Şimdi Ara

renault 2005 cd changer yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar renault aracına cd changer taktıran varmı asagıda resminide koyuyorum taktırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

renault 2005 cd changer yardım

• Benim arkadaşımın orjinal üstünde var. Güzel ama yarım saatte cd çeviriyor içinde... Bi de mp3 okumuyor galiba. Onun haricinde bi sorun çıkardığını duymadım 2 senedir kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy01 -- 5 Ocak 2007; 16:48:04 >
  • benim aracımdada var gayet güzel direksiyondan kumanda edbiliyosun.çok kaliteli sesi var 6 cd alabailiyor içine mp3 çalmıyor.özelikle megan 2003 üstü göğsüne uygun bombeli bir yapısı var.ben den önceki sahşbi lagunaya takmış ama benim göğüse tam oturmadı çünkü benim göğüs düz .düşünürsen satabilirim.
  • kardeş emin misin mp3 okumadığından çünkü bizdede 2006 megane var taktıralım diyoruz kasetç. altına ama kimi mp3 çalıyo diyo kimi çalmıyo diyo bi de satarsan kaça satarsın
  • peki biz bundan taktırmayı düşünüyoruz servisten sıfır taktırsak ne kadardır?
  • slm
    bu arada her cd changer her modele uyarmı arac modelıne gore changer ıcınde refanas no lazımmıdır ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.