Şimdi Ara

Relax & Tone ve Ab Rocket kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam . Tap Şap isimli bir siteden :

Ab Rocket Mekik Aleti + Relax & Tone Masaj ve Zayıflama Aleti almayı düşünüyoruz .
    Daha önce kullanan veya kullanmış olan varsa yorum ve düşüncelerini alabilir miyim ?

Relax & Tone Masaj ve Zayıflama Aleti

Ab Rocket Mekik Aleti

* Lütfen konuyu boş mesajlarla doldurup , saptırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 20 Aralık 2009; 13:22:18 >

• Zayıflamak içinse eğer bu aldıkların bir şeye yaramaz.Eğer zayıflamak istiyorsan spor salonuna yazıl bunlara vereceğin parayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Zayıflamak içinse eğer bu aldıkların bir şeye yaramaz.Eğer zayıflamak istiyorsan spor salonuna yazıl bunlara vereceğin parayla.

Daha çok Masaj yapmak amacıyla alıyorum ama şu mekik aleti zayıflamaya yardımcı olmaz mı ?
  • up
  • yardımcı olacak biri yok mu
  • Ab Rocket zayıflamaya yaramaz ben kullanıyorum mekik çekmene aşırı derecede yardımcı olur normalde kaç çekiyorsan onun 2 katını çekersin
  • AB rocket kullanıyorum. Zayıflamaya ve karın kaslarının ve bel sırt kısmının çalışmasına yardımcı. Mekik çekmeyi kolay hale getiriyor. Ancak düzenli şekilde kullanmalısınız. Bir diğer hususta in taklitlerinden uzak durun. Orjinal ürün ingilizce yazıyla renkli kutuda satılır.

Bir diğer ürün relax-tone konusunda da etkili olduğu belirtiliyor. Masaj ile birlikte fazla yağların yakılmasında etkiliymiş. Henüz almadım ancak düşünüyorum. Topshopta ürün stokları bitmiş.

Yalnız merak ettiğim husus aletin titreşimi ve çalışma şekli. Titreşim kullandığınız bölgede kaşıntıya yol açıyor ve sonuçta da kısa kesmek durumunda kalıyorsunuz. Nitekim vibro shape masaj kemeri almıştım ve kaşıntı yaptığı için artık çok sık kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 4 Ocak 2010; 9:49:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANY COOL kullanan var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum ama henüz faydasını görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.