Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.949
Cevap
69
Favori
504.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dediginiz araci bugun gordum siyah latitude bence bu araba uygun fiyata alinmadigi surece tercih edilmemeli kaliteli konforlu donanimli arac ben clio almak yerine bunu aldim ama o paralari hayatta vermem 75 hadi 80 bandinin ustunde vermek dogru degil sahsi fikrim
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız o aracın aynısı sadece sunruf olmayan ve manuel olanı 75k bence o daha mantıklı fakat babam full olana takmış durumda . Kime yollasam zaten bu araba alınır mı havası mevcut aslında kullananlara baktığım zaman memnun olmayan neredeyse görmedim.Herkesi düşündüren şey sanırım satınca ne olacak ne zarar ederim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ReLaX_35_ -- 5 Ağustos 2019; 9:23:11 >
  • Hicam bir mal alirken kazandirmali 90 bin verirseniz her turlu satarken zarar edersiniz ben kar zarar olayina takilan biri deigilim gerci aldigim keyfe bakarim ama o para gercekten cok fazla o araca kendi aracimdan ornek veriyim 2012 mode executive prestij paket 100 binde bir parca degisen 3 parca boya var hasar kaydi yok kadar az 67 binliraya aldim manuel arac varin siz dusunun o aracin fiyatinin nekadar siskin oldugunu.
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam zaten dediğim gibi sunruf+otomatik vites direk 15k etkiliyor arabayı ,yoksa diğer mesajda dediğim gibi sizin arabanın 2013 modeli 2015 trafik çıkışlı 100k km de olan full olanı 75k.Yani sizin dediğiniz ideal fiyat bencede ideal olan bu . oto vites ile sunruf baya farkettiriyor fiyat konusunda.
  • Merhaba arkadaslar mortor yagi olarak ne onerirsiniz kendi tavsiye ettigi yag elf malum ama ben motul ya da eneos kullanmak istiyorum faydasi olur mu yoksa bos israf mi arac 103 binde ve karsta soguk iklimde kullanacagim viskozite degerleri ne olmali hangi degerler uygundur o iklime tesekkurler simdiden
  • hung up kullanıcısına yanıt
    Yeni açılan istanbul izmir otoyolunu kullanarak gebzeden muğlaya 4@15 dakikada latitude ile gittim. Otobanda 180-195 sabit, aydin çine muğla arası virajli yollarda 140 ve üstü hızlarda kasa kasa gittim. Bu aracı yoldan çıkartin eşek gibi anircam. Suspansiyonun yumuşak olması ilk başta tedirgin edebilir ama virajda kopma diye birşey yok zorlayinca esp yakıyor yavaşlıyorsun. Boş yolda defalarca spine zorladim araç kopmuyor yavaşlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarank -- 13 Ağustos 2019; 1:21:59 >
  • basarank kullanıcısına yanıt
    👏👏👏👏
  • latitude 2.0 dci otomatic executive araç almayı düşünüyorum 180bin km de 8 yaşında. en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum senelik 10k km yaparım araç beni üzer mi 2.0 kullanan var mı forumda
  • Iyi bayramlar arkadaslar bizim araclarda kumadadan bagaj acma dugmesine uzun basinca bagaj kapaginin acilma fonksiyonu var mi benim arac uzun basinca tepki vermiyor birkere basinca kapagin uzerindeki dugmeye basip acabiliyorum sadece.
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Uzunca basmaya gerek yok bir kere bastığınızda kilit açılır. Kapak yukarıya kalkmaz, manuel kaldıracaksınız. Ayrıca arabanın içinde, aynaların kontrol edildiği panelde, bagajı açan ayrı bir düğme de vardır.
  • Pathfinder1 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için eski accord aracımda bagaj tuşuna uzun basınca kilit açılır bagaj kapağı 15 cm kadar yukarı kalkardı latitude kaldıracak yay olmadığını biliyorum ama kilit bagaş kapağındaki düğmeye basmadan açılıyordur diye düşündüm kumandadaki tuşa uzun basınca.
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Kumandadaki veya araç içindeki bagaj açma tuşuna basınca bagaj kilidi açılıyor, yani bagaj kapağındaki düğmeye basmanıza gerek kalmıyor.
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Merhaba direkt mesaj gönderemedim
    Ahmetyerdelen@gmail.com mail ile görüşelim
  • oncelikle merhaba 1.5 executive araç alarak bende bir latitude sahibi oldum bose ses sistemi 25 seviyeden sonra sesi bozmaya başlıyor bass ve twit lerle ayar yapmak istiyorum menüden olmuyor yardımcı olabilrcek var mı?

    OLAY ÇÖZÜLMÜŞTÜR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 24 Ağustos 2019; 18:23:12 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben araç ile telefonu bluetooth ile bağladım. Telefon görüşmelerinde sıkıntı yok yalnız bluetooth hoparlör olarak ses alamıyorum. Bir çözümü var mı?
  • Sorunuzu tam anlayamadım, ama telefon görüşmenizde sesin araç hoparlörlerine verilmesinden bahsediyorsanız, bir çağrı geldiğinde telefon ekranında sesin nereden gelmesini ayarlayabileceğiniz seçenekler geliyor ekrana.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    2011 2.0 otomaitik latitude alarak aranıza katıldık
    şanzıman yağını ve dreksiyon hidroliğini değiştirmek istiyorum. önereceğiniz yağlar hangileridir. yağı filtreleri değişti. bakmam, yapmam, dikkat etmem gereken önemli başka noktalar varmıdır şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba, 2011 model 1.5dci aracımın benden önceki sahibi yazılım ile aracın motor gücünü modifiye ettirmiş. Aracın performansında sorun yok ancak egzoz dan siyah duman atıyor, ve yakıtı çiğ atıyor gibi. Bir yazılım firmasına gittim ayar yapmak için 250 TL para istedi. İnternette aracın bağlantısı için usb konnektörlü bağlantı kablosu satılıyor. Bu kabloyu alsam araca bilgisayar ile bağlanarak bu ayarları düzeltebilir miyim bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar var ise yardımcı olabilir misiniz? Öneri ve desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Pathfinder1 P kullanıcısına yanıt
    Telefon görüşmelerinde problem yok. Örneğin telefondan müzik dinlemek istediğim zaman Ses çıkmıyor ayarlayamıyorum bir türlü
  • kuehl K kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz bağlandığında, müzik dinlemek isterseniz telefonun sesini açmanız gerekebilir. Bende de oldu. telefonun kendi sesini açarak çözdüm.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.