Şimdi Ara

Renault Fluence Dizel 1.5 110 BG dci edc test sürüşü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu Fluence 1.5 110BG dci edc iki ayrı aracı test ettim. Şunları fark ettim.

1. Ortalama tüketim göstergesi birinde 7.1litre diğerinde 10.4litre gösteriyordu. Yani beyan edilenlerden oldukça farklı değerler.
    2. Bir araçta devir ile vite geçişi arasında zamanlama sorunu vardı. Gecikerek vites yükseltiyordu. Diğer araçta ise düşük hızlarda vites geçişleri 3200 devir civarında yapılıyordu ve bu yüzden gürültü fazla hissediliyordu. Bu durum, araçta sürüş keyfi vermiyordu.
    3. Konfor açısından önceki meganlara göre oldukça iyi idi.

Sonuç, Dizel otomatik konusunda Reno'nun daha fazla çalışması gerekiyor. En azından hatasız test araçları sağlaması gerekiyor. 110BG'lik motor (tabi bu değer doğru ise) belki de bu araçta düşük kalıyor. Aksi halde alıcılar araçtan soğuyabilirler. Ben kullandığım manuel vitese devam etmeye karar verdim. Çünkü bariz bir şekilde daha atak, geçişler daha seri ve daha ekonomik. EDC'nin %17 daha verimli sözü bir aldatmaca gibi görünüyor.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşların düşüncelerini öğrenmek istiyorum.

Saygılar

• Master90 arkadaşım,uzun zamandır Fluence manuel viites bir araç almaya niyetliyim ancak araç hakkında kasasının ve iç görüntüsünün hoş olması dışında bilgi sahibi değilim.Bu konuda yapılmış yorumlardan bir şey öğrenmeye çalışsam da yeterli değil.Eğer kullandığın araç düz vites 110 luk fluence ise yakıt ve performans konusunda biraz bilgi verirsen çok memnun olurum,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seryılmaz -- 14 Aralık 2011; 15:12:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen POLO 1.4 TDI DSG TEST
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.