Şimdi Ara

Renault Araçlar İçin Bilinmeyen İnanılmaz Özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    öncelikle türkiyedeki hiçbir megane3 te kumandadan bagaj kaldırma ve alarm aktif değildir.özellikle alarm çok kaliteli ve orjinal bir sistem. sadece alarmı bile dışarda 450 tlye takıyorlar. cam açma ise maalesef olmuyor.
  • ynkpars kullanıcısına yanıt
    Alarm kapılar kilitliyken açmaya kalkarsan korna çalan şey ise açık, bagaj kilidi kumandadan açılıyor ancak elle yukarı kaldırmak gerekiyor. Araç İspanyol üretimi.
  • Fluence ve Megane 3 Latitude Symbol Dacia için açılabilecek özellikler:
    - Alarm Özelliği (Hırsızlığa Karşı En Etkili Yöntem)
    - Kumandadan Camları Kapatma Özelliği
    - Flow me Aydınlatma Sistemi Özelliği
    - Pratik Sinyal Özelliği
    - Kumandadan Bagaj Kapağını Açma Özelliği
    - Ani Frende Flaşörlerin Otomatik Yanması Özelliği
    - Yokuş Kalkış Sistemi Özelliği
    - Yol bilgisayarı Özelliği
    - Kadrana Sıcaklık ve Saat ekleme
    - Gündüz Kadran Aydınlatması

Bu özelliklerin hepsi gerçekten açtırılabiliyor mu?
    Bugün kendi aracımla (2013 model dacia) denedim, pratik sinyal ve ani frende dörtlülerin otomatik yanması özelliği var.
    Kadranda saat var ama sıcaklık göstergesi yok.
    Sanırım bunları benden önceki sahibi açtırmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynkpars

2.5 yıldır kullanıyorum. ufak tefek sıkıntılar dışında problem yaşamadım. onlarıda servis garantiden haletti.
    Ben, boyanin altindaki çapağı gosterdigimde; kullanici hatasi denildi biz haftasonu oturup araba boyuyoruz zaten

Bayiler de renault kafasiyla birlesince combo oluyor. Benim 0km aldığım kangoonun marşpiyerleri ezik çıktı neyse ki bayiye ilk geldiginde fotoğraflamıştım, cidden ezik gelmis; bana b.k atamadilar. Lakin ayipli mali almis olduk; o siralar bebek oldugundan araba ihtiyacımdan mutevellit ugrasmadim.

Fotograftaki gibi taşınmış oldugunu dusunuyorum; zira on lastigin hemen arkasinda ezik vardi. Ayrica hediye ettikleri park sensoru hayati zindan etti bana, kaç kere o embesil şey yuzunden vurdum arka tamponu, vurduktan sonra otmeye basladi servise 3 kez gittim, normalmis
    Renault Araçlar İçin Bilinmeyen İnanılmaz Özellikler

3bin km civarinda da, kışın havalar soguyunca "eksoz emisyon kontrol ettirin" diye zirvalamaya basladi. Kac kez mais e mail dosedim, ancak cozulebildi, bayi pcye baglayip biseyler yapti. Mailden once yine sorun yok deniliyordu

Kangoo gibi kara duzen bir aracta bunlari yasadim, icon donanim megane falan düşünemiyorum.

• Fluence için 20 binde bozulan direksiyon kutusu ve 4000 TL masraf bende harika bir özellik
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    üretim yeri önemli değil. sizin aracın özellikleri açılmış.
    Araç sıfırdan beri bende, alarmı kendim açmıştım, diğerlerinin tamamı açıktı. Sonuç olarak bana uzaktan kumanda ile cam açma lazım, oda olmuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 24 Nisan 2019; 8:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Fluence ve Megane 3 Latitude Symbol Dacia için açılabilecek özellikler:
    - Alarm Özelliği (Hırsızlığa Karşı En Etkili Yöntem)
    - Kumandadan Camları Kapatma Özelliği
    - Flow me Aydınlatma Sistemi Özelliği
    - Pratik Sinyal Özelliği
    - Kumandadan Bagaj Kapağını Açma Özelliği
    - Ani Frende Flaşörlerin Otomatik Yanması Özelliği
    - Yokuş Kalkış Sistemi Özelliği
    - Yol bilgisayarı Özelliği
    - Kadrana Sıcaklık ve Saat ekleme
    - Gündüz Kadran Aydınlatması

Bu özelliklerin hepsi gerçekten açtırılabiliyor mu?
    Bugün kendi aracımla (2013 model dacia) denedim, pratik sinyal ve ani frende dörtlülerin otomatik yanması özelliği var.
    Kadranda saat var ama sıcaklık göstergesi yok.
    Sanırım bunları benden önceki sahibi açtırmış...
    2016 Dacia Duster Laureate için Alarm, Kumandadan Cam Kaldırma ve Follow me özellikleri aktif edebiliyorsa yaptırmak isterim. Yer Denizli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    muhtemelen bunlar kiralık şirket aracları üsttekinin plakası takılı. bu aracların 0km olduğunu sanmıyorum.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    20.000 deki araba garantili değilmiydi hocam?
  • Dci motor icin konuşuyorum yakıt ışığı yanınca depoya hortum takip üfleyin menzil 40 km daha artiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 25 Nisan 2019; 2:22:28 >
    Aynen sadece emniyetçilerdir kesin. farları açmadan sisler açmayı da özellikle emniyetçilerin istediğine eminim
  • arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Garanti bitimine 1 Ay kala bakımı dışarıda yaptik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.