Şimdi Ara

Renault'dan yılın ilk yarısında rekor zarar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların zararı bile bizim ist100 şirketlerinin karından fazla.

• Solcular sirket batmasin diye aglamaya baslayip, ilimlilar emperyalizme karsi slogan atiyorsa, ilimlinin psikolojisi bozuk diye dusunuyorum. Yoksa ordadoguda kime cullandilarsa bu ismi guzel mokoko'nun oy verdigi adam, ABD'nin irak ve suriye savaslarinda yancisi olalim, kopegi olalim isteyen adam.
    Kim evet verdi lan savas teskerelerine, dalpartili... Ortadogunun kani sizde. Sizin gibi muslumanlar olmasa, musluman kani akmaz. Kani da musluman gayrimuslim diye anca siz ayirirsiniz. Hele bir de, desteklediginiz muslumanlarin, oradaki yerli musluman olmayan unsurlara yaptiklarini bilseniz...

• Araba fiyatlarında artışa hazır olun demek bu
    Ciddi fiyat patlaması olabilir
    Talep fazla arz yoksa fiyatların artması kaçınılmaz
    İnsanlar ulaşamayınca daha fazla aşkla ister durur
    Kısır döngüye girer iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek bu Renoyu Turklerden baska alan millet yok.Biz de iki clio satilinca Reno iyi satiliyor zannediyoruz. 5-10 maasla arac alabilen ulke vatandaslari isini biliyor.

• inşallah batar amin

• Kredi paketinden 6 firmanın çıkartılmasında en önemli neden renaultun yılbaşından beri %30 dan fazla zam yapması idi sonra yüzdeliğine göre diğer firmalar geliyordu. Ekonomik kriz, işçi çıkarılması tamamda bunun vatandaşın üzerine yüklenmesi ayrı bir konu. Benim elimdeki tl yılbaşından beri %30 artmadıki. Burakın artmayı azaldı.

• Kar edemiyoruz diyorlarsa über zamlara hazır olun.

• sen abs bile olmayan saçma sapan sembol için 140 bin tl istersen tabi batarsın. sıçıp sıvamanın anlamı yok. sembol kötü arabamı evet maalesef berbat bir araba. 2017 modelini 1 yıl kullandım. araba da fren yok, yol tutuş viraj kabiliyeti kesinlikle yok. uzun yolda 120 km den sonra her an tanrıya kavuşmanız olası. o saçma arabadan kurtuldum şuan 2007 model 307 kullanıyorum resmen arabaya bindiğimi hissettim. viraj, yol tutuş herşey var.

sırf sembolden ağzım yandı diye yeni kasa megan ları bile gördükçe miğdem bulanıyor.

• 27EyLuL 2 kullanıcısına yanıt

Ya şunlara cevap yazmayın hocam. Ciddiye alıp yazdıkça daha çok musallat oluyorlar konulara. Yok müslüman katili yok emperyalist diyerek burda duyar kasanların çoğunun elinde iphone ayağında nike üstünde polo elinde cola var. Bunlar protesto için cola alıp döken dolar yakan iphone kıran tipler. Bırak yazma ya yorum atsın kendi halinde kimse sallamayınca gider.

• bu otomotiv şirketlerinin hali pek iç açıcı değil ,
    mesela vw'de 190milyar euro borcu var.

• psa ilk bunlara gitti diye biliyorum birleşmek için. ya da fca gitmişti, ikisinden biri işte emin değilim. mali durumları çok iyiymiş gibi istemediler birleşmeyi.

şimdi psa ve fca birleşip kendilerini sağlama alıyorlar. renault da nissan ve mitsubishi gibi bitiklerle uğraşsın dursun.

• Amerikada Nissan GTR35 Nismo $210.740

Türkiyede Renault Megane Sedan Touch 1.3 TCe EDC 140 bg 210.000₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 3 Ağustos 2020; 11:24:9 >
  • Batmamak için Türkiye fabrikasını kapatıp daha yüksek maliyetle avrupada üretime devam edebilirler bence,Beklerim fransızlardan. Şu anda araçlar o kadar pahalı ki, vergiler olmasa yine pahalı, hepsi batsa yüreğim soğumaz.

• her yeri kapatın türkiyeye araç satın olur

• quote:

Orijinalden alıntı: 27EyLuL

Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat duygusal düşünmeye son vermelisiniz. Oyak-Renault'un Türkiye'den çıktığını varsayalım. Renault fabrikasında ben dahil 7.000 çalışan işsiz kalacak. Yan sanayileri saymıyorum bile. Klavye başından o kapansın bu kapansın demek çok kolay :)

Bende tofaş, reno, ford'a parça üreten yan sanayi fabrikasındayım. Bunlar neyin ne olduğunu bilmiyor daha klavyeden sallıyorlar öyle.

• Merhaba. Otomobil tercihleri adlı kısa anketimi doldurup projeme katkıda bulunursanız çok sevinirim.

• mokoko_TR kullanıcısına yanıt

en son bu dendiğinde5 milyon mültecinin ekonomimize verdiği ağır hasarları konuşuyorduk. İnşallah bu sefer öyle olmaz.

"namussuz fransa gö**nü yıkamayı bilmezler habire müslüman katlederler"

Müslümanlar birlik olsa mezhep kavgası yapmasa bunu yapamazlar ama mezhep kavgası yapmak ilim bilim dayanışmadan daha tatlı geliyor...

sen kapıyı açık bırak hırsızı suçla hırsız tabiki suçlu ama sende de suç var.

batının geri kaldığı dünyayı müslümanların yönettiği dönemler olmuş ama sonra batı durup demiş ulan biz ne yapıyoruz iplerimiz bunların elinde demiş ve kendini geliştirmiş buna müslüman alemi karşılık verememiş sonuç bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

en son bu dendiğinde5 milyon mültecinin ekonomimize verdiği ağır hasarları konuşuyorduk. İnşallah bu sefer öyle olmaz.

"namussuz fransa gö**nü yıkamayı bilmezler habire müslüman katlederler"

Müslümanlar birlik olsa mezhep kavgası yapmasa bunu yapamazlar ama mezhep kavgası yapmak ilim bilim dayanışmadan daha tatlı geliyor...

sen kapıyı açık bırak hırsızı suçla hırsız tabiki suçlu ama sende de suç var.

batının geri kaldığı dünyayı müslümanların yönettiği dönemler olmuş ama sonra batı durup demiş ulan biz ne yapıyoruz iplerimiz bunların elinde demiş ve kendini geliştirmiş buna müslüman alemi karşılık verememiş sonuç bu...

bizde hatalar var bugun bile yapıyoruz cumhıriyet,hilafet tartışması mesela kısır döngü cumhuriyete kimse karşı cıkmaz halkın kendi kendini yönetmesi sonuçta ama birileri alevlendiriyor.. hırsız meselesine getirmişin malum nasrettin hoca hikaysi var hırsızın hiçmi kabahati yok bizden suyun akıını değiştirmeye çalışıyoruz suriyede libyada azerbaycanda ama bu memlektte %30 vata haini var ve bunların bazıları köşe başlarında hala

• mokoko_TR kullanıcısına yanıt

%30 vatan haini var lafı çok iddialı.

gerçi ne önemi var artık aynı partiyi tutmayanlar bile birbirine vatan haini diyor sakız edilmiş ağızlara.

Ben 30 yaşıma geldim daha bu kadar çok vatan haini kavramı kullanılan bir dönem duymadım.

Bölücü kutuplaştırıcı bir zihniyet ile hiç bir yere varılamaz.

Herkesin tek paydası TÜRKİYE CUMHURİYETİ olmalı oturduğu koltuğu değil...

Hükümdar izin vermezse eşkiya kervan basamaz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.