Şimdi Ara

Relax&Tone Zayıflama ve Masaj Aleti:40TL(Bendeistiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu ürünü ne zamandır almayı düşünüyordum, TV Shop'larda 129 TL'den satıyorlardı bir ara. Bikaç mağazaga gördüm 90-100 TL civarındaydı fiyatı. Bu sitede görünce yine google amcadan bir araştırdım 89 TL'den ucuz fiyata hiçbiryerde yok. Bence ihtiyacı olan için sıcak bir Fırsat!
    1 adet sipariş ettim kendime. Siteden daha önce 2 kez alışveriş yaptım güvenilir bir site.
    Nice sıcak fırsatlar..!

Relax&Tone Zayıflama ve Masaj Aleti:40TL(Bendeistiyorum)

• nasıl zayıflatıyormuş bu ?
  • iyi de senin aldığın fotoğraftaki ürün değil ki sahte yani muadil ürün

yani bunu gönderecekler

http://urun.gittigidiyor.com/Orijinal-Relax-amp-Super-Tone-Masaj-Aleti_W0QQidZZ30794823
  • Bu ürünlerin hiçbir faydası yok para tuzağı başka bişey değil.
  • tavsiye edebileceğiniz masaj ürünleri var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

bu linkteki orijinal midir?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=27012456&productid=sportsp21

Fiyatına bakılırsa orjinaldir

Bendeistiyorum'daki alet de orjinal bana kalırsa, bakalım gelince görücez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

bu linkteki orijinal midir?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=27012456&productid=sportsp21

Fiyatına bakılırsa orjinaldir

Bendeistiyorum'daki alet de orjinal bana kalırsa, bakalım gelince görücez..

bu ürün bana özel %40 indirimde görünüyor fırsatlarımda.Belki alabilirim ilgilenen arkadaşalrda hepsşiburada hesaplarını bi kontrol etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

iyi de senin aldığın fotoğraftaki ürün değil ki sahte yani muadil ürün

yani bunu gönderecekler

http://urun.gittigidiyor.com/Orijinal-Relax-amp-Super-Tone-Masaj-Aleti_W0QQidZZ30794823

arkadaş aynı üründen bende sipariş ettim ve kafama takıldığı için orjinal ürün olup olmadığını sordum ... gelen cevap şu şekilde ;

Almış olduğunuz, Relax & Tone Zayıflama ve Masaj Aleti ürününüz orjinaldir, lisanslıdır.

Lütfen soru ve sorunlarınız ile ilgili bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz.

Bilginize sunar,
    İyi fırsatlar dileriz..

Çiğdem Çakır # 03.11.2010 12:26

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

iyi de senin aldığın fotoğraftaki ürün değil ki sahte yani muadil ürün

yani bunu gönderecekler

arkadaş aynı üründen bende sipariş ettim ve kafama takıldığı için orjinal ürün olup olmadığını sordum ... gelen cevap şu şekilde ;

Almış olduğunuz, Relax & Tone Zayıflama ve Masaj Aleti ürününüz orjinaldir, lisanslıdır.

Lütfen soru ve sorunlarınız ile ilgili bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz.

Bilginize sunar,
    İyi fırsatlar dileriz..

Çiğdem Çakır # 03.11.2010 12:26

hocam sana sorsalar yok orjinal değil dermisin? link ismine bakar mısın?relax&super tone masaj aleti diyor ismi bile farklı

• arkadaş senin ilk mesajında eklemiş olduğun gg sitesinden alıntı yaptığın ilanda relax&super tone yazıyor fakat bendeistiyorum sitesinin sayfasında topshop ve hepsiburada da yazan orjinal resim ve adı var sen kendi gönderdiğin mesajla karıştıyorsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu42 -- 4 Kasım 2010; 18:56:36 >
  • Çok fazla elektrik harcadığı söyleniyor doğru mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Çok fazla elektrik harcadığı söyleniyor doğru mu acaba

İçinde 3 tane dandik motor var ne kadar harcayabilir ki?
  • bendeistiyom ama bulamıyon...
  • Bu ürünü biliyorum. Pek faydası yok.
  • ben daha çok masaj için düşünmüştüm, bunun için ideal gibi...
  • bendeistiyorum un sahte elektronik sattığını defalarca gördüm ve bu yüzden de hiçbirşey almıyorum. Mesela ilk ürün aldığımda mail atıp orjinal mi demiştim evet orjinal demişlerdi paralel ithalat mı yoksa distribütör garantili mi diyorum distribütör garantili diyor, bir geldi ürün "tahtakale distribütörlü" bir imitasyon.
  • dediğiniz gibi orjinal olmayan dandik ürün ise aynen iade ... cihaz akşam gibi elime ulaşacak ... evde test edip , yarın edindiğim fikirleri paylaşırım ...
  • Beyler ürün elime ulaştı. Ürün çok kaliteli duruyor. Tam emin olmamakla birlikte Original diyebilirim.
    Deneme şansım oldu gerçekten çok güzel mesaj yapıyor.
    Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

arkadaş senin ilk mesajında eklemiş olduğun gg sitesinden alıntı yaptığın ilanda relax&super tone yazıyor fakat bendeistiyorum sitesinin sayfasında topshop ve hepsiburada da yazan orjinal resim ve adı var sen kendi gönderdiğin mesajla karıştıyorsun ...

arkadaşım sen aşağıdaki yazılanları da okudun mu o sitede? eline ulaşan arkadaşına sor bakalım kutunun üzerinde ne yazıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.