Şimdi Ara

Renault Logan'ı Symbol diye satıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.dünya ülkesi vatandaşlara 3.kalite araba işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zotacing

Bizim gibi geri kalmış, vergi cenneti ülke için harika bir araba.

Kaskosu düşük, sigortası düşük, vergisi düşük, yakıtı en az yakan 3-4 arabadan birisi. 15TL'ye 100km yaptırıyor şehir içi daha ne olsun?

Bir kazada hayatta kalma şansın düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Bizim gibi geri kalmış, vergi cenneti ülke için harika bir araba.

Kaskosu düşük, sigortası düşük, vergisi düşük, yakıtı en az yakan 3-4 arabadan birisi. 15TL'ye 100km yaptırıyor şehir içi daha ne olsun?

Bir kazada hayatta kalma şansın düşük.

Haddini ve trafik kurallarını bilerek kullanırsan, büyük kaza şansın da çok düşük. Bu arabayla 80-90km'yi geçmeyecek ve hep şehir içi kullanacaksın. Ankara-İstanbul'da kullanılır. 65TL'ye Ankara'dan İstanbul'a gidiyor adam gibi kullanımda.

Haddini bilerek kullanırsanız elbette her araç güvenli sayılır. Ancak arızi bir durumda ani bir manevra yapmanız gerektiğinde iyi bir yol tutuşun kıymetini anlıyorsunuz. Belki inanmayacaksınız ama 150 km/sa ile giderken önüme atlayan canlı hayvandan dolayı direksiyon kırdım, kendimi sağ şeritte buldum ve araç hiç kaymadı. ESP yok ve 2000 model bir araç. Belki anlattığımda abartıyorum gibi gelecek ama oldu yani. O olaydan sonra uzun yolda 100'ü pek geçmemeye başladım tabii.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• loganı logan olarak satıyorum ,almak isteyen sıraya girsin

son logan sedan ambiente 1.2 16v

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu tekerlekli vasitanin (araba demiyorum bak, hele otomobil sozunun yanindan gecmez) 2016 modelini iki ay 10 bin kilometredir sirket araci olarak kullaniyorum.

Bundan onceki sirket aracim 2015 fiesta 1.5 tdci idi.

Fiesta gitti. Yerine bu symboller sifir geldi.

Her gun otoyolda 120 km yapiyorum bu arabayla.

Gecenlerde yine TEM'de 130 civari gidiyorum ve birden sag seritteki tir sinyalsiz onume atladi. Can havliyle frene asildim ve ne oldu?

Hayatimda daha once hic rastlamadigim bir siddette araba one kapaklandi ve lift-off oversteere dustu.

Yani kusursuz bir asfaltta, 25 derece hava sicakliginda, uzerinde 10 bin kilometrelik yeni lastikleriyle dumduz giden bir araba, direksiyonu hic kirmadan dumduz tutarak, sert frene abandigim bir durumda one kapaklandi ve arkasi yuzmeye basladi.

Arka saga dogru yuzunce burun sola yani bariylerlere dogru dondu. Egitimli bir surucu oldugum icin risk alarak freni hafif biraktim ve direksiyona aci vererek araci topladim ancak freni biraktigim icin resmen tir dorsesinin altina dogru girdi aracin burnu. Sanirim bir 5cm daha ilerde olsaydim dorsenin celik bariyerine yazilirdim.

Neyse kurtardim.

Bana ders oldu. Bu kez otoyol bosken tekrar deniyim dedim. Gene ayni. 120 130 arasi sert fren bu arabanin dengesini bozmak ne kelime seftini kaydiriyor. 93 model renault 21 aracim bile boyle degildi. Bu araba bir felaket.

Bu aracla 120 nin ustunde gitmek tehlike aninda olum fermanini imzalamaktir.

Ben egitimliyim kurtardim. Bence standart bir surucu icin bu aracla 120 ile gitmek piyasadaki pek cok kompakt c aracin 200 kilometre hizla ilerlemesine esdeger tehlikedir.

Bunu urettirip satana yaziklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Simdi agir konusucam ama hakliyim kimse de kizmasin.

Bu tekerlekli vasitanin (araba demiyorum bak, hele otomobil sozunun yanindan gecmez) 2016 modelini iki ay 10 bin kilometredir sirket araci olarak kullaniyorum.

Gecenlerde yine TEM'de 130 civari gidiyorum ve birden sag seritteki tir sinyalsiz onume atladi. Can havliyle frene asildim ve ne oldu?

Hayatimda daha once hic rastlamadigim bir siddette araba one kapaklandi ve lift-off oversteere dustu.

Yani kusursuz bir asfaltta, 25 derece hava sicakliginda, uzerinde 10 bin kilometrelik yeni lastikleriyle dumduz giden bir araba, direksiyonu hic kirmadan dumduz tutarak, sert frene abandigim bir durumda one kapaklandi ve arkasi yuzmeye basladi.

Arka saga dogru yuzunce burun sola yani bariylerlere dogru dondu. Egitimli bir surucu oldugum icin risk alarak freni hafif biraktim ve direksiyona aci vererek araci topladim ancak freni biraktigim icin resmen tir dorsesinin altina dogru girdi aracin burnu. Sanirim bir 5cm daha ilerde olsaydim dorsenin celik bariyerine yazilirdim.

Neyse kurtardim.

Bana ders oldu. Bu kez otoyol bosken tekrar deniyim dedim. Gene ayni. 120 130 arasi sert fren bu arabanin dengesini bozmak ne kelime seftini kaydiriyor. 93 model renault 21 aracim bile boyle degildi. Bu araba bir felaket.

Ben egitimliyim kurtardim. Bence standart bir surucu icin bu aracla 120 ile gitmek piyasadaki pek cok kompakt c aracin 200 kilometre hizla ilerlemesine esdeger tehlikedir.

Millet peynir ekmek gibi alıyor. Söylicek bir şey yok

• Hep diyorum şu VAG gurubuna saydıranlar, neden acaba ölme garantili 3 yıldızlı daciaları satan renoya saydırmazlar.

Buradan VAG gurubunun emisyon olayını filan savunduğum çıkmasın. Demek istediğim vag gurubunda satılan piyasanın en ucuzu ibizanın bile 5 yıldız güvenliğe sahip olması.

Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.
  • alanlar düşünsün

Orijinalden alıntı: ayhani

Hep diyorum şu VAG gurubuna saydıranlar, neden acaba ölme garantili 3 yıldızlı daciaları satan renoya saydırmazlar.

Buradan VAG gurubunun emisyon olayını filan savunduğum çıkmasın. Demek istediğim vag gurubunda satılan piyasanın en ucuzu ibizanın bile 5 yıldız güvenliğe sahip olması.

Kardeş bizim yörenin tabiri ile bu sorunun tek ceva bı var. AMA YAKMAAAYYYY !...

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Simdi agir konusucam ama hakliyim kimse de kizmasin.

Neyse kurtardim.

Arkadaşın yorumuna katılıyorum. Bana da aynı aracı sigorta şirketi ikame araç vermişti. 3 gün kadar deneme fırsatı buldum. Araç kesinlikle çok dengesiz. 100 km üstünde kullanıma uygun değil. Sadece frende değil normal viraj dönüşünde bile çok rahat arkasını bırakıyor, rüzgardan etkileniyor vs. Yani bu aracı ancak dolmuşçu veya taksici kullanır, 3. vitese kadar şehir içinde dolaşır durur. 1.5 dci motor ile bu işe uygun. Onun dışında aile aracı olarak kesinlikle tercih etmeyin.

• Clio'lar logan'sa logan'lar ne?

https://forum.donanimhaber.com/m_120313202/links_1/tm.htm
  • Haberde anlatılan 2012 den sonra kasa değiştiren symbol üretimi için fabrikada yenilik yapmaları gerekmiş ve yapmamışlar bunu anlatıyorlar... Bu sebeple üretimi durdurmuşlar...

Yani bu satılan araç euro normalarına uymuyor anlamına gelmiyor aksine eski araç euro normlarına uymadığı için üretimi durmuş kasa değişmiş ve fabrika yeni kasa üretimi için yenilik yapmamış...

Konu sahibi 2014 de yapılan haberi 2016 senesinde milletin önüne koymanın mantığını çözemedim...

Öyle yada böyle sevsen yada sevmesende fiyatına göre en az sorun çıkaran en az yakan en güvenli aracı bu marka üretiyor... Kimse renault un kaşına gözüne hayran değil...

ayrıca diğer konuya yorum yazanlara söylüyorum az bir okuyunda öyle cevap yazın... ne meraklısınız konu başlığını okuyup bir önceki mesaja bakıp abuk sabuk şeyler yazmaya ...

Ayrıda konu sahibi nitelikli dolandırıcılık gibi kelimeler kullanmışsın... bu yazdığın yazı hukuken suçtur... Daha ne olduğunu bilmediğin bir yazı üzerine ağır itham kullanıyorsun... Şu an bunu görseler seni mahkemeye verirler ne olacağınıda görürsün...

Bir şey yazarken az biraz dikkat et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 22 Haziran 2016; 11:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Renonun en büyük çakallığı sana sattığı arabayı oyak kampanyasında askerlere neredeyse 10.000 TL aşağya vermesidir

Hocam oyakla herhangi bir bağım yok asker değilim asker akrabam da yok. Ama askerlerden oyak(ordu yardımlaşma kurumu) adı altında kesinti yapılıyor. Ayrıca Renaultun Türkiyede oyakla ortaklığı var personel indirimi gibi de düşünebilirsiniz. Ayrıca Aracın gerçek fiyatına bakıldığı zaman o kadar büyük indirimler de ben göremedim açıkçası. Şöyle ki 1.5 dci icon clio oyak kampanyası ile 56 bine satıldı. Şu anda 57-58 bine bayi fiyat veriyor zaten. Hani nerde çok büyük indirim? artı o kadar bekletiyorlarda. Haa talismanda bu sene ortalama 10 bin indirim yapıldı Şu anda talismana talep var görünüyor ondan dolayı eğer talismana talep beklenenin çok altında oysaydı mecbur liste fiyatından indirim yapacaktı oyak fiyatına yakın satacaktı.

• niye çakallık olsun ,logan deyince almazsanız onlarda sembol yazar satarlar hemde iki katınaadamlar bu milletin kafa yapısını çözmüş.gerçi dünyada bizi tanımayan yok somaliden bile dolandırıcılar kalpazanlar gelirken normal değilmiartık hırsız ithal ediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.