Şimdi Ara

Renault grubu rekor satış gerçekleştirdi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault grubu yılın ilk yarısında yüzde 10,4 artışla 1,88 milyon araç satarak satış rekoru kırdı.Renault grubu, 2017 yılının ilk yarısında, yüzde 2,6 büyüyen bir pazarda yüzde 10,4 lük artışla 1,88 milyon araç satmış oldu.
    Renault ve çalışanlarını tebrik ediyorum, hep zirvede kalması dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mazot fiyatları ve bu ekonomi ile zirvede kalması normal. Araçlarda kalite zaafı olsada az yaktıkları gerçek

• megane sedan ve clio çok görüyorum iyi satıyor reno zaten bende beğenmeye başladım kısmet bakalım.
  • Fiat ne civarda acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni megane da talisman da güzel araç hakediyorlar

• Kendini de tebrik etmeyi unutmamış

Ha gayret, foruma yaza yaza birinci ettin markayı. Vallahi korkulur senden
  • benim mesajımda ne sorun görüpte sildiler acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laguna talisman kadjat haric hepsi ...

• Her yer renault doldu. Şirketler , az yaksın isteyenler , işinde kullananlar, filolar. Sonuç olarak satar. Aslında motoru satıyor biraz gürültülü olsa da. Servisi iyi , ucuz o satıyor.
  • Renault dan 1,5 dci çıkart marka bitti çok satmasının tek sebebi en az yakan ekonomik dizel motora sahip 1,5 dci neye taksan satıyor
  • tek özelliği az yakması. ama yinede alıp kullanmam
  • Yeni modellerinin

Kadjar

Megane (sedan hb sw)

Yenilenen Clio

Talisman

Koleos

Baya payı var bu basarida.

Gercekten guzel modeller

• Tek özelliği az yakması diyenler olmuş. Yeni araçlarından her hangi biriyle sürüşe çıkıp diğer firmaların modelleriyle kıyaslamış mıdır ? diye sormak lazım ama böyle konuşabildiğine göre cevabın hayır olduğu aşikar. Ön yargılarınızı yıkın .
  • Yeni Megan Sedan hem iç hem dış tasarım olsun kullanımı olsun güzel araç ayrıca kullanılan malzemede artık fena değil, aracın içine oturunca zengin bir görünümü var her tarafından ucuzluk akan malzemeler ve işçilik epey yok edilmiş bence bunlar etken olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Tek özelliği az yakması diyenler olmuş. Yeni araçlarından her hangi biriyle sürüşe çıkıp diğer firmaların modelleriyle kıyaslamış mıdır ? diye sormak lazım ama böyle konuşabildiğine göre cevabın hayır olduğu aşikar. Ön yargılarınızı yıkın .

Yeni meganı aldığı gün servis yolunu tutan çok insan gördüm. Aldığı gün bir kaç yaşında araçtan bshsetmiyorum

• ülke şartlarındaki en iyi araç şuan, hem burada üretiliyor çok az yakıyor, iyi gücü var, servis ucuz, kalite algısı arttı.

ülkemizde üretilen araçlara yönelmeli...
  • megane sedan hb güzel araçlar tasarım olarak beğeniyorum ama genel olarak fiyatları pahalı ve haketmiyorlar fiyatlarını şuanda tüm araçlar
  • Reno dan değilde mamulü dCi den bahsedicem

62 litre motorine 1180 km yol gitmiş araba.

Daha 1180 km deki Kaşkayi. Rodajda klimasi hic ama hic kapanmadi alindiği andan beri

Çok satmasinin en temel sebebi bu.

1400 kilo iri bir karöserden ibaret arabada

bile böyle cimriyken 1100-1200 kilo b sinifi clioda sanderoda siz hesap edin.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Şıh efendi hocam, banttan çok ince görmüşsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemize yatırım yapan, dolaylı ve direk onbinlerce ve belki çok çok daha fazla insana iş ve aş veren Renault'un global pazarda yakaladığı satış başarısını tebrik ederken, ülkemiz topraklarında üretilen tek civatayı kullanmayıp çok satan emisyon sahtekarı markayı tercih eden otomobilseverlere en içten sevgilerimi yolluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.