Bildirim
Remi Gaillard (yeni video)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oooooha bu adam futbolda böyle başarılı mıymış ki _____________________________ . -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
Oooooha bu adam futbolda böyle başarılı mıymış ki
foot 2007-2012 arası var youtubeda, izle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 22 Mayıs 2012; 15:12:55 >_____________________________ -
Oha adam beckham'dan iyi atıyor valla
_____________________________ -
bu adam fransa liginde oynadı hemde baya bir ünlü klüp.sonra hayatını eğlenceye vurdu şakalara filan polis yakalıyordu bırakıyordu çok sık sık yapınca 20 gün hapiste yattı sonra saldılar yine yapsa 1 ay alır böyle böyle katlanıcak çok fazla "suçu" çünkü .. _____________________________ i think careers are a 20th century invention and i don't want one.-Alexander Supertramp
-
oha bu bizim remi mi? _____________________________ -
ayrıca 5.08'teki sigara olayına bittim 

_____________________________ i think careers are a 20th century invention and i don't want one.-Alexander Supertramp
-
Abi paylaşmayın şu adamın videolarını ya, şimdi yine remi remi diye ağlayacak forum. Ne güzel unutmuşlardı, niye hatırlattın? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Estonia
bu adam fransa liginde oynadı hemde baya bir ünlü klüp.sonra hayatını eğlenceye vurdu şakalara filan polis yakalıyordu bırakıyordu çok sık sık yapınca 20 gün hapiste yattı sonra saldılar yine yapsa 1 ay alır böyle böyle katlanıcak çok fazla "suçu" çünkü ..
fransa ligi denince yanlış anlaşılabilir, birinci ligde değil amatör ligde castelnau le crès takımında oynadı.
http://www.castelnaulecresfc.fr/liens.html_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: b437
Abi paylaşmayın şu adamın videolarını ya, şimdi yine remi remi diye ağlayacak forum. Ne güzel unutmuşlardı, niye hatırlattın?
neden hocam ben çok gülüyorum Türkiyede de 2 tane şöyle adam çıksa altı ay güleriz Vallaha_____________________________ 1 2 4 6 ╚╬╬╣ 3 5 7 -
quote:
Orijinalden alıntı: alfatime
quote:
Abi paylaşmayın şu adamın videolarını ya, şimdi yine remi remi diye ağlayacak forum. Ne güzel unutmuşlardı, niye hatırlattın?
neden hocam ben çok gülüyorum Türkiyede de 2 tane şöyle adam çıksa altı ay güleriz Vallaha
ben yapmaya düşündüm bi ara ama yemedi.
quote:
Orijinalden alıntı: frankzhehe
quote:
quote:
neden hocam ben çok gülüyorum Türkiyede de 2 tane şöyle adam çıksa altı ay güleriz Vallaha
bende bir video var adminler ceza veririr diye korkuyorum.oda remi gibi ama biraz +18 kaçıyor_____________________________ 1 2 4 6 ╚╬╬╣ 3 5 7
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: frankzhehe
quote:
quote:
bende bir video var adminler ceza veririr diye korkuyorum.oda remi gibi ama biraz +18 kaçıyor
pm den alabiliriz (:_____________________________ CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro
-
quote:
quote:
Gülmeyiz. 1 yapar 2 yapar, sonra saçmalamaya başlar çünkü özentilikten çıkmıştır. Gerçi yapsa da izlesek, benim sinir olduğum nokta bu adamın adı forumda geçince bütün herkes onu konuşmaya başlıyor, sıkıyor bu da._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Beyler şarkının adı ne yav? _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Gülmeyiz. 1 yapar 2 yapar, sonra saçmalamaya başlar çünkü özentilikten çıkmıştır. Gerçi yapsa da izlesek, benim sinir olduğum nokta bu adamın adı forumda geçince bütün herkes onu konuşmaya başlıyor, sıkıyor bu da.
hocam böyle derken orjinali kast etmiştim Dünyada bu adam gibi yaşayan başka birisi var mı?_____________________________ 1 2 4 6 ╚╬╬╣ 3 5 7
-
-
5:10 

5:10 neydi ya :D
Benzer içerikler
- eski sınıf listesi bulma
- kumar paralarını geri alanların yorumları
- okb hastasıyım dayanamıyorum
- kokmayan alkol
- sevgili nasıl yapılır
- rekorlar kitabı
- prompt mühendisliği nedir
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler