Bildirim
Renault +Artı Garanti Hakkında Bilgi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler yok mu bu işlerden anlayan
_____________________________ -
Ben 2004 model Scenic II icin yaptirmistim. Kesinlikle tavsiye ederim. 2 yil uzatma icin 500 YTL civarinda odemistim ve coktan o parayi cikardim bile. 2 yil standart garanti bitince arti garanti devreye giriyor ve normalde garanti kapsamina giren arizalari oduyor. -
benim arabanın garantisi önceden bitmiş şimdi yaptırmamız olur mu? _____________________________ -
Renault un sitesinden anladığım kadarıyla eğer araç 160.000 km nin altındaysa yaptırılabiliyormuş. _____________________________ -
ben garanti yaptırıp direksiyon kutusunu,marş motorunu falan değiştirsem olur mu? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: efsanea_06
ben garanti yaptırıp direksiyon kutusunu,marş motorunu falan değiştirsem olur mu?
Garanti yapmadan önce arabayı servise çekip inceliyorlarmış ve ondan sanra garanti yapılabileceğine onay veriliyormuş.
Bu durumda dediğiniz değişimler biraz zor olur gibi._____________________________ -
Bugün satış danışmanıyla görüştüm ve artı garantinin 2 yıl değil artık 1 yıl olduğunu söyledi.
Yani artık 2 yıl yaptıramıyoruz. Yarın birgün bu uygulamayı tamamen kaldırabilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: sezerbaris
Bugün satış danışmanıyla görüştüm ve artı garantinin 2 yıl değil artık 1 yıl olduğunu söyledi.
Yani artık 2 yıl yaptıramıyoruz. Yarın birgün bu uygulamayı tamamen kaldırabilirler.
1 yıllık ne kadarmış?_____________________________ -
238 Euro gibi birşey söyledi 1 yıllık için _____________________________ -
arkadaşlar ben yeni üyeyim
dün mais maslak şubeden sordum 2 yıl için 415 € dediler._____________________________ -
hangi parça garantide hangisi değil bilmek de ayrı bir maharet :) bunların listesi olan var mı? geçenlerde arkadaşımın egzost ile ilgili bir probleminde (egzost tutma kulağı) garanti kapsamı dışı saymışlar. Nasıl bilecez neyin garantide olup olmadığını? _____________________________ -
Arkadaslar kısaca bilgi vermeye calisayim, 2 yıllık uygulama su an icin yok.
Aracınız garantisi bitmeden, ya ilk alımda ya da 2 yıllık sure icinde yapılabilir. İlk alımda rakam daha ucuz cıkar.
Onerimi sorarsanız son derece faydalı bir uygulama, cıkabilecek maliyetleri dusunurseniz odenen bedel hic de yuksek degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkimake -- 12 Haziran 2007; 17:45:48 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Arkadaslar kısaca bilgi vermeye calisayim, 2 yıl fiyatı gec belirlendi, bu dogru ama kalkacak diye bir sey sozkonusu degil.
Aracınız garantisi bitmeden, ya ilk alımda ya da 2 yıllık sure icinde yapılabilir. İlk alımda rakam daha ucuz cıkar.
Onerimi sorarsanız son derece faydalı bir uygulama, cıkabilecek maliyetleri dusunurseniz odenen bedel hic de yuksek degil
2 ayrı Renault bayisine telefonla sordum 2 side artı garantinin 1 yıl olduğunu 2 yıl garanti uygulamasının olmadığını söyledi.
Alkimake bu işi çözersen sen çözersin bize kesin bir bilgi aktarabilir misin.
Arabam 5000 km ye yaklaştı 5000 den önce yaptırılırsa daha uygun olabilir deniyordu bu gerçek mi?
Bir de 2 yıl yaptırma şansınız var mı.
Saygılar..._____________________________
-
Sezercim, sen araci alali 5-6 ayi gecti en az bildigim kadariyla bu yuzden indirim gecerli degil, ilk 5000km/3 ay idi senin sordugun sure kısıtlamasi, sure olarak onu gectik. 2 yıllık garanti simdilik yok, ben de net bilgiyi simdi aldım MAİS'ten... Rakam 288 euro yıllık, max.1.6 motorlu araclar icin...
Asagida konu ile ilgili ek bilgileri bulabilirsiniz...
Aracınızın daha uzun ömürlü olması ve satmayı düşündüğünüz zaman da iyi bir ikinci el fiyatına sahip olması amacıyla sizlere sunulan bir hizmet olan Artı Garanti; aracınızın üretici garantisi sona erdikten sonra yürürlüğe giren kapsamlı bir sistemdir.
Artı Garanti, sıfır kilometre ya da ikinci el bir otomobillere uygulanabilir. Tercihe göre otomobili satın alırken, ya da üreticinin verdiği garanti süresi dolmadan uygulanabilir. Bu sistemde esas olan otomobilinizin servis bakımlarının zamanında ve Renault Mais Yetkili Servislerinde yapılmış olmasıdır.
Artı Garanti otomobile ait olan bir uygulama olup, aracınızı satmanız durumunda aracınızın yeni sahibine devredilebilir.
2. El Artı Garanti uygulaması ise üretici garantiniz sona erdikten sonra devreye giren bir uygulamadır. Aracınızın 2. El Artı Garanti uygulamasına uygun olup olmadığını öğrenebilmek için bu sistemin uygulandığı bir Yetkili Satıcımızı ziyaret edilerek otomobilinizin teknik kontrolü yapılır, ve yürürlüğe girebilir. Altı ay veya bir yıl süreli olarak uygulanır.
Artı Garanti uygulamasında dikkat edilmesi gereken başlıca hususlar olarak :
- Artı Garanti 160.000 km. üzerinde olan hiçbir araca uygulanamaz.
- Başka bir araca devredilemez.
- Ticari taksiler, servis araçları, kiralık araçlar, polis, itfaiye, ambulans, vb. gibi kamu dairelerince kullanılan araçlar Arti Garanti kapsamı dışındadır.
quote:
Orjinalden alıntı: sezerbaris
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Arkadaslar kısaca bilgi vermeye calisayim, 2 yıl fiyatı gec belirlendi, bu dogru ama kalkacak diye bir sey sozkonusu degil.
2 ayrı Renault bayisine telefonla sordum 2 side artı garantinin 1 yıl olduğunu 2 yıl garanti uygulamasının olmadığını söyledi.
Alkimake bu işi çözersen sen çözersin bize kesin bir bilgi aktarabilir misin.
Arabam 5000 km ye yaklaştı 5000 den önce yaptırılırsa daha uygun olabilir deniyordu bu gerçek mi?
Bir de 2 yıl yaptırma şansınız var mı.
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkimake -- 12 Haziran 2007; 17:45:22 >_____________________________
-
Dostum ilgin için teşekkürler.
Demekki indirim fırsatını kaçırmışız. O zaman acele etmeye gerek kalmadı 2 yıl zaman var önümüzde.
Yalnız şimdilik 2 yıl kaldırıldı dediğine göre ilerde bir ihtimal 2 yıl şansı verilebilir gibi geldi bana eğer öyleyse bekleyip görücez.
Ancak benim korkum ya tamamen kaldırırlarsa bu artı garanti olayını
Ben 2004 yılında arabayı alırken yaptırmamıştım. Daha sonradan yaptırmak istediğimde kadırıldı demişlerdi. Bu bir tür sigorta şeklinde çalışıyor, kasko misali. O zaman bu sistemi sağlayan firma iflas etmişti. Fakat aracımın 2 yıllık garantisinin bitmesine 4-5 gün kala şans eseri tekrar başladığını öğrenip 2 yıllık artı garanti yaptırmıştım. Uzun lafın kısası ileride 2 yıllık artı garanti çıkabileceği gibi mevcut olanın da kalkması durumu söz konusu olabilir. -
ben yaptırdım arkadaslar.2. el 2003 megane II 1.6 16V hb aldım.7 ay sonra gittim garanti yaptırdım.390 euroya çok ii olduğunu kullanışlı bişe olduğu söylediler ki meganenın çıkardığı sorunları düşünürsek
.mekanik elektronik ve elektrik garantisi veriolar.yalnız eklemişler kullanıcı hataları dışında olduğu sürece bu geçerli.bide yol yardımı falan filan olayı var ki bu gercekten ii.olmadık durumlarda günlük tazminatınızı alıyosunuz(konaklama ulasım vs).
Arkadaşlar bende bilgi babında başımdan geçen olayı yazayım.
Arac 2006 megane II dinamik Sedan.
Mart 2006 'da alınmış.
Garantisi Mart 2008'de doluyor.
Burada gördüğüm ve öğrendiğim +garanti için önce Mais'i aradım bana ilk 1 sene dolmadan garantinin uzayabileceğini ve benim ilk bir seneyi geçtiği için böyle bir şansım olmadığın söylediler(telefonda)
Bende Renault Türkiye sitesinden forum aracılığı ile bu durumu yazdım.
Yaklaşık 3-4 hafta sonra sanırım (geçen ctesi) aradılar.dedikleri; "Normalde sizin durumuzdakilere +garanti yapılmıyor.Fakat siz internetten itiraz etmişsiniz,bizde bunun uzerine gerekli yerlerle gorusup sadece sizin durumuzdakiler gibi insanlar için Temmuzun 20 sine kadar bu haktan faydalanabilme olanağı sunuyoruz,buyrun gelin" dediler.
Bende randevu uzerine bugun gittim.2sene daha + garantimi yaptırdım.
Sanırım internet sitesinde bundan bahsedilmesine rağmen bazı bölgelerdeki birimlerin bu uygulamayı yapmaması üzerine reno böyle bir adım atmış olabilir.
Bana dedikleri bu ayın (Temmuz) 20 sine kadar.Ve eski fiyattanmış.Ben 314 euroya yaptırdım.
(işbankası şubesinden havale parası vermeden bu ücreti ödedim,O bankayla bir ilişkim olmamasına rağmen.Demem oki sizden bir masraf isterlerse itiraz edin.Belki karşı tarafın banka ile böyle bir anlaşması vardır.)
Ve bana serviste dedikleri bundan sonra araç ilk alındıktan(yanlış hatırlamıyorsam) 1 hafta içinde bu uzatma işlemleri olacakmış.Ve sanırım buna göre fiyatlarda değişecek Mesela 1 hafta içerisinde başvuran değişik ücret,1sene içinde başvuran değişik ücret,2.sene basvurandan değişik ucret alınacağını soylediler.
Yani sanırım bu konuda yeni bir tarifeye geçeceklermiş.
Mesela şuan benim drumumda yeni tarife için fiyat 1 senelik 300kusur eurodan bahsettiler.
Ben kendi durumuma odaklandığımdan acıkcası oteki fiyatları tam belleğime atmadım o yuzden değişiklik olabilir ama fiyatların farklı olduğu kesin.
Netice itibarı ile benim durumumda olan arkadaşlar varsa Kısa zamanda (Bana Temmuz 20'ye kadar dediler çünki) reno ya ulaşıp (sanırım Mais) bir fikir alın._____________________________
-
İlk 1 hafta içinde 1 yıllık 240 euro, ilk 1 hafta içinde 2 yıllık 415 euro...
ilk 1 yıl içinde sadece 1 yıllık 290 euro...._____________________________ finding nemo
Canon eos 40D
Canon 70-200mm L f/4 IS USM
Benzer içerikler
- ankara renault yetkili servis
- renault l423
- megane 4 tesla ekran açılmıyor
- clio 4 gündüz ledi yanmıyor
- clio 2
- yeni twingo
- renault boreal özellikleri
- renault 5 fiyat
- renault clio 2022 fiyat listesi
- 2020 model clio
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler