Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.466
Cevap
132
Favori
2.617.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu şişe camın reklamındaki britney spears değilmi aynı reklamdanmı bahsediyoruz acaba hani sağlıklı meyve suyu cam şişede falan diyo eğer oysa britney spears parçanın adını tam hatırlayamadım ama all my people falan diyo ama bulunca yazarım hemen bu arada bu topic nasıl 2. sayfaya düşer arkadaşlar hiç ilgilenen olmadımı ayıp aaa
  • moby-in this world
  • evet ya banada britny gibi geldi bide arkadaşlar unutmadan sölim world card reklamı reklam için cekilmiş bi müzik yahuu
  • arkataşlar toyota yaristeki muzik baya hosuma gitti..yepyeni yaris diyo..yarddımcı olanlara (basta kadir) simdiden tskkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

ya bu şişe camın reklamındaki britney spears değilmi aynı reklamdanmı bahsediyoruz acaba hani sağlıklı meyve suyu cam şişede falan diyo eğer oysa britney spears parçanın adını tam hatırlayamadım ama all my people falan diyo ama bulunca yazarım hemen bu arada bu topic nasıl 2. sayfaya düşer arkadaşlar hiç ilgilenen olmadımı ayıp aaa

Yok yav. Ben Britney falan görmedim. Sadece bi tane şişe var dı sonrası(unuttum ya!). Neyse bilen, izleyen var mı? Varsa bi tarif edermisiniz reklamı, şarkıyı vs.?

• quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

arkataşlar toyota yaristeki muzik baya hosuma gitti..yepyeni yaris diyo..yarddımcı olanlara (basta kadir) simdiden tskkurler...

Toyota
    Wheel
    Fisher
    Beautiful Life

Michael from Chicago
  • Arkadaşlar bi ara nike ın brezilya ve portekizler yaptığı bi maç şeklinde bi reklam vardı 'ole' lafı bu reklamdan sonra yayılmıştı... bu reklamda çalan mambo filan geçiyodu arada şarkının adını bulabilirmisiniz...

Kadir abi bütün yardımların için teşekkür ederiz...( ben hiç daha önce soru sormadım ama neyse yinede teşk. )
  • Şişe Cam reklamındaki şarkıyı duyan gören yok mu yav?
  • UP
  • slm arkadaşlar bu adidas reklamında t-macın oynadığı eski bir reklamdı orda çalan bir müzik vardı hip hop tarzıb bilen varmıdır??
  • şişecam reklamını isteyenler buna bakın "britney spears-me against the music" bu parçanın 1-2 tanede remix i var büyük ihtimalle remixlerinden biri yanılmıyorsam oryantal olanı
  • YA BELKİ YAZAN OLMUŞTUR AMA BNE YİNE YAZIYIM SPRİTE REKLAM MÜZİĞİ KİME AİT BİLEN VAMI HANGİ GRUP YADA SARKICI??????????????
  • yaa su doritosun bir reklami vardi küçük doritoslar vard1 cebe daha rahat sigmasi içn yapmislar bir adam dükkana giriyordu k1sa bir reklamdi rock türünde bi müzik çaliyodu bilen varsa yardimci olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extreme Ways

yaa su doritosun bir reklami vardi küçük doritoslar vard1 cebe daha rahat sigmasi içn yapmislar bir adam dükkana giriyordu k1sa bir reklamdi rock türünde bi müzik çaliyodu bilen varsa yardimci olabilirmi

ya sanırım BLUR un olması lazım banada arkadaş msn den göndermişti şarkının adı ya song 2 olıcek
  • DOĞRU ŞARKIMIYMIŞ BAKTIN MI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leon4ever

basta kadir arkadasimiz olmak uzere emek veren herkese tesekkurler
    ufak bir serzenisim olacak iki sayfa forum okumaya usenip sadrazam misali daha once ismi verilmis muzikleri isteyen arkadaslara. lutfen azcik gayret edinde onceki sayfalari bi okuyun once istediginiz reklam muziginin ismi yaziomu die. ardindan sunu sormak istiyorum. rock'n coke reklaminda calan bir muzik varmis ve muhtemelen the cure'a ait bi parca imis hatirlayaniniz varsa cok mutlu olucam. simdiden tesekkurler...

the cure-boys dont cry
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me

quote:

Orjinalden alıntı: Extreme Ways

yaa su doritosun bir reklami vardi küçük doritoslar vard1 cebe daha rahat sigmasi içn yapmislar bir adam dükkana giriyordu k1sa bir reklamdi rock türünde bi müzik çaliyodu bilen varsa yardimci olabilirmi

ya sanırım BLUR un olması lazım banada arkadaş msn den göndermişti şarkının adı ya song 2 olıcek

daha arastirmadim ama verdigin ismin dogru oldugundan eminmisin
  • BAKICAKSIN Bİ REKLAMIN OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA HANGİSİYDİ ONU UNUTTUM YA
    VOOOHOO I got my head checked
    By a jumbo jet
    It wasn't easy
    But nothing is, no
    BÖLE DEVAM EDİYO ARADA VOOHOO FALAN DİYO BAKCAN YANE
  • doro söylüyon vuuuuuuhhhhhuuuuuu falan diyo
  • sprite muhabbetide eski sayfalarda vardi sarkiyi söyleyn gurup daha albümünü çikarmamismi ne
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.