Şimdi Ara

RENAULT KANGOO!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar renault kangoo 1.5 dci 2004-2005... hakkında bilgisi olan var mı?performans, genişlik, yakıt,yol tutuşu...

• Kangoo ve yol tutuş??
  • Nasıl yani? Bu kadar tutulan bi araç o kadar kötü DEİLDİR ÖLE DEİL Mİ?
  • Vallla arakdaşım benim eski çalıştığım şirkette kangoo 1,5 dizelin motoru 110 binde öldü ve değiştirildi. Fazla performans bekleme 140 dan sonra motor çok zor hızlanıyor ayrıca kapı kenarlarından araba çok hafif hava alıyordu tabi hepsinde hava almaz ama kalitesini bilmen için söylüyorum. Konfor olarak fena değildi. Sana bir anımı anlatayım biz kangoo yla izmir garaj yolundaki otobandan gaziemire gidiyoruz derken bizi 110 km gibi bir hızla man fortuna otobüs geçti bizim şöför biraz bastı otobüsü yakladık otobüste basmaya başladı biz 140 a çıktık ama hala manı geçemememiştik. Daha sonra bizim kangoo zor hızlanmaya başladı geçemedik ve tokatlanmayı kabullenrek yavaşladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 27 Nisan 2007; 17:56:11 >
  • binek araba kadar performanslı ve yol tutuşu iyi olmadığı gibi ticari yöndende kendi segmentindeki araçlardan biraz alt sınıfda kalıyor nedeni; kangoolar clio şasesi bozularak yapılmıştır ve fazla yüke gelemez (şimdi aranızda biz 1.5 ton yük attık köye gittik araba tık demedi gibi yorumlar yazılacak) taşır, taşımaz demiyorum örn; mermer işi yapan arkadaşımda kartal vardı ve sürekli ağır mermer taşıdığından beli diye tabir ettiğimiz aracın şasesinin orta bölümü kırıldı, eski kasa caddy lere baktığınızda önden eski kasa polo ile aynıdır, opel combo ya baktığınızda corsa ile aynıdır bunlar tamamen binek araç şasesi bozularak yapılmıştır, peki ticari olarak yapılan yok mu? var tabii partner, berlingo, doblo, connect ler birebir ticari olarak yapılmış araçlardır, bunlar sallama veya uydurma değildir peugeot eğitim seminerine şahsen katılarak dinlediğim ve araştırılmış bilgilerdir. Saygılar
  • slm benım 2005 1.5 dcı kangoom var 175 yaptım 4 yolcu fuul bagaj ıle 65 hp bı arac ıcın ıyı hız yol tutus tıcarı arc ıcın orta derecede ben yatırım olsun dıe aldım pısman deılım 14 aydır kullanıyorum sıfır sorun var yakıtı koy gez babalar gıbı
  • bu araçlarla nasıl 140-175 gibi süratler yapmaya cesaret ediyorsunuz anlamıyorum.Normal binek araçlarda bile 90-100 km. üzerinde güvende değilken
    yarış otosu performansı beklemiyorsanız Kangoo yol tutuşu arkadaşların abarttığı gibi kötü değildir.Şehir içinde ve çok yüksek hızda girilmeyen sert virajlarda normal bir binek arabadan farkı yoktur.Ben 1.4 benzinlisini kullanıyorum çok memnunum.Virajda benden daha fazla yana yatan binek araçlar gördüm.Hatta kangoo süspansiyonu konusunda dikkatimi çeken bir nokta oldu.Kasislerden ve çukurlardan geçerken çok yumuşakmış izlenimi veren amortisörler bir noktadan sonra acayip sertleşiyor.Yani araba bir noktaya kadar çok yumuşak esniyor.Yani virajlarda bir noktaya kadar çok kolay yatıyor ama zorladığınızda aynı oranda devam etmiyor esnemeye.Bence çok başarılı bir süspansiyon.Doblo ve connect lerde bagaj boşsa böbrek taşlarınızı kolayca düşürebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fıat doblo
    9 yıl önce açıldı
    renault scenic
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için saolun peki kangoo ların bagaj genişliği hakkında bilgisi olan var mı?
  • bagaj görünmesin diye kapatılan parçanın altı 500 lt.Koltuklar yatırılınca 3000 lt.Ancak koltukları yatırmadan da 500 lt.nin çok üzerinde yükleyebilirsiniz arka koltuk kafalık hizasına kadar 700 lt. vardır enaz.1.78 boyundayım ve başımı öne eğdiğimde bagajında ayakta durabiliyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: headpopper

bagaj görünmesin diye kapatılan parçanın altı 500 lt.Koltuklar yatırılınca 3000 lt.Ancak koltukları yatırmadan da 500 lt.nin çok üzerinde yükleyebilirsiniz arka koltuk kafalık hizasına kadar 700 lt. vardır enaz.1.78 boyundayım ve başımı öne eğdiğimde bagajında ayakta durabiliyorum:)

afedersınız fakat aracın boyu 1,83 nasıl bagajda boynu egık ayakda durdunuz anlamadım ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.