Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
164.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amin çok teşekkür ederim. Kameraya elektriği çakmakdan mı yoksa sigorta kutusundan mı aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoray

Amin çok teşekkür ederim. Kameraya elektriği çakmakdan mı yoksa sigorta kutusundan mı aldınız?

Benimkisi basit kullanici isi bir calisma oldu. Elektrigi cakmaklikdan aliyorum. Ama Cin isi kameralarin icinden kocaman bir cakmak soketi ciktigindan ustunde usb giriside olan uzatici aldim. Onun kablosunu orta konsol ile ana konsol birlesiminden iceri sokarak(hafifce bastirirsaniz icerisine giriyor) polen filtresinin oldugu kisma cektim. Orada yeterince bosluk var ve orjinal elektrik kablosu ile birlestirip sirasiyla torpido alti,sag kapi fitili,a sutunu ici,tavan dosemesinin cam ile birlestigi kisim ve son olarakda yagmur sensoru/serit takip kamerasi yanindan fotograftaki kamerayi sabitledigim noktaya kabloyu cektim. Cakmakdaki usb'li parca kismi haric kablolar tamamen gizli oldu. Herhangi bir yardim almadan ozenerek calistim. Vaktiniz olursa aynisini tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Tamam bende o şekilde yapayım. Çok teşekkür ederim. Kazasız belasız günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Arkadaslar selamlar. Asagida aracimda yeni kullanmaya basladigim mini 0806 model yol kamerasini paylasmak istedim. Bunun bir onceki modelini yaklasik 2 senedir kullaniyordum. Kameranin genel kalitesinden ve kucuk boyutlu olmasindan memnun oldugumdan yeni modelini de satin aldim. Hepinizin yasadigi gibi memlekette adi insan cok. Bu ekipmanla ileride yasayabilecegim haksizliklarin onune gecmeye calisiyorum. Kameralara ilgisi olan arkadaslara bu modeli tavsiye ederim. Selametler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3 RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3 RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3

Öneri için teşekkürler..:)

Ben de G90 kullanıyorum.. 806'yı nereden aldınız?

• akoray A kullanıcısına yanıt
    Selam,

Mini 0826'yı nereye sipariş ettiniz?
  • Merhaba
    Gearbest den aldım. Bugün montajını da Sierre34 arkadaşımızın anlattığı şekilde yaptım. Çok güzel oldu. Bu kadar kaliteli ve net kayıt yapacağını tahmin etmiyordum. Süper oldu.

• gemsaz G kullanıcısına yanıt
    Ben de gearbest sitesinden aldim. Indirim kuponuyla 84 dolar'a geldi. Selametler.

Rica ederim. Kazasiz belasiz seyirler dilerim.

Teşekkür ederim..:)

Kameranızı güle güle kullanın...
    Teşekkür ederim...:)
  • gemsaz G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende teşekkür ediyorum. Ben kampanya zamanı 70$ a aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: byapici

Arkadaşlar merhaba,

2013 Scenic 3 aracımı yeni aldım, okuduğum kadarıyla teyp üzerinden usb ile mp3 çalmak için usb stick fat32 şeklinde formatlanacak ve mp3 ler root a atılacak diye biliyorum.

1- Klasör klasör attığım zaman ilk klasörlerdeki yaklaşık 150 şarkıdan sonra başa dönüyor gerisini neden çalmıyor?
    2- Misal 100. şarkıyı dinlemek için sırayla 100 e kadar tüm şarkıları atlatmak gerekiyor, direk 100 şarkıya geçemiyorum ve bu süreç çok uzun sürüyor bunun başka bir yolu yokmudur? Veya tecrübelerinizden siz nasıl bir metod buldunuz mp3 dinlemek için?

Teşekkürler

Arkadaşlar sıkıntıya ufak bir çözüm buldum benim işime yaradı.

Mp3 dinlerken radyo üzerinden yuvarlak kanal değiştirme butonunu çeviriseniz ekranda 3 satırlık folder içindeki şarkı listesi geliyor. Back tuşuyla geri gidip tüm folderları görebiliyor, dinlemek istediğiniz şarkının üstüne gelip bıtona bastığınızda şarkıyı açabiliyorsunuz. Ben bunu bilmiyordum, bulunca bayağa bi içim rahatladı çünkü buna benzer bir çözüm olmamasını yakıştıramıyordum bizim araçlara.

• Arkadaşlar çift jaklı aux girişini nasıl usb ye çevirebilirim
    Resimdeki tek jaklı acaba işe yararmı  RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov26 -- 27 Nisan 2016; 23:07:34 >
  • Selamlar arkadaslar.Dun eski kamerami arka cama monte etmekle ugrastim.Bagajdaki elektrik soketinden bagaj kapagina kadar kabloyu gizli cekmek oldukca kolay.Sorun fitil altindan kapaga gecerken kamera kablosunun aciktan ilerlemesi. Resimde goreceginiz stop lambalarinin kablolarinin gectigi lastik muhafazayi kullanmak istedim once. Ama ici cok dar oldugundan geciremedim. Onun uzerine kameranin kablosunu once siyah kablo muhafazasindan gecirdim birde uzerine elektrik bandi sardim. Hem suyla temas etmesini istemedim hem de monte ettigim yerde goreceginiz kablo cirt cirt'larinin zarar vermesini istemedim. Sonuc fena olmadi. Arabam artik her turlu yasa disi kayda hazir

RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3

Güzel bir montaj olmuş.

Bence tek problem elektrik soketinin çok büyük olması. daha kibar bir başlık bulabilseydiniz bagaja birşey yüklerken takılma ihtimalini azaltırdınız.

Bir de arka camda perde yok değil mi? Ben onu sürekli kullanıyorum perdeyi engeller mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Güzel bir montaj olmuş.

Bence tek problem elektrik soketinin çok büyük olması. daha kibar bir başlık bulabilseydiniz bagaja birşey yüklerken takılma ihtimalini azaltırdınız.

Bir de arka camda perde yok değil mi? Ben onu sürekli kullanıyorum perdeyi engeller mi?

Perde engeller saniyorum. Dediginiz gibi Cin isi kameralarin soket kafalari genelde buyuk ve kaba.On taraftaki kamera icin uzatici alip daha kibar bir uyarlama yapmisdim ama burada gerek duymadim. Bagajdaki elektrik cikisi hem yuksekde hem de epey geride oldugu icin kutuyla geleni direkt bagladim.

Elinize sağlık. Şimdi bunu görünce arkaya da kamera alasım geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: akoray

Elinize sağlık. Şimdi bunu görünce arkaya da kamera alasım geldi

Tesekkur ederim. Eskisini kayinpeder istiyordu aslinda. Ama kiyipda veremedim. Gecen sene pilini degistirip uzerine havalandirma delikleri acmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 29 Nisan 2016; 8:57:08 >
    Günaydın. Kameramı monte ettikten sonra dikkatimi birşey çekti, o da arabayı stop edip içeriden çıktıktan sonra kapıları da kilitlememe rağmen çakmakta takılı olan adaptörün ışığı sönmüyor yani sürekli elektrik var. Hatta belki biraz zaman geçince belki elektriği keser diye bir saate yakın takılı bıraktım ama hala elektrik vardı ve kamera kayıt etmeye devam ediyordu. Hem iyi, park halinde de sürekli kayıt yapabililrim hem de kötü aküye zarar verir mi diye düşündüm. Sizde de bu şekilde mi? Teşekkürler.

• naklov26 kullanıcısına yanıt
    Selam
    Eğer çözüm bulursanız bende yapmak istiyorum. Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.