Şimdi Ara

Renault Clio 1.4 Dynamique ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu otomobili bir yakınımızdan almayı düşünüyorum ancak aklıma takılanları sizinle paylaşmak ve size sormak istedim.

1- Öncelikle araç bazı yerlerde gördüğüm ve sahibinin dediğine göre Clio Symbol olarak geçiyor...Sordum, ruhsatta Dynamique yazıyor dedi. Bu farklılık ne anlama geliyor ?

2- Otomobil 2001 model, 16 Valf, BRC tüplü, 140.000 km'de ve kafama en çok takılan yeri;

*iki parça değişenli(ön çamurluklar)
    *komple boyalı

Bu özellikleri ile biçilen fiyat 15.000 TL sizce uygun mu?

3- Bu model hakkında özellikle kullanan var ise + ve - leri ile nasıl bi otomobil ? Nasıl bilirsiniz ? :)

Herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinksk -- 29 Nisan 2016; 2:22:35 >

• Hocam sizin ruhsatta Bahsettiğiniz paketi Aracın fiyat biraz fazla gibi aşağıya çekersiniz daha iyi olur. Kullanan arkadaşlarda yorum yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O jantlar ve cam filmi bırak bu sevdayı diyor

• Jantlar kolay iş, cam filmi düşündürücü...Peki araç hakkında görüşleriniz neler? 4 kişi binecek, yolda arkası çöken otomobillerden mi :)

• Araç reno symbol ruhsatta yalnış yazabilir.fiyat fazla

ayrıca Arka stoplar orjinal değil sonradan değiştirlmiş bu araba komple kazalı olabilir.

• İyice tırstım şimdi zaten araca ısınamıyorum bi türlü !!! Var bir bit yeniği bu işte kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    20 yıl önce açıldı
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demekki komple boyalı ve 2 parca değişenli olmasa 20,bin diyecekler 2001 model clioya vay be...

• Fiyatı biraz düşürebilirsen alınır bence, 1.4 16 v kaliteli motordur ,üstelik brc kaçmaz.

• Komple boya+2 Parça hemde ön çamurluklar bu Aracın alınmaması için yeterli nedenlerdir zaten başka nedene gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dynamique arabanın donanım paketidir. Fiyat fazla. Araba bir kere boyanmış ve bu arabayla oynanmış. Aynı arabanın 2005 modelini ben tam 10 yıl / 145367 km kullandım. Benim ki de 1.4 motordu ama 8 valf 75 HP idi. 2.5 ay önce Toyota'ya 15 bin liraya takasa verdim. Onlar da 16.500 liraya Çorum da birine satmışlar. Her yeri orijinal ve temizdi benim arabamın. 14 bin liraya hatta 13 bin liraya almaya bakın bu arabayı. Hani boyasız ve oynanmamış olsa normal derdim ama 13 eder. Hatta uzak durun en iyisi bu arabadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 18 Şubat 2015; 19:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Dynamique arabanın donanım paketidir. Fiyat fazla. Araba bir kere boyanmış ve bu arabayla oynanmış. Aynı arabanın 2005 modelini ben tam 10 yıl / 145367 km kullandım. Benim ki de 1.4 motordu ama 8 valf 75 HP idi. 2.5 ay önce Toyota'ya 15 bin liraya takasa verdim. Onlar da 16.500 liraya Çorum da birine satmışlar. Her yeri orijinal ve temizdi benim arabamın. 14 bin liraya hatta 13 bin liraya almaya bakın bu arabayı. Hani boyasız ve oynanmamış olsa normal derdim ama 13 eder. Hatta uzak durun en iyisi bu arabadan

Bizim bir akrabada vardı aynısı ,8 v lerden daha seri ve az yakıyor.

• Zaten içime sinmişliği yoktu hiç, insan tanıdıklarına bile güvenemiyor belki önceki sahibi oynamıştır arabayla tümüyle...Bilemedim şimdi.

Teşekkürler herkese, sizin yorumlarınız vazgeçmem için yeterli sebeptir her zaman
  • yuh aq 15.000 nedir?
    sıfırı zaten 17 idi
    imzamdaki o zaman 42.000 eder
  • Clio Symbol yerli uretimdir yol tutus konusunda ithal edilen fransiz araci gibi degildir 1 sene 2001 clio rxt kullandim, symbol olanlara yaklasma, olumlu yönü yedek parcasi cok uygundur zorluk cekmezsin, bagaji genistir bu kadar, olumsuz yönü 130-140 tan sonra direksiyin pamuk gibi olur biz buna clioda uçuş modu diyoruz o yüzden o saatten sonra Allaha emanet gidiyorsun o fiyata asla almayacagim bir arabadir gele komple boyali ise

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.