internetten para kazanıcaz. Nasılmı? bazı siteler var reklam alıyorlar bir sürü sizleri bu reklamlara baktırarak para kazanıyorlar sizede kazandırıyorlar. Mesela bir reklama tıklıyorsunuz açılıyor yeni bir pencere yukarda 30 dan geri doğru sayıyor süre dolunca 0,25 cent hesabınıza geçiyor. her gün kısa sürenizi ayırarak bu şekilde para kazanabilirisniz. Asıl size parayı kazandırıcak olay ise Referans sistemi. Sizin üzerinizden yeni üyeler katarsanız siteye. onlar ın tıkladıklarından sizede extra bir pay geliyor. Alt üyeler yani. ve buna sınır yok 100 - 200 alt üyeniz olsa inanılmaz paralar kazanılır. Ama şöyle birşey var parayı ödemiyenler var. o yüzden ben araştırdım. ve sistemden para aldığını ıspatlıyanalr buldum. Parayı nasılmı alıyoruz? Para üyeliğimizden sonra 1 ay geçtiğinde Paypal daki hesabımıza aktarılıyor. Paypal da isterseniz bu parayı check olarak adresinize gönderiyor istersenizde kullanıyorsunuz. Knight online vb gibi sitelerde. şimdi ilk yapmanız gereken.www.paypal.com dan bir hesap açmanız kendinize. bunu yaptıktan sonra. para kazandırıcak siteye üye olucaksınız. yaniwww.advertisinginstitution.com/pages/index.php?refid=hohenzollern buraya tıklayın sonra sing-up a girip Mail adresinizi yazıyorsunuz ve mail inize üyelik form linkini gönderiyor. link e tıklıyınca üyelik form u açılıyor ve üyelik işlemlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. üye oldunuz ve siteye giriş yaptınız. login i tılıyınca karşınızıa şu ekran geliyor (My Earnings) kısmında kazandığınız parayı onun bir altındaki seçenek Pain to Click te ise tıklıyıcağınız reklamları açıyorsunuz. Reklamlar ı tıkladığınız zaman o reklam siliniyor ve para hesabınıza geçiyor. her gün belli miktarda reklam bakabiliyorsunuz. Bu yüzden alt üyeler şart. sağda ki seçenekelerde Referral Center var ordan kendi referans linkinizi üğrenebilirisniz başkalarına o linki verip sizin onalra referer olmanızı sağlıyorsunuz onalr tıkaldıkça siz de para kazanıyorsunuz. Knight Online de Premium üye şansı size işte ;)
NOT: Hayatımda kimseyi buna benzer bir illegallikle kandırmadım! Kimsenin asla hakkını yemem! internette kolay para kelimesini google de aratırsanız alternatif çözümler çıkıcaktır. ama çoğu parayı hesabınıza geçmiyor. ben araştırdım hesabına geçtiğini onaylıyan kişilerden aldım siteyi. ve bir kaç site daha bulucam bunun gibi ve yine paylaşıcam sizinle. sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz
hocam ben ilgileniyorum . nasıl olacağını bana özel mesajla yada forum da daha detaylı anlatabilirmisin??
ikinciside 0,25 dolarmı - sentmi?? yani 0,0025 sent mi ?
ben senin alt üyen olurum. :))
hocam ben ilgileniyorum . nasıl olacağını bana özel mesajla yada forum da daha detaylı anlatabilirmisin??
ikinciside 0,25 dolarmı - sentmi?? yani 0,0025 sent mi ?