8" demişti bi arkadaş. Ama ne bileyim işte 1000TL çok gibi... aynı işi daha özgürce 200-300TL'ye de yapabiliyorsun çünkü, hatta ben şu an PPC'imle direk yapıyorum ztn masrafsız...

Bir de güncelleme olayları konusunda sıkıntı var mı? ilerde netten bulduğun harita güncellemelerini, POI noktalarını yükleme konusundaa kısıtlama var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: M3C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cat33 hocam çok teşekkürler resimler için. navi gerçekten aracın havasını değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

cat33, navigasyona SD kart ile IGO2008 yükleyebiliyor muyuz? Bir de joystick kullanımı kolaylaştırabilir. Fluence de kumanda yapmışlar. Bilmiyorum kumandayla kullanışlı olmaz gibi geliyor...
    Peki bu joystick'li sistem de adres girişi falan nasıl oluyor. Klavye çıkıyorda joystick ile mi gidip tıklıyosun. Seyir esnasında kullanıma uygun mu?

Bana 1000 TL fazla geliyor ama bahsettiğim sıkıntılar yoksa, düşünülebilir de, çünkü ekran 5.8" demişti bi arkadaş. Ama ne bileyim işte 1000TL çok gibi... aynı işi daha özgürce 200-300TL'ye de yapabiliyorsun çünkü, hatta ben şu an PPC'imle direk yapıyorum ztn masrafsız...

Bir de güncelleme olayları konusunda sıkıntı var mı? ilerde netten bulduğun harita güncellemelerini, POI noktalarını yükleme konusundaa kısıtlama var mı?

lifestyleeuropeltdyoutube
    Renault Clio Carminat TomTom Integrated Sat Nav | www.lifestylerenault.co.uk
    http://www.youtube.com/watch?v=MkKGXnVepGM

usta bu video da kumandalı navigasyonun kullanımı gözüküyor. zor gibi durmuyor.gireceğiniz kelime yi otomatik tamamlayabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 4 Kasım 2009; 21:03:17 >

• Fluence sayfasında arabayı aldığını yazmışsın. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Darısı da en kısa zamanda benim ve benim gibilerin başına inşaallah...
    Haaa........ Fotoğraflar da bekliyoruz en kısa zamanda...

quote:

@ IBRAHIMOVIC

Daha net fotolar eklermisin lütfen. Yada aynı firmanın temsili profesyonel çekilmiş fotolarınıda ekleyebilirsin.
  • Merhaba sayın arkadaşım. Valla benim de çok bir bilgim yok. Daha dün karşılaştım, bugün de yarım saat kadar kullandım. Denem yanılma yoluyla kurcaladım. Ama yine de cevaplayayım:

1- Başka SD kartla çalışır mı bilmiyorum. Denemek lazım...

2- Joyistickle kullanmak çok güzel. Harfleri çevirerek seçip, üstüne tıklıyorsunuz. Adres veya isim yazmak çok eğlenceli....

3- Sanal klavye çıkıyor adres isterken. Gerçekten güzel....

4- Diğer markaların navigasyonlarının özellikleri çok olabilir. Ancak parası da çok. 1000 TL bana göre çok uygun...

5- SD kart olduğu için, güncelleme sorunu fazla olmaz. En azından benim olmaz. Bu işlerden çok iyi anlayan yurt dışında kardeşim var...

quote:

• quote:

Fluence sayfasında arabayı aldığını yazmışsın. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Darısı da en kısa zamanda benim ve benim gibilerin başına inşaallah...
    Haaa........ Fotoğraflar da bekliyoruz en kısa zamanda...

quote:

@ IBRAHIMOVIC

Daha net fotolar eklermisin lütfen. Yada aynı firmanın temsili profesyonel çekilmiş fotolarınıda ekleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    bak orda E tuşunu girmek için kumanda ile sağa gidiyo. dokunmatik olmayınca bu tarz kullanım zor olur. Navigasyonu çok fazla kullandığım için dezavantajlar hemen gözümde beliriyor da onun için soruyorum...

Seyir esnasında kullanıma müsait değil, ama önceden ayarlanıp gidilirse olur. Zaten bundan sonra ihtiyaç olan şeyler genelde menü butonlarıyla hallediliyor. Mesela rota üzerindeki Total istasyonları... Tomtom'u bilmiyorum tabi... kendi yazılımım için konuşuyorum, onda da vardır illaki...

• quote:

bak orda E tuşunu girmek için kumanda ile sağa gidiyo. dokunmatik olmayınca bu tarz kullanım zor olur. Navigasyonu çok fazla kullandığım için dezavantajlar hemen gözümde beliriyor da onun için soruyorum...

Seyir esnasında kullanıma müsait değil, ama önceden ayarlanıp gidilirse olur. Zaten bundan sonra ihtiyaç olan şeyler genelde menü butonlarıyla hallediliyor. Mesela rota üzerindeki Total istasyonları... Tomtom'u bilmiyorum tabi... kendi yazılımım için konuşuyorum, onda da vardır illaki...

Alıntıları Göster
    ya ben bide Clio3'te görmüştüm de, plastiği falan biraz ucuz gelmişti bana. Ama çok kısa baktım, geçerken uğradım gibi bişey. Biraz da o yüzden soğudum heralde hepten... Test arabasında olursa eğer, detaylı incelerim yazarım navigasyonu.

Özellikle bu yaz navigasyon ustası haline geldim. Uzun yolda karşılaşılacak tüm ihtiyaçlarla karşılaştım ve hepsini her seferinde şaşırarak başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. Şaşırmam şundan, yazılım gerçekten iyi düşünülerek hazırlanmıştı.

Hatta ben şu Tomtom'un cep bilgisayarı versiyonunu bi çekip deneyeyim. görüşümü yazarım...

• quote:

Alıntıları Göster
    önceden ayarlancak genelde gidilen yerler hafızaya alınacak sonra pek bi zorluk olmaz gibi.kesin total vardır fransızlar kendileriyle ilgili heryeri kaydetmişlerdir =)

• Tabii ki seyir sırasında kullanımı zor olur. Ama zamanla elimiz buna da alışır. Ben Tomtom kullandığım için, bana hiç zor gelmedi....

quote:

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.