Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
165.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler hızlı cevap için. 32 ya da 64 destekler mi, onu merak ediyorum. Aslında elimde var ama USB 3.0 olduğu için desteklemez. Dolayısıyla deneme şansım olmayacak.

    Edit: Yabancı bir forumda, 64 GB USB belleğin hatta 160 GB harddiskin çalıştığını belirtmişler. Fakat içinde dosya sayısı çok olursa şarkı arama işi çok yavaş oluyormuş. Ayrıca 500 şarkıdan fazla olduğunda karışık çalma özelliği çalışmıyormuş. Genelde 4 ya da 8 GB öneriliyor ve format FAT32 olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 30 Ekim 2014; 15:58:20 >
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    16GB kullanıyorum bir sıkıntı çıkartmanı şimdiye kadar. Ayrıca elinizdeki USB3.0 destekler diye düşünüyorum. Geriye dönük versiyon olarak kullanılıyor sadece USB3.0 hızından faydalanamıyorsunuz.
  • Merhaba,

    arkadaşlar, ankaradayım. reno scenic 2013 için araç içi çift kameralı bir sistem aldım. 4 mt kablolu mini kamera normalde geri kamera için fakat ben onu ön kaput ortasına monte ettirip sıkıntı olmadan araç ön de bir yere çıkartmak istiyorum. reno yetkili servis sorumluluk almadığından haklı olarak yapmadı. ankara da ön kaput ortasında ki ızgaraya monte edilen mini kameranın kaput içinden geçerek yapılabilecek bir delik vb. ile araç içine alınması gerekiyor.
    bu konuda tuning-oto elektrik gibi bu işi yapabilecek iyi usta önerisine ihtiyacım var
    ankara da yaşayıp bu işi yapabilecek usta önerilerinizi bekliyorum.

    teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar

    grand scenic 2011 model araca sahibim bilen var mı acaba fark yükseklik ayarı nerden yapılıyor baya baktım bulamadım

    iyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koraykoru

    Merhaba
    16GB kullanıyorum bir sıkıntı çıkartmanı şimdiye kadar. Ayrıca elinizdeki USB3.0 destekler diye düşünüyorum. Geriye dönük versiyon olarak kullanılıyor sadece USB3.0 hızından faydalanamıyorsunuz.

    Şundan sipariş ettim, minik oluşu hoşuma gitti
    Sandisk Cruzer Fit 8GB Usb Bellek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 2 Kasım 2014; 0:21:38 >




  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Üstad güle güle kullanın, ben de alacaktım sırf sok tft ekranda müzik ara klasör görme seçme işi olmadığından ve zorlu bir direksiyondan kumanda işinden dolayı bıkmıştım. zaten farklı arayışlarım vardı araç navigasyon bölümünde de yazılarım var bir ürün aldım çinden 32 gb sd kart aldım içine attım istediğimiz klasör ve seçenekle dinleme izleme yapabiliyoruz.
    ama mini usb daha iyi hem gözükme açısından hem de ele kola takılmama açısından kullanışlı

    iyi müzik dinlemeler
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin.Ben de bunun 8gb olanindan kullaniyorum.Yalniz kafa kismi gri.O yuzden dikkat etmeyen biri takili oldugunu anliyamiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BILGILI

    Merhaba,

    arkadaşlar, ankaradayım. reno scenic 2013 için araç içi çift kameralı bir sistem aldım. 4 mt kablolu mini kamera normalde geri kamera için fakat ben onu ön kaput ortasına monte ettirip sıkıntı olmadan araç ön de bir yere çıkartmak istiyorum. reno yetkili servis sorumluluk almadığından haklı olarak yapmadı. ankara da ön kaput ortasında ki ızgaraya monte edilen mini kameranın kaput içinden geçerek yapılabilecek bir delik vb. ile araç içine alınması gerekiyor.
    bu konuda tuning-oto elektrik gibi bu işi yapabilecek iyi usta önerisine ihtiyacım var
    ankara da yaşayıp bu işi yapabilecek usta önerilerinizi bekliyorum.

    teşekkürler

    Taktiracaginiz kamera toza,camura vb..dayanikli olmadigindan 2 gun sonra bozulacaktir.Neden radyator izgarasina taktirmak istiyorsunuz?Daha iyi gorus acisi icinmi?




  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    öncelikle kamera çok fonksiyonlu navigasyon-multimedya müzik-film-foto- 5 inç 720p vs. bir dahili kamera var ikinci kamera da yazışmalardan aldığım bilgilere göre dayanıklı 4 mt kablolu normalde araç arkasına takılacak mini kamera ama ters takınca düz görüntü alabiliyorum. sorun şurada eşim de kullanacak ve 2013 reno scenic ön tarafı kör noktalı bu durumda önü göremediğimizden aklıma böyle bir fikir geldi ve eyleme geçip ürünü aldım.
    navigasyonu-multimedyası çok iyi kamera gündüz çekimleri fena değil akşamları zaten hemen hemen orta kalite ve altında ki ürünlerde ortanın altında çekim oluyor. ama amacımız kayıt değil alt önü ya da kaput önünü görebilmek
    bu durumda da reno ambleminin kenarlarında ki plastik ızgaralara montaj yolu gözüküyor. bunun da kaput içinden geçip bir şekilde aracın içine girmesi ve de cama ya da konsola takılı olacak ürünle irtibatının sağlanması.
    o ızgara bölümümde de gizli olduğundan pek olumsuz etkilenmeyecek gibi duruyor sonuçta geri görüş kamerası da plaka altında ve bazen kirlenme oluyor ama arka da yoğun siprey oluyor aracın kendisinden ama önde anca tır-kamyon vb. çok yaklaşırsam ve sprey atarsa ızgara içinde ki kameraya bir ihtimal ulaşır gibi
    bunlar tabi öngörülü düşünce
    montajı yaptıracak bir usta bulursam onun da görüşlerini alarak şansımı denemek istiyorum

    biraz uzun oldu kusura bakmayın




  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Anladim.Siz esiniz icin park manevralarinda kullanmak icin dusunuyorsunuz.Ama arkadaki orjinal kamera ile kiyaslamayin bence.Arkadaki kamera hem bulundugu pozisyon nedeniyle direkt hava sartlarina maruz degil hem de izolasyonu disarida gorev yapacak sekilde tasarlanmis.Sizin kamera ise kabin icerisinde calismasi icin uretilmis basit bir alet.Kendim icin soyleyeyim.Benim kullandigim mini 0803 modelini birakin arabanin onune takmayi balkonda 3 gun birakmayi bile dusunemem.Mikrofon,kart girisi,usb baglantisi gibi az en 3/4 tane su veya pislik girecek acikligi mevcut.Her ne kadar Cinliler bu kamera isinde epey yol aldilarsada uretim kaliteleri hepinizin malumu.Umarim yazdiklarimi yanlis anlamazsiniz.Bir forumdas olarak benim yorumum bu sekilde.Selametler.
  • Araç dışı kullanımda sorun çıkabilir bence de. Kendi arabamın arka plaka aydınlatmasında bulunan geri görüş kamerası, dış kullanım için üretilmiş olmasına rağmen zaman zaman buğu yapıyor.
  • Arkadaslar selamlar.Bildiginiz gibi bizim araclarda pek citir/pitir kabin sesleri olmuyor.O sebeple Renault iyi is cikarmis.Fakat benim aracda uzun zamandir sol arka kapi camindan gelen bir citirti var.Kulagimin dibinde oldugu icinde epey rahatsiz ediyor.Cami 1/2 mm.indirdigimde ise ortadan kalkiyor.Fitiller iyi durumda.Silikon sprey de yaptim ama cami indirmedikce cogu zaman bu sesle karsilasiyorum.Buna benzer bir durumla karsilastinizmi acaba?
  • Camla fitilin temasından kaynaklı bir ses mi? Yoksa kapı içinden mi geliyor?
  • merhabalar,
    sesin geldiği yerden emin değilseniz iyi dinleme yapmayı deneyin, hareket halinde iken sol arka kapıya yakın emniyet kemeri mekanizması var bazen oradan da ses gelebiliyor. emniyet kemeri tokası kontrolü doğru takma ve ayarlara bakılabilir.
  • Ne yaptınız sizin olayı? Gelişme var mı?
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    şu an için bir gelişme yok, reno sorumluluk almayınca ki haklı olabilir, fırsatım olursa birkaç tuning ya da oto elektrikçi ile görüşeceğim. yine zamanım olursa aracın kaputu açıp bir inceleme yapacağım. ürünü para verip aldık. bir şekilde çözüm olması gerekecek
  • Kemerden kesin gelmiyorda kapi ile ilgili oldugunu da zannetmiyorum.Dedigim gibi bir tik cami indirince olmuyor.Sol arka taraftada bizim ufakligin koltugu oldugu icin onu sokup yol testi yapmaya useniyorum.Neyse bakacaz artik.Tesekkurler.
  • serkanistanbul S kullanıcısına yanıt
    eğer aracınızda xenon far sistemi varsa yükseklik ayarını kendisi otomatik yapıyor. öyle bir düğme aramayın. normal sistemse direksiyonunun sol tarafında .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sierre34

    Arkadaslar selamlar.Bildiginiz gibi bizim araclarda pek citir/pitir kabin sesleri olmuyor.O sebeple Renault iyi is cikarmis.Fakat benim aracda uzun zamandir sol arka kapi camindan gelen bir citirti var.Kulagimin dibinde oldugu icinde epey rahatsiz ediyor.Cami 1/2 mm.indirdigimde ise ortadan kalkiyor.Fitiller iyi durumda.Silikon sprey de yaptim ama cami indirmedikce cogu zaman bu sesle karsilasiyorum.Buna benzer bir durumla karsilastinizmi acaba?

    Aynı olay benim araçta var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli ormanlı -- 15 Kasım 2014; 9:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli ormanlı D kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.Nasil giderilebilecegi ile ilgili tavsiyeniz varmi?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.