Şimdi Ara

renault fluence en cok hangı renk yakısıyor?????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fluence alıcam en cok hangı renk yakısıyor sızce karar veremedım

İmzaya gerek yok, after all, everything is forbidden...
  • Siyahlarda ön çamurluklardaki biçimsizlik fazla göze batmıyor ben olsam siyah alırdım,en kötü görünen renkde gri
  • Siyah yada koyu renkler bence araca yakışıyor.Aslında tip olarak pek hoşuma giden bir araç değil .Bir tane sportif kitli siyah araç gördüm üstünde xenon far yoktu ve 16'' jant olmasına rağmen fena araç değilmiş dedirtti bana. Yine koyu renkli bir araç 17 jantlar ve xenon farla beklentimin üstünde bir görünümü sahipti , kuğu gibi süzülüyordu adeta.Aslında farklı bir çekiciliği var aracın tampon tasarımını biraz daha trende uygun yapsalarmış çok dha fazla ilgi çeken bir araç olabilirmiş.Bence imkanınız varsa 17'' jantlı ve spor paketli siyah bir araç çok şık olur.Hatta biraz aracı alçaltırsanız Fluence'i beğenmeyenlerin bile gıptayla bakacağı bir araç sahibi olabilirsiniz.
    Gönül ister şöyle olsun ,bunu siyahını düşünemiyorum.

renault fluence  en cok hangı renk yakısıyor?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 11 Ekim 2010; 0:07:04 >

• Bence KUMSAL BEJ Hem Şık Duruyor Hemde 1 ay yıkatma belli olmuyor.

Çizikleri saklamasıda ayrı bir güzelliği.

Siyah Fazlası ile resmi araç görünümü veriyor.

Beyaz ise tam şirket aracı.

Zaten piyasada Gümüş renkden geçilmiyor.

Tabi Zevk meselesi.

2011 Megane III HB. Privilege 1.5 dci. 105hp. Premium Paket + Elektrikli Açılır Tavan + Navigasyon Sistemi

2003 SUBARU FORESTER 2.0 TURBO AWD A/T
  • aracım duman gri ,
    iç döşemem bej ,
    oldukça güzel göründüğünü söyleyebilirim ...
    açıkçası çok memnumun ....

Orijinalden alıntı: mustafacec

Bence KUMSAL BEJ Hem Şık Duruyor Hemde 1 ay yıkatma belli olmuyor.

Çizikleri saklamasıda ayrı bir güzelliği.

Siyah Fazlası ile resmi araç görünümü veriyor.

Beyaz ise tam şirket aracı.

Zaten piyasada Gümüş renkden geçilmiyor.

Tabi Zevk meselesi.

kumsal bej kullanıcısı olarak altına imza atıyorum.

Ayrıca siyah veya benzeri koyu renkler, aracın detaylarını kapatıyor. Bayi'nin bana ısrarla siyah verelim demesine rağmen Kumsal'dan şaşmadım. Çünkü siyah kısa zamanda bunaltıyor sizi. çok çabuk kirleniyor.
    2013 C4 Grand Picasso Intensive Tek. ve Güv. Paket, Nikon D500, Nikon 500mm f/4G VRII, Nikon 14-24, Nikon 50mm 1.8G, Nikon 300mm f/4, Manfrotto 055XProb 324RC2, Samsung 65" KS9500, Panasonic 46ST33E, Galaxy Watch 46mm, HP Omen 17-w200nt, Galaxy S10 , Galaxy Tab S3, Sis Farı Süs Farı Değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kumsal bej en çok yakışan renk bence

koyu renkten amannnn dedim
    2013 C4 Grand Picasso Intensive Tek. ve Güv. Paket, Nikon D500, Nikon 500mm f/4G VRII, Nikon 14-24, Nikon 50mm 1.8G, Nikon 300mm f/4, Manfrotto 055XProb 324RC2, Samsung 65" KS9500, Panasonic 46ST33E, Galaxy Watch 46mm, HP Omen 17-w200nt, Galaxy S10 , Galaxy Tab S3, Sis Farı Süs Farı Değildir
  • duman gri veya siyah almanızı tavsiye derim
  • bence de beyaz bıraz agır basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Duman Gri aracımı teslim alalı 1,5 hafta oldu,tamam kabul çabuk kirleniyor ama görünüşü çok hoş duruyor ve baktıkça bir daha bakıyorum yıkandıktan sonra...

merhaba

şöyle arabayı devamlı yıkıyacak birisi olsa gayet güzel. Duman gri siyahtan kat kat güzel duruyor. orası ayrı. ama ben bi daha kolayına almam koyu renk...

çünkü devamlı yoldayım, hergün arabayı silemem, yıkayamam

bana da yazık, arabaya da

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Bu fluance bence o kadar çirkin değil. Bunu yeni fark ettim ama beyaz çok kyakışıyormuş.

Resimler sahibinden.com dan alıntıdır.

• Bence de beyaz renk çok yakışıyor...

Siyah renk aracı boğuyor. Özellikle iki renkteki aracı yanyana görerek bunları yazıyorum.
    2013 Yeni Scenic 1.5 dci EDC sedef beyaz ( Zenon, Cam Tavan, Tom Tom ) öncesi 2011 Fluence Extrem 1,5 dci 105 bg kül beji
  • kül bejini ben meganeda kullanıyorum çok memnunum. renk ne çok koyu nede açık. güneş ışığı altında baya metalik duruyo kapalı havalrdada bariz kahverengi :))) tabiki zevk meselesi ama en güzel tarafıda 1 ay yıkatma banamısın demiyo. fluence de bir iki sefer gördüm baya yakımış bence. fotodaki resim araba baya kirliyken çekildi. belki düşüen arkadaşlara örnek olur.

http://img204.imageshack.us/img204/179/91022825.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbii -- 9 Ocak 2011; 23:45:25 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.