Şimdi Ara

Renault Kangoo 2003-daha eski 1.4-1.9 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2003 ve daha eski yani kısaca ilk kasa Kangoo almayı düşünüyorum.Limit max. 13.000 TL.
    Kangoo arka süspansiyonların makas değil de normal süspansiyon olması,ruhsatında binek araç olarak işlenmesi,fiyatı,piyasadaki yeri bakımında kafamda yer etti.Fakat eski nesil dizeller malum,bide 1.9 65 beygir olunca 1.4 benzinlisini alıp LPG ile kullanma düşüncesindeyim.Tabii benzinlisi kolay bulunur mu,LPG uyumu nedir,yarın öbürgün satmaya kalksak alıcısı çıkarmı,benzinlisi malum 75 beygir bide LPG olunca araca yetermi? Tabiikide bi honda civiv bi 106 performansı istemiyorum ama çok uzun yol yapıcam onla çok da bayılmasın motor kafi gelir bana.
    Şİmdi sizden ricam;Acaba 2003 modele kadar olan 1.9 65 bg dizelimi alsam,yoksa 1.4 75 bg benzinli pampa,RTE v.s olan modelinden alıp LPG taktırıp o şekil mi devam edelim.Bildiğiniz artı yada eksi yönlerinide yazarsanız sevinirim vede bu fiyatta bu şekilde geniş ebatlarda araç tavsiyesindede bulunursanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgilendirici Metin: Renault Kangoo 2003-Daha Eski 1.4-1.9 Modelleri

Renault Kangoo 1.4 Motorlu Modeli Hangisi En Tutulan?

2003 veya daha eski model Renault Kangoo araçları arasında, 1.4 litrelik benzinli motor seçeneğine sahip Kangoo 1.4 Pampa modeli en çok tutulan modellerden biridir.

Kangoo 1.4 Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumlarına göre, Kangoo 1.4 modeli yakıt ekonomisi, geniş iç hacmi ve pratik kullanımıyla öne çıkıyor. Özellikle aileler ve ticari amaçlı kullanımlar için tercih edilen bir modeldir.

Otomobil Ruhsatlı Benzinli Modeller

Renault Kangoo 1.4 motor seçeneğiyle hem binek hem de ticari araç olarak otomobil ruhsatlı olarak üretilmiştir. Bu sayede binek araç vergisi ve sigortası avantajlarından yararlanmak mümkündür.

2001 Kangoo 1.4 Yorumları

2001 model Renault Kangoo 1.4 için kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, aracın dayanıklılığı, düşük bakım maliyetleri ve pratik özelliklerine dikkat çekmektedirler.

Renault Kangoo 1.9 Motorlu Modeli

1.4 litrelik motora ek olarak, Renault Kangoo 2003 veya daha eski modellerinde 1.9 litrelik dizel motor seçeneği de bulunmaktadır. 1.9 litrelik motor, daha yüksek performans ve çekiş gücü sunar, ancak yakıt ekonomisi 1.4 litrelik modele göre daha düşüktür.

Sonuç

Renault Kangoo 2003 veya daha eski modellerinde, 1.4 litrelik benzinli motorlu Kangoo 1.4 Pampa modeli, kullanıcılar tarafından en çok tutulan ve tercih edilen modellerden biridir. Yakıt ekonomisi, geniş iç hacmi ve pratik kullanımıyla aileler ve ticari amaçlı kullanımlar için ideal bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla dostum

Şimdi alma sonra al 1.5 dCi 65hp al derim. 4 sene kullandım babam hala kullanıyor.
    1.4 benzinliyi ise 2001 de az kullanma şansım oldu performansı iyidir ama LPG li halini bilirim dersem yalan olur.

1.9 dizel yerine az kasıp 1.5 dCi 2004 falan çok daha mantıklı olur.
  • 1.5 DCI 70 beygirdir yeni teknolojidir. Bende biraz daha kasıp 1.5 DCI almanız taraftarıyım. 13.000 liraya bulabilirsiniz zaten. Ancak sonradan açma olur sizin için bi sorun değilse koltuklarda ruhsata işliyse fena olmaz. Benzinli ne kullandım ne fazla gördüm ama en tutulmayanı onlardır. Zaten fazla da yok onlardan arasanız bulurmusunuz adam gibisini nasip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMee -- 29 Eylül 2009; 22:25:44 >

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • benim arkadaşımda aynı sizin gibi 1.9 dizelle 1.4 benzinli arasında kalmıştı. dizelini kıimsenin tavsiye etmemesi üzerine benzinli alıp lpg taktırdı ve şu ana kadar yaklaşık 50 bin km yaptı. yakıtı gerçekten az ama çekişi maalesef çok zayıf. 1.5 dci ve 1.4 lpg li kangoo kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki 1.5 dci kesinlikle daha seri. ne yapın edin temiz 1.5 dci kangoo almaya bakın.
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • illde ikisi ise 1.4 lpg takmasan çokmu yakar
  • 1.9 LARIN yanından bile geçme.bende dahil bildiklerim 100.000 civarında motor indirdi.sebebide zamanında euro dizel olmamasıydı.şu an kullandığım 1.5 dci 2005 model 80.000 km.de. daha tık yok.kendini zorla 2.000-3.000 tl fazla ver.dci motorlu al.
  • aynı bende senın gıbı 1.4 pampa almaya karar vermıstım ıyı temız lpglı klımalı 14 15 arası ıstedıler bende bu kadar verecegıme sıfır alırım dedım 2008 1.5 aldım ama 11 12 cıvarı 1.4 temız klımalı lpglı bulsam bugun hemen alırım 1.4 dun masrafı az rektefe masarfı satısı daha kolay yuksek kılometrelı dızel kango satısa gelmez ama 1.4 lerı satısa gelır......... senın yerınde osla 1.4 pampa bulmaya calısırdım abslı klımalı aırbaglı lpglı.......
    8 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende reno kango pampa 1.4 ac var 5 senedir lpg de biniyorum banamısın demiyor yakıtıda 1.5 dci'den az ama 1.5 dci'lerin performansı iyi arkadaşimda var oda 4 senedir biniyor işi mantiğa vuracak olursak şehir içi ve dışı 1.4 ler iyi malüm dizel hangi araç olursa olsun uzun yolda dizel iyi olur ama dediğim gibi şehir içi dışı benzin+lpg iyi zaten butür araçların dizel olmasını devletimiz istiyor da ha çok vergi alabilmek için bi de dizel araçlar fazla sıkıştırmaya galmiyor dizel araç çok kullandım kendi fikrim benzin+lpg bana göre çok avantajlı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.