Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (1899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.627
Cevap
149
Favori
3.298.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18971898189919001901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    modeli ve yılı aynı olan öeganım var tavsiyeniz için teşekkür ederim çok faydalı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende megane 3 2015 model var ,mayıs cıkıslı ..10000km oldu..ılk bakıma gotureyımmı[20000 de getırın demıslerdı]

genel anlamda aractan memnunum..çok sukur hıc sorun cıkarmadı
  • Hocam sorun yoksa daha götürmeye gerek yok yılı dolduğunda mayis ayinda götürürsünüz zaten bakımlar 20000 km de bir

• hmrkartal H kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni aractan var benimki mart çıkışlı bakim periyodu bir yil yada 20000 km. Zaten arac yili dolunca km dolmasa bile uyari veriyor bakima goturun diye benimki verdi garanti nedeniyle mecbur yaptiricaz

• Yıllık bakım kampanyaları ne zaman oluyordu ? aracım temmuz sonu çıkışlı ve şu an 6700KM'de.

Sanırsam yılda 2 kez mayıs ve eylül aylarında oluyordu diye hatırlıyorum ama ?
  • 2008 Model megane hb extreme aracım var.
    bu aracın arka camları elle açılıyor manuel.aynaları elektrikli ayna değil.arka kapılar ön taraftan kilitlenmiyor.

ben bu aracın camlarını ve kapı kilitlerini ön taraftan kontrol etmek istiyorum.bu sistem bu araca yapılırmı?istanbuldayom ne kadar maliyet çıkar.elektrikli cam da istiyorum buda mümkünmü bununda maliyeti ne olur :)

yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  • Arkadaşlar bende 2015 edc dci touchplus var. Aracın şoför kapı tarafından küçük zırıltı geliyor. Hatta önce emniyet kemeri mi acaba dedim. Yok değil. Ayrıca ön kokpittende hani tencerede ağır ateşte yemek pişerken kapağı buhardan dolayı yüksek frekanslı zırıldar. Kulaklar mı çok iyi duyuyor ne bende takıntı oldu. Araç henüz 7000 km civarı. Bu durumlarla karşılaşan duyan bilen hatta çözümünü bile varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustika -- 8 Mart 2016; 17:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Arkadaşlar bende 2015 edc dci touchplus var. Aracın şoför kapı tarafından küçük zırıltı geliyor. Hatta önce emniyet kemeri mi acaba dedim. Yok değil. Ayrıca ön kokpittende hani tencerede ağır ateşte yemek pişerken kapağı buhardan dolayı yüksek frekanslı zırıldar. Kulaklar mı çok iyi duyuyor ne bende takıntı oldu. Araç henüz 7000 km civarı. Bu durumlarla karşılaşan duyan bilen hatta çözümünü bile varsa sevinirim

Kadranın siperlğini yerine yerleştirir gibi yapınca gidiyorsa o kısımdaki plastik aksamdandır
    Araçtan çok memnunum ama ses olayı beni de bitirdi cızırtı ve tıkırtılar bitmek bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 8 Mart 2016; 22:24:14 >

• tsclub53 kullanıcısına yanıt
    Servise telefonla sordum. Bununla ilgili hiçbir geri dönüş yada bildirim olmamış. Acaba her araçta rastlanmayan bir durum mu? Bu sorunları bilen ve aksiyon alan bir yetkili servis var mı acaba?

• Aynı ses benim araçta da vardı serviste ne yaptılar bilmiyorum ancak sorun giderildi, şimdi ses gelmiyor.
  • Servis,Direksiyon ve vites topuzundaki soyulmayı ücretsiz değiştirmeyi reddetti!
    Nedeni:Servis bakımlarındaki son iki bakımın serviste yapılmamasıymış.
    Bunlar için ücret ödeyen arkadaşlar ne kadar ödedi acaba?
  • Sol arka stop camında su damlaları ve buhar var sokmeyi beceremedim bu konuda bilenlerden yardım bekliyorum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarm -- 18 Mart 2016; 9:58:43 >
  • Son zamanlarda 1.6 touch plus icin fiyat alan varmi

• İyi akşamlar arkadaşlar arkadaşlar, son zamanlarda frene bastığımda tiz bir ses geliyor, 2 ay öncede bakımda ön balataları değiştirmişlerdi. Bu ses tüm megane 3'ler de var diye okumuştum bir yerde. Balatalar yeni olsa dahi belli bir süre sonra ses yapıyormuş. Sizin araçlarınızda böyle mi acaba?
  • Ben 2015 ekimde aldım 8000 km oldu. Henüz trim sesi dışında bi ses yok. O hafif ateşte kaynayan tencere kapağı tıkırtısı beni benden alıyor. Ayrıca sol ön kapıdan gelen tıkırtı. Sol ön twitterın ordada bises var. Geri kalanda sorun yok

• merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz 2014 megane dci edc joy paket aracım var joy paketlerde gündüz farı sis şeklinde ancak sarı renk yanıyor ben sarı rengi pek beğenmiyorum aşağıda fotosunu koyduğum led beyaz ampuller var onlarla değişmek istiyorum ? şimdi sorularım hangi tip almam gerek ? ikincisi değişmi nasıl yapılır tamponun mu sökülmesi gerek ? arıza ışığı yakmadan nasıl hallederim ?

• sasamkn kullanıcısına yanıt
    5.5 senedir kurtulamadım o sesten. Balata yeniykende eskiykende yapıyor.

• Merhaba,

Ben aracımı bugün bakımdan aldım. İlk bakımdı, Bursa Mais te 565,46TL tuttu.

Hava, polen, yağ filtresi değişti. Yağ değişimi yapıldı. 5W30 yağ kullanmışlar.

Seneye ikinci bakımda yakıt filtresi de değiştiğinde heralde 800TL alırlar. Ağır bakımı hayal bile edemiyorum 2000 lik olurum heralde.

Selamlar...
  • mustino M kullanıcısına yanıt
    2. bakımda zaten arabanın garantisi bitiyor ben servise gitmem 2. bakımda. en fazla 150 tl tutacak bakıma 560 tl istiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 18971898189919001901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.