Şimdi Ara

Renault Mais ve Hedef otomotiv'e teşekkürler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
21.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: triger

lagundan haber yok

alfistinin imzası i30 olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

hocam ne oldu laguna?

aynen yaw herkes merakla bekliyo aracın son durumunu.

Evet o benimde dikkatimi çekti arkadaş haklı olarak Laguna'yı defterden silmiş.

• i30 almış.......
  • i30 u nisanda almıştık zaten. yeni bir olay değil.

Renault maisten pazartesine kadar haber çıkmasını bekliyoruz. Yarın bir haber gelmezse. Dava açılacak. İ30 la daha önce yaptığım kazayıda eski nickimle forumda paylaşmıştım. Resimleri hala forumda hyundai bölümünde var. Evet lagunayı defterden sildim .

Herkese saygılar. Gelişmeleri aktaracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaka9

quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

Aracın direksiyon pompası yağ kaçırmış ve pompa devre dışı kalmış , tamamen üretimden kaynaklanan bir hata olduğu servis tarafından da kabul gördü. Aracın direksiyon pompası için parça bekleme süresi minimum 1 ay , Renault Mais ile görüştüm , para iadesi talebi incelemeye alındı.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.

peki bu kadar teknolajık bı aracta direksiyon yag pompası sensörü yok mu:s

bencede olması gerekliydi ,fren hidroliği gibi hayati öneme sahip

mutlaka vardır 99 model 306 aracımda varsa onda muhakkak vardır. e tabi ne hikmetse bende olan bi kaç basit ama gerekli çok şeyde yeni araçlarda maliyet bakımından olsa gerek, kısıyolar.

• Bu affedilir bir olay değil olayın muhattabına geçmiş olsun diyorum.Renaultun yeni lagunayla prestij ararken böyle hatalar yapması markanın sağlamlaşmakta olan imajını malesef oldukça zedeliyor.
  • Renault Mais ve Hedef otomotiv müşteri memnuniyeti çerçevesinde sorunlu aracımızı geri almıştır. Aynı donanıma sahip full 2.0 dci farkı ödenerek bu gün teslim alınacaktır. Aracımızı sattıkları fiyattan geri alarak bizi mağdur etmeyen ve dava süreci ile uğraşmamıza gerek bırakmadıkları için Hedef otomotiv ve Renault Türkiye'ye teşekkür ederiz.

İlgi ve alakalarıyla bu yaşanan olumsuzluğu telafi etmeyi başardılar. Umarım bu araçla bir sorun yaşamayız. Forumda bana destek olan ve sorunumu paylaşan tüm dostlarada teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun ve hayırlı olsun hocam.

Almadan önce bi baktırın araca isterseniz. Tekrardan aynı sorun çıkmasın.
    Maksat için rahat olsun. Diken üstünde sürme aracını.
  • Bence arabana nazar değdi inş bir daha böyle bir sorun yaşamassın geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun hocam.

Almadan önce bi baktırın araca isterseniz. Tekrardan aynı sorun çıkmasın.
    Maksat için rahat olsun. Diken üstünde sürme aracını.

+1
  • çok sevindim.inşallah bir daha sorun yaşamazsınız.ayrıca renault ve hedef otomobili tebrik etmek lazım.müşteriyi mağdur etmemişler.
  • hayırlı olsun...
  • hayırlı olsun yeni aracı güle güle kullanın
  • işte ülkemde ben de bunu istiyorum hatamı kabul ederim gerekeni yaparım
    müşterimi mağdur etmem diyen renault'u ben de alkışlıyorum
    umarı diğer şirketlere örnek olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

Renault Mais ve Hedef otomotiv müşteri memnuniyeti çerçevesinde sorunlu aracımızı geri almıştır. Aynı donanıma sahip full 2.0 dci farkı ödenerek bu gün teslim alınacaktır. Aracımızı sattıkları fiyattan geri alarak bizi mağdur etmeyen ve dava süreci ile uğraşmamıza gerek bırakmadıkları için Hedef otomotiv ve Renault Türkiye'ye teşekkür ederiz.

İlgi ve alakalarıyla bu yaşanan olumsuzluğu telafi etmeyi başardılar. Umarım bu araçla bir sorun yaşamayız. Forumda bana destek olan ve sorunumu paylaşan tüm dostlarada teşekkür ederim.

Çok sevindim.

Yenisi hayırlı olur inşallah.

• Hayırlı olması dılegı ıle. Tekrar gecmıs olsun...
  • Hayırlı olsun. Yeni aracınızı kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah sizlere...
  • hayırlı olsun.renault'ya yakışan bu
  • Çok teşekkürler iyi dilekleriniz ve bu süreçteki destekleriniz için. Sağolun.
  • şimdi ne yapacaksınız?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.