Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
165.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Orijinalden alıntı: medonk

Air quality sensor ne işe yarar?
    Ben hiçbir kokuyu önlediğini görmedim.

Var mı var, işte.

Bizim araçlarda da var ancak bende bir işe yaradığını görmedim.

Önümdeki araca yaklaşmadan evvel havalandırma tipini iç hava dolaşım moduna alıyorum.

Bazen almayı unuttuğumda içerisi LPG ile doluyor, ama bizim sistem hala dışarıdan hava almaya devam ediyor.

Fonksiyonelliğini yerine getiremeyen, insan burnundan çok daha az hassasiyete sahip bir donanım.

Sonuç olarak araç özelliklerine +1 olarak ilave edilmiş

İyi forumlar...

Aslında ben öyle bir opsiyondan memnunum. Evet dediğiniz gibi çoğu zaman geç kalıyor dışarıdan hava almayı kesmekte. Ama aracı ilk çalıştırdığınızda içerisi ısınana kadar veya soğuyana kadar kapalı tutuyor. Trafikte durduğunuzda kapatıyor falan filan.. Geç kalmasa bence süper bir özellik.

Birde iç sirkülasyon düğmesini kullanmayı hiç bilmeyen biri olduğunu düşünün. Ne kadar kurtarsa kârdır.

• ben de o sensörün işe yaradığına tanık olmadım hiç. o kadar yol yaptım, ne kadar kötü kokan yer varsa hepsini içeri aldı :)))

gecikmesini kabul ederim de kesmemesi biraz tuhaf.

bi de kafasına göre hızı artırıp azaltıyo uyuz oluyorum. kışın çok buğu yapıyo bizim cam, Fluence'de çeyrekte çalıştırsam yetiyodu, bunda en az 3 çeyrek yapıyorum, çünkü kafasına göre hızı düşürüyo falan...

ben memnun değilim
  • Sanırım o sensör kokuya karşı hassas değil. Havadaki partiküllere göre havanın kalitesine karar veriyor olmalı. Dikkat ettiğinizde dizel araçların arkasında giderken daha fazla havayı kirlettiği için hemen devreye giriyor, benzinli ve lpg'li araçlar havayı daha az kirlettiği için hiç girmeyebiliyor ve geç giriyor. Öyle dere kenarından geçerken de yayılan kokular filitrede hiç iz bırakmadığı için doğal olarak kapatmıyor.

Keşke elimizde ayrıntılı bir dökümanı olsa inceleyebilsekte kesin bir sonuca varsak ama benim anladığım kötü koku sensörü değilde bir nevi iri partikülleri görünce çalışan bir sistem gibi. Servise sormak isteyen varsa buyursun sorsun Alacağı cevaplar belli..
  • bu akşam biri beni sinirlendir. Bi Focus 2... ışıklarda kalkış yapacam, dayandı arkama selektör yapıyo bana...

3. viteste gazı öyle bi kökledim ki. Aynadan bakınca arkası görünmez oldu. Ameleyi öyle bi dumana boğdum ki, arabası çekişten düştü heralde, mesafemiz baya bi açıldı

yaw arkadaş sinir etmeyin da adamı, sonra duman yiyosunuz... Bi de 06 plakalı...

bu 34 plakalara gıcık oluyorum zaten, mümessiller falan... ne kadar saygısız varsa mümessil. Tabi mümessillerin hepsi saygısızdır demek değil bu...

Şimdi soracaklar bu 06 plakalıya Ankara'ya dönünce, "Trabzon'da ne yedin anlat bakalım" ... "valla bi güzel duman yedim" diyecektir eminim

nerden bağlıcam konuya... Arkadaki Focus'ta hava kontrol sistemi olsaydı, mutlaka devreye girerdi

• Ben air quality sensörü çok başarılı buluyorum. Aracım yeni oldugundan sanırım herhangi bir sıkıntı yok. Soğutma derken soguk tutma demek istemiştim yani havalandırma bağlantılı bir sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçlarımız ne zaman kasa değiştiriyor bilen var mı arkadaşlar??? 2014 başı gibi söylenti var internette ama görsel yok
  • yok hocam ne yaptın, daha makyajlısı yeni çıktı. hani Faz3 olsa tamam diyecem de, daha Faz 2 yeni çıktı... 2 senesi daha var bence... Haaa bana uyar, yarın çıksın, ama 1.6 ile gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

yok hocam ne yaptın, daha makyajlısı yeni çıktı. hani Faz3 olsa tamam diyecem de, daha Faz 2 yeni çıktı... 2 senesi daha var bence... Haaa bana uyar, yarın çıksın, ama 1.6 ile gelsin :)

kasa değişsede değişmesede 10 sene kullanmam lazım,,,,niye soruyosam artık
  • Privilège 1.5 dCi EDC 110 aracımızı bir kaç saat önce teslim aldık. Forum bayağı uzun, inceliyorum. Kullandıkça bazı sorular oluşacaktır. Siz tecrübeli Scenic'cileri rahatsız ederim artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Var mı var, işte.

Bizim araçlarda da var ancak bende bir işe yaradığını görmedim.

Önümdeki araca yaklaşmadan evvel havalandırma tipini iç hava dolaşım moduna alıyorum.

Bazen almayı unuttuğumda içerisi LPG ile doluyor, ama bizim sistem hala dışarıdan hava almaya devam ediyor.

Fonksiyonelliğini yerine getiremeyen, insan burnundan çok daha az hassasiyete sahip bir donanım.

Sonuç olarak araç özelliklerine +1 olarak ilave edilmiş

İyi forumlar...

Benim ki iyi çalışıyor.

• Aracım daha 1000 km de.yokuşlarda geri viteste hill holder zor bırakıyordu. servise bıraktım.abs ve esp beyni değişecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Privilège 1.5 dCi EDC 110 aracımızı bir kaç saat önce teslim aldık. Forum bayağı uzun, inceliyorum. Kullandıkça bazı sorular oluşacaktır. Siz tecrübeli Scenic'cileri rahatsız ederim artık :)

Hayırlı olsun...

problem yok, rahatsız edebilirsin, biz de eğlence arıyoduk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimboli

Aracım daha 1000 km de.yokuşlarda geri viteste hill holder zor bırakıyordu. servise bıraktım.abs ve esp beyni değişecekmiş.

Aynı sorun bende de var. Ben birşeyin sırasını yanlış yaptığımı düşünüyordum. Bırakmazsa zorlamayıp vitesi D'ye getirip tekrar R'ye alınca sorun çözülüyor.

Değişimden sonraki yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Aracım daha 1000 km de.yokuşlarda geri viteste hill holder zor bırakıyordu. servise bıraktım.abs ve esp beyni değişecekmiş.

Evet aynı durumu birkaç defa bende yaşadım.Gaza basıyorum birkaç saniye sonra sanki istemeden bırakıyor.Ben de sonucunuzu bekleyeceğim.
  • quote:

Çok hassas çalışmadığına ben de şahit oldum.Bir süre kötü kokular içeriye giriyor.Sonra klapeyi kapatıyor.Benim eşim gibi yaz kış havalandırmayı otomatikte tutanlar için yaraylı bir sistem.
  • Arabanın kitapçığında multimedia sistemin USB üzerinden guncellenebilecegi yazıyor. Bu konuyla daha önce ilgilenen oldu mu? Ben internet sitesinde güncelleme ike ilgili bir dosya bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

bu akşam biri beni sinirlendir. Bi Focus 2... ışıklarda kalkış yapacam, dayandı arkama selektör yapıyo bana...

3. viteste gazı öyle bi kökledim ki. Aynadan bakınca arkası görünmez oldu. Ameleyi öyle bi dumana boğdum ki, arabası çekişten düştü heralde, mesafemiz baya bi açıldı

yaw arkadaş sinir etmeyin da adamı, sonra duman yiyosunuz... Bi de 06 plakalı...

bu 34 plakalara gıcık oluyorum zaten, mümessiller falan... ne kadar saygısız varsa mümessil. Tabi mümessillerin hepsi saygısızdır demek değil bu...

Şimdi soracaklar bu 06 plakalıya Ankara'ya dönünce, "Trabzon'da ne yedin anlat bakalım" ... "valla bi güzel duman yedim" diyecektir eminim

nerden bağlıcam konuya... Arkadaki Focus'ta hava kontrol sistemi olsaydı, mutlaka devreye girerdi

Bir süre Istanbul da yaşamıştım. Hala 2. araç olarak duran emektar Mondeomu da Isatanbuldayken almıştım. Ankara ya dönüş yapınca bir süre 34 plaka olarak kullanmıştım Ankara trafiğinde. Ankara da 34 plakanın faydaları: Önünüzdeki araçlar adeta size yol verir bu manyaktır diye. Ara yoldan aracın kafasını uzattığınızda size yol açarlar. Soldan yavaş da gitseniz çok nadir sellektör yaparlar. Ancak Ankara polisinin durdurma oranı daha yüksek olur. Bizzat yaşadım ve şahit oldum bu duruma. Ne zaman ki plakamı 06 ya çevirdim aracı eşime verdim kullanması için. Scenic i 34 plakaya mı çevirsem acaba

• quote:

Aracı dün almama rağmen, ben de farkettim bunu. Hatta bazen de yokuşta kalkarken, fren pedalını bırakınca hemen devreye girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbedel
    Bir süre Istanbul da yaşamıştım. Hala 2. araç olarak duran emektar Mondeomu da Isatanbuldayken almıştım. Ankara ya dönüş yapınca bir süre 34 plaka olarak kullanmıştım Ankara trafiğinde. Ankara da 34 plakanın faydaları: Önünüzdeki araçlar adeta size yol verir bu manyaktır diye. Ara yoldan aracın kafasını uzattığınızda size yol açarlar. Soldan yavaş da gitseniz çok nadir sellektör yaparlar. Ancak Ankara polisinin durdurma oranı daha yüksek olur. Bizzat yaşadım ve şahit oldum bu duruma. Ne zaman ki plakamı 06 ya çevirdim aracı eşime verdim kullanması için. Scenic i 34 plakaya mı çevirsem acaba

denemekte fayda var gibi :)

• 2012 makyajı kasa privilage da lastik basınç kontrolü var mı biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.