Şimdi Ara

Reklamlarda Çalan Aradığınız Müzikler [ANA KONU] (319. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.467
Cevap
132
Favori
2.620.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen'in aşağıdaki reklamında çalan müziğin ne olduğunu bilen var mı?

EndOfAllThingyoutube
    Volkswagen range TV commercial
    http://www.youtube.com/watch?v=utsYoZ2ntCs
  • abi lütfen binboa reklamındaki müziği bulabilirmisniz linki verim reklamın

www.videoliste.com
    397588王中王一码-黄大仙二四六精准资料-精准一码免费中特
    http://www.videoliste.com/index.php?module=item&action=show_item_full&itemid=51977&itemurl=aHR0cDovL3lvdXR1YmUuY29tLz92PXNqcG9Pem

şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: MySun

nokia xpress music reklamda en son çalan şarkıyı arıyorum reklam bitmeden hemen önce çalanı.Hani kadın adama unuttuğu şapkasını verirken çalan.

yokmu bilen arkadaşlar

edit: buldum, Riot - Born To Be Wild fakat çokta benzemiyor başka versiyonları da var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 22 Mart 2008; 1:25:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chessman0000

şeytanın avukatı filmindeki en son cast çıktığında çalan müziğin adını bilen var mı????????????????

rolling stone == paint it black

• quote:

Orjinalden alıntı: lms06

abi lütfen binboa reklamındaki müziği bulabilirmisniz linki verim reklamın

www.videoliste.com
    397588王中王一码-黄大仙二四六精准资料-精准一码免费中特
    http://www.videoliste.com/index.php?module=item&action=show_item_full&itemid=51977&itemurl=aHR0cDovL3lvdXR1YmUuY29tLz92PXNqcG9Pem

şimdiden teşekkür ederim

BİNBOA REKLAM MÜZİĞİNİ BULUNDU >>>>>> BEDÜK - MY WOMAN

• ya arkadaşlar bilen yokmu Barış Mançonun filminde çalan yabancı rock parçayı ( hatta yemek yerken yüksek seste çalıyordu sonrada hulusi amca kızıyordu kısın sesini şunun diyerek) hadi hacılar bir yardım etseniz diyorum hadi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: AveirO

yahu şu ntv deki bundesliga müziğini bilen bi kardeş yokmu hadi bi gayret bakalım kardeşler

quote:

Orjinalden alıntı: byurt

BUNDESLİGA MÜZİĞİ BULUNAMADIMI HALA.... NTV MAİL Mİ ATSAK NE YAPSAK

Fussball - Bundesliga Torhymne olabilir belki bende oradakilerden birisini arıyorum fakat bu sarkı değil benimki belki senin aradıgın budur..

Not : isterseniz rapide atabilirim bulamazsaniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehaakalan -- 22 Mart 2008; 16:14:38 >
  • çok saol kardeş dediğim müzik buydu
    quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orjinalden alıntı: chessman0000

şeytanın avukatı filmindeki en son cast çıktığında çalan müziğin adını bilen var mı????????????????

rolling stone == paint it black

• ÇOK MAKBULE GEÇTİ ÇOK TŞKR EDRİM KARDEŞİM 10 NUMARASIN
  • TRIDENT SPLASH REKLAM MÜZİĞİNİ BİLEN YOK MU ??? HANİ SAKIZI ÇİĞNEYİNCE SU OLUYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshout Ryan -- 22 Mart 2008; 19:56:05 >
  • benim soracağım reklam müziği değil ama belki bilen vardır ntv de Arjantin ligi haftanın maçı tanıtımı sırasında çalan müziği bileniniz varmı?
  • ray ban - make it up, ben kweller

eti reklam muzigi hakkinda gecmis sayfalari arastirmadim..
  • tam ters bi soru olcak ama bir araba reklamında "Feeling Good" çalıyordu. hangi reklam filmiydi o? bir de yine bir reklam filminde elinde bebekle bir adam dolaşıyordu arkada swing-caz birşey çalıyordu ama çok merak ediyorum bilen varmı???
  • ßurda Her rekLam Müğziği Varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

ßurda Her rekLam Müğziği Varmı ?

burda her reklam müziği varmı yokmu bilemicem ama tam bir karmaşa var insan aradığını bulamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: trumpetist

tam ters bi soru olcak ama bir araba reklamında "Feeling Good" çalıyordu. hangi reklam filmiydi o? bir de yine bir reklam filminde elinde bebekle bir adam dolaşıyordu arkada swing-caz birşey çalıyordu ama çok merak ediyorum bilen varmı???

"feeling good" linea reklamındaydı
    fakat nina simone muydu yoksa michale buble mı hatırlamıyorum
    yorumcu bunlardan biriydi

diger reklam ise ford a aitti
  • merhaba elinde olan varsa Philips tv reklam müziğini rapidshare e atabilirmi. Connie Francis'ten Siboney elinde olan varsa lütfen upload etsin hiç bir yerde bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagicman

merhaba elinde olan varsa Philips tv reklam müziğini **** e atabilirmi. Connie Francis'ten Siboney elinde olan varsa lütfen upload etsin hiç bir yerde bulamadım.

PHILIPS>>>>>>CONNIE FRANCIS - SIBONEY
    http://r?a?p?i?d?s?h?a?r?e.com/files/101852098/Connie_Francis_-_Siboney__2046_.m?p?3.html
    (?) LERİNİ KALDIRMAYI UNUTMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice_demon

herkese slmlar

binboğa reklamının bu hani clublarda insanların yüzdeliklerini sölüo falan sinemelarda filmden önce çıkıo hep o reklamdaki müziği bileniniz var mı?

şimdiden saolun

BİNBOA REKLAM MÜZİĞİ >>>>>> BEDÜK - MY WOMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr_ -- 24 Mart 2008; 2:31:04 >
  • TRIDENT SPLASH REKLAM MÜZİĞİ ???
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.