Şimdi Ara

remember no russian

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mw2 de duymuştum, hikayesini bilen var mı

• Amerikanlar yaptı havası vermek istediler o işi yaparken, o yüzden unutmayın rusça konuşmak yok demek istedi orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Amerikanlar yaptı havası vermek istediler o işi yaparken, o yüzden unutmayın rusça konuşmak yok demek istedi orada.

Ulan ben de tüm rusları öldürün dediler sanıyorum. Neyse bizim oynadığımız karakterin hikayesini biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Amerikanlar yaptı havası vermek istediler o işi yaparken, o yüzden unutmayın rusça konuşmak yok demek istedi orada.

Ulan ben de tüm rusları öldürün dediler sanıyorum. Neyse bizim oynadığımız karakterin hikayesini biliyor musunuz?

Çok oldu oynayalı hatırlamıyorum maalesef.
  • Cok guzel bolumdu o ya.
  • cod o bölümü dota 2'den sonra yapma kararı aldı
  • quote:

quote:

No Russian diyenin hikayesi mi yoksa bizim oynadığımız karakterin hikayesi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölümün sonunda ölen karakter. Gerçi o diyen adamın hikayesini anlatırsanız iyi olur.

• Video ile destekleyelim:
  • quote:

quote:

Valla bende kaç senedir öyle sanıyodum oyun ilk çıktığından beri hatta :D
  • unutursak kalbimiz kurusun
  •  remember no russian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 8 Şubat 2014; 15:46:36 >
  • quote:

Bölümün sonunda ölen karakter. Gerçi o diyen adamın hikayesini anlatırsanız iyi olur.

Spoiler

Bölümün sonunda ölen karakterin adı allen. General shepherd bizi eğitimde beğeniyor ve göreve yolluyor. Sonunda da ölüyoruz çok önemli bir karakter değil. Bizi öldüren makarov ise zakhaev ölünce aşırı milletçilerin başına geçiyor. Bu grup amerika düşmanı ve amerikaya saldırmak için bahane arıyor. Amerikanlar katliam yapmış gibi göstererek rusyanın amerikaya savaş açmasına neden oluyor. En sonunda mw3te onu bulup öldürüyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Of Avernus

cod o bölümü dota 2'den sonra yapma kararı aldı

• Rusca konusmak yok diyor Makorov reyiz o lafin bi hikayesi yok ama spoiler vermem gerekirse moskova'daki hava alanina teror duzenliyorlar kendi rus vatandaslari fakat kendilerini amerikali sandiriyorlar savas ciksin diye. yonettigimiz ajanda amerikali bunlarin yaninda ajan mecburen o da insanlari vurmak zorunda kaliyor, takma adi alexei bilmemneydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.